trojkolka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
388
20.9.08 11:20

trojkolka

Ahoj holky, potřebuji radu. Chci na jaře koupit nový kočárek pro svou roční dceru. Uvažuji o trojkolce, chci aby byla lehká, snadno ovladatelná a zvládla těžší terén(máme chatu v lese). Prosím poraďte své zkušenosti z různými trojkolkami, nevím pro jakou se rozhodnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
20.9.08 13:07

zkuste projít diskuze na této straně, je zde dosti příspěvků o Peg Péregu GT3, Jané Slalom Pro, Teutonia S3- to jsou podle mě nejlepší trojkolky, osobně máme PPGT3, a jsme spokojení, bydlíme na horách, takže závěje, lesní cesty, zvládá bez problému, letos i u moře na kamínkové pláži s těmi velkými koly se dá bez problému projet, tam kde ostatní lidi všechny kočárky přenášeli my jsme jeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
20.9.08 18:28

Hola,
taky mame PP GT3 a je super :)

hodne kolem nas jezdi Slalomy, mam je i vyzkousene a proto jsem MOCCC rada, ze jsem do GT3 sli :)

Preju stastny vyber

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
20.9.08 21:18

Aho,
mám Hoco Tornado-S na Kia kolech a spokojenost maximální.

• Citovat
  • Upravit
388
21.9.08 18:03

Mamimy díky, koukala jsem na Peg perego a moc se mi taky líbí, tak uvidím. Určitě dám vědět jak jsme se rozhodli. Moc díky za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
21.9.08 18:03

Mamimy díky, koukala jsem na Peg perego a moc se mi taky líbí, tak uvidím. Určitě dám vědět jak jsme se rozhodli. Moc díky za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.9.08 20:16

Prdísku, sice je u PP GT3 v současné době již jen potah Moka, tango je vyprodané a již nebude, ale jsou na ně nyní slevy, tak by se dal pořídit levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.08 22:46

my máme Quinny SPeedi už přes 10měsíců a jsme moc spokojení. já protože mám relativně lehký kočárek, který se snadno řídí, dobře skládá, má snadno udržovatelný potah, ve kterém se v létě syn nepotil; můj muž proto, že kočárek je hodně terénní /projezdili jsme s ním už hodně terénu v krkonoších, včetně dost terénního výletu přes hřebeny/ a stabilní /nikdy se nám nepřevrátil/ a syn proto, že kočárek má širokou sedačku, kde si sedí jako paša.
slýchám spousty výtek, že nejde až do lehu - syn do něj šel v 5m a nevadilo to. vypodložila jsem mu sezení, aby byl jako v kolébce - autosedačce… že nejde až do sedu - jde, jen se musí hodně přitáhnout. že nemá madlo - koupila jsem neorig. - šlo koupit z chicca 0.4; teď se už nevyrábí, tak to chce poohlédnout se po náhradním … a i bez madla se v něm synovi líbí..

takže - já doporučuju Quinny Speedi. a tím spíš, že je pro již roční dítě. cena je navíc dobrá.

EDIT 2009: madlo už má a je skvělé!!! a na další dítko, až bude, si možná dokoupím tu redukci, aby byl pohodlnější pro malého sviště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.11.08 09:46

abc design terra3

ahojyk holky chtěla bych se vás zeptat zda nemáte nějaká zkušenosti s tímto kočárkem chtěla bych ho koupit Nicoláskovi k vánocům ale mám starch abych nešlápla vedle dočetla jsem se že jeho nosnost je jen 15kg ale nevím zda s košíkem či bez..malej má 8 měsíců a 12kg..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
23.11.08 10:27

Ahoj Nieves, tak já nakonec zcela podlehla kočárku Quinny speedi a jsem nadšená. Jak píše Nataša, je opravdu skvělej. Minulý víkend jsme byli v Krkonoších a prostě nádhera. Sjede všude, je lehkej a stabilní.
K té váze. Skoro všechny kočárky mají nosnost uvedenou do 15 kg, stejně jako Quinny a k tomu 3 kg do košíku, takže 18 dohromady. Ale myslím, že snase i větší zátěž, potkávám mamky s dětma po druhém roce a taky se vozí a nejsou to zrovna drobci. Malá má ted 10 kg a bude jí rok, tak snad nám vydrží už do konce. Manža by asi nevydejchal kdybych zase chtěla nějakej jinej kočár, tenhle je už totiž třetí.

Tak šťastné pořízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4