Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo zkušenost s pobytem v lázních v Maďarsku? Plánujeme prodloužený víkend i s dětmi. Jde mi např. o bazén - musí mít mimčo koupací plínky, nebo stačí obyč. plavečky s gumičkama okolo stehýnek? Jídlo a vodu pro menšího povezu ve skleničkách, voda je tam snad pro větší děti a dospělé bezproblémová.
Pokud máte nějaké tipy, uvítám a děkuji!
Ahojky, my jsme byli v Maďarsku v létě se 4letou dcerkou a 4měs.chlapečkem. Konkrétně v lázních Sárvar. Všechno naprosto v pohodě, všechno pro děti tam i koupíš - je tam Spar nebo Lidl i drogerie DM. Malé tam chutnalo moc, malého jsem plně kojila a vodu na čajík jsem si vezla, ale to byla jen jedna láhev. Ale jak říkám, vše se tam dá koupit a za naše ceny. Jinak co se týče areálu lázní tak taky balada - vše čisté (bazény i WC a sprchy, spousta restaurací a bufíků, všude jsou zařízení pro malé dětičky. Malí caparti měli i plínečky i jen plavečky. Co doporučují nevím. Zkus mrknout na www.badsarvar.hu, třeba se tam něco dočteš. Jen málo stínu - dokupovali jsme tam plážový stan, aby byly děti ve stínu, když zrovna nebylo volno pod stromy
Přeji hezký prodloužený víkend! Hopinka
Díky za informace. Nás stín asi trápit nebude, rozhodli jsme se narychlo a chceme jet za měsíc.
Ahoj známá byla se 6 měsíční holčičkou v lázních v maďarsku a byly moc spokojení a jezdí tam dodnes!
ahoj, my s malou jezdíme pravidelně do Maďarska v září a někdy v červnu, je to mimo sezonu a je to super. Byli jsme v Sarvaru a v Büku. Obojí je super, je to hodně přizpůsobené pro děti, dětské bazénky s teplou vodou, jídlo je super, lidé jsou vstřícní. Určitě ti Maďarsko s dětmi i malými doporučuji. My tam jezdíme od ročního dítka a super. A ceny jsou stejné jako u nás, i tam mají všechen sortiment hodně podobný našemu.