Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, mám novinku
dneska jsem se byla informovat na kočárek, chystám se ho v týdnu koupit a paní prodavačka mi řekla, že byl velký zájem o madla, tak je firma už vyrábí originální. Měly by být na prodejnách nejpozději během dvou měsíců.
já jsem zase koukala na madlo ke kočárku chicco multiway /nástupce chicco ct 0.4, že kterého jsme si madlo kupovali my/ a madlo je stejné. takže podle mě by pasovalo taky.
je ale dobrá zpráva, že to výrobce konečně napadlo! ještě by mohli začít dělat lepší pláštěnky a už by to byl ideální kočárek ![]()
jinak prdísku, gratuluju k výběru kočárku ![]()
Kdybyste mel nekdo zajem o madlo chicco ct 0,4 za 390,– tak pisnete
Nevíte někdo, prosím. Lze dát na quinny speedy madlo pro buzz? To se dá sehnat za 500, origo speedy 2× tolik.
Neoriginální nechci, prý je hrozně dole a ani na něj připoutaný dítě prý nedosáhne… Díky moc.
Mam buzz a koukam ze madlo i ten system zacvaknuti je stejny, jen mi prijde uzsi, takze bych ti to mohla akorat premerit jestli se to vleze
To by bylo super.
Kočár mi přijde zítra. Kupovala jsem jetej, ale bez madla.
Moc děkuju. ![]()
@AndelaCerna, prosím tě, měřila jsi to? Mám podobný problém, jen se mi madlo rozpadlo, kočárek je už starší, mám ho jen na brusle a malý je na madlo zvyklý…Jinak pokud někomu náhodou zbylo doma madlo odkoupím…