madlo k chicco ct 0.5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
234
20.8.07 11:19

madlo k chicco ct 0.5

pasuje k těmhle golfkám nějaké madlo?
Líbí se mi , ale chtěla jsem nějaké golfky aby madlo měly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
20.8.07 13:47

ahoj, já je mám, sice chvilku, ale kupovala jsem je s tím, že na ně madlo není… měli to napsané i v prodejně. ale jestli pasuje madlo z nějakého jiného kočárku, to nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.8.07 17:37

ahoj !
nevim to 100%ne ale snad na ne pasuje madlo co se vyrabi na chicco 0.4 zkus se zeptat primo v nejakem obchode, prip. ukecat v kamennem obchode at ti to vyzkousi.. oba kocarky maji stejne trubky tak to snad pasuje
jinak ja mam 0,5 a jsem s nima naprosto spokojena.. terce madlo ani nechybi tak to neresim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.8.07 19:02

a můžu se ještě zeptat jak je skladný? chci ho hlavně na cestování,tak aby v autě nezabral moc místa.A nezakopáváš vzadu o kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
20.8.07 19:47

No skladný je tak bych řekla normálně dobře :wink: , máme Peugeot 306 a Favorita a vejde s přehledem do obou kufrů, mi vyhovuje na cestování maximálně… O kolečka nezakopávám vůbec, ale je fakt, že nejsem žádná výška s dlouhýma nohama - měřím 168cm… Není to ale samo kočár do terénu, hodně drncá, takže do lesa a pod. jezdíme pořád se sporťákem, s golfkama po městě a po obchodech. Jo, a jsou dost lehké, mi připadá, další plus 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.8.07 20:02

tak to by šlo.Máme peugeot 406, měřim 170 :lol:
Chci ho jen na nákupy a na cesty.Jinak doma mám čtyřkombinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.07 20:13

madlo CT0.5

ahoj

myslím že madlo na CT 0.4 nejde připevnit na CT05 protože mají jiné trubky. jedny sjou kulaté a CT0.4 jsou oválné.

jinak CT05 má kamarádka a jsou opravdu lehoučké. snadno se s nima manipuluje a ovládá. jj jen ty kolečka nejsou úplně do terénu. ale skladný je dokonale.
chicco má svůj eshop
chiccoshop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.8.07 12:18

lenkulka: chicco 0.5 ma taky ovalne trubky.. prave proto na nej nepasuji zadne „universalni“ madla..
jinak skladnost uplne super, ja ho chtela taky hlavne na cestovani, nase trojkkombinace zabrala ve avoritu cely kur, s chiccem mame skoro cely kur volny :) a je lehoucky… zvladne i lehce horsi teren.. i kdyz pravda drnca.. ale projeli jsme s tim kde co ;) od te doby co ho mame se nam nechce tahat se 17 kilovym kocarem (ano ano mame obr tezkou trojkombinaci).. a proti tem 6.5 kilovym golfacum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí