Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zkuste projít diskuze na této straně, je zde dosti příspěvků o Peg Péregu GT3, Jané Slalom Pro, Teutonia S3- to jsou podle mě nejlepší trojkolky, osobně máme PPGT3, a jsme spokojení, bydlíme na horách, takže závěje, lesní cesty, zvládá bez problému, letos i u moře na kamínkové pláži s těmi velkými koly se dá bez problému projet, tam kde ostatní lidi všechny kočárky přenášeli my jsme jeli
Hola,
taky mame PP GT3 a je super ![]()
hodne kolem nas jezdi Slalomy, mam je i vyzkousene a proto jsem MOCCC rada, ze jsem do GT3 sli ![]()
Preju stastny vyber
Aho,
mám Hoco Tornado-S na Kia kolech a spokojenost maximální.
Mamimy díky, koukala jsem na Peg perego a moc se mi taky líbí, tak uvidím. Určitě dám vědět jak jsme se rozhodli. Moc díky za všechny rady.
Mamimy díky, koukala jsem na Peg perego a moc se mi taky líbí, tak uvidím. Určitě dám vědět jak jsme se rozhodli. Moc díky za všechny rady.
Prdísku, sice je u PP GT3 v současné době již jen potah Moka, tango je vyprodané a již nebude, ale jsou na ně nyní slevy, tak by se dal pořídit levně.
my máme Quinny SPeedi už přes 10měsíců a jsme moc spokojení. já protože mám relativně lehký kočárek, který se snadno řídí, dobře skládá, má snadno udržovatelný potah, ve kterém se v létě syn nepotil; můj muž proto, že kočárek je hodně terénní /projezdili jsme s ním už hodně terénu v krkonoších, včetně dost terénního výletu přes hřebeny/ a stabilní /nikdy se nám nepřevrátil/ a syn proto, že kočárek má širokou sedačku, kde si sedí jako paša.
slýchám spousty výtek, že nejde až do lehu - syn do něj šel v 5m a nevadilo to. vypodložila jsem mu sezení, aby byl jako v kolébce - autosedačce… že nejde až do sedu - jde, jen se musí hodně přitáhnout. že nemá madlo - koupila jsem neorig. - šlo koupit z chicca 0.4; teď se už nevyrábí, tak to chce poohlédnout se po náhradním … a i bez madla se v něm synovi líbí..
takže - já doporučuju Quinny Speedi. a tím spíš, že je pro již roční dítě. cena je navíc dobrá.
EDIT 2009: madlo už má a je skvělé!!! a na další dítko, až bude, si možná dokoupím tu redukci, aby byl pohodlnější pro malého sviště…
ahojyk holky chtěla bych se vás zeptat zda nemáte nějaká zkušenosti s tímto kočárkem chtěla bych ho koupit Nicoláskovi k vánocům ale mám starch abych nešlápla vedle dočetla jsem se že jeho nosnost je jen 15kg ale nevím zda s košíkem či bez..malej má 8 měsíců a 12kg..děkuji
Ahoj Nieves, tak já nakonec zcela podlehla kočárku Quinny speedi a jsem nadšená. Jak píše Nataša, je opravdu skvělej. Minulý víkend jsme byli v Krkonoších a prostě nádhera. Sjede všude, je lehkej a stabilní.
K té váze. Skoro všechny kočárky mají nosnost uvedenou do 15 kg, stejně jako Quinny a k tomu 3 kg do košíku, takže 18 dohromady. Ale myslím, že snase i větší zátěž, potkávám mamky s dětma po druhém roce a taky se vozí a nejsou to zrovna drobci. Malá má ted 10 kg a bude jí rok, tak snad nám vydrží už do konce. Manža by asi nevydejchal kdybych zase chtěla nějakej jinej kočár, tenhle je už totiž třetí.
Tak šťastné pořízení.