Magic Cup (Avent) - má ještě cenu?

464
9.3.06 13:52

Magic Cup (Avent) - má ještě cenu?

Ahoj, prosím poraďte. Mám skoro roční holčičku, která stále tvrdošíjně odmítá pít cokoli jiného než MM. Ráda bych ji odstavila, ale nepije nic jiného, tak to nejde (tedy já nechci, aby byla bez tekutin…tak to jde špatně :)). Mám už doma dvě lahvičky - nechce, pak hrneček Canpol Babies - klasický průtokový a pak ještě takový zelený, taky průtokový, z Ikey - nechce. Nechce ani klasický dospělácký hrnek, občas vezme na milost dospěláckou sklenici a vypije dva hlty. Takže, vzhledem k tomu jsem se rozhodla, že případně udělám investici do nekapajícího hrnečku Avent a nechám jí ho na hraní, třeba na to přijde. Ale ptám se zkušenějších - má to ještě cenu? A případně jaký typ náustku, velikost hrnečku případně úchytky doporučujete? Ocením tip i na levnější verzi Magic cupu od jiné fy. Díky všem, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
9.3.06 14:05

Ahoj,
taky jsem bojovali a stale bojujeme s pitim.
Zkousime a zkouseli jsme ruzne finty aby se napil.

Hrneckÿ mame od aventu magic… a Honzik chvili premyslel jak z nej pit, protoze pres dudlik pit neumi kojila jsem do 14m. Podle meho je dobry ze zacatku piti, na druhou stranu neni zrovna nejlevnejsi a za asi 4mesice, se vychodil silikonovy krouzek, ktery stoji 150kc. COz mi prpada dost na to abych ho co 4-5mesicu kupovala. Ale kazdy jsme na tom fin.jinde.
hodne maminek si to taky chvali, nektere s tim krouzkem nemaji problemy. Treba vyzkouset, nekomu sedi a dite pije jinym ne.
Tak jsem koupili od NUKU lahvicku s drzatky a hubickou objem 125ml, takze si to krasne chyti a pije, ale se to taky da vylevat. :(
Zkousela jsem to taky aby se napil s velkou „pulkou“ z ceho se pije alkohol, ale dobre tvarovana aby se mu dobre drzela. Neco skoncilo v nem neco na nem. Nebo jsme davlai pit v knizece zviratkam a jednou kocicka ted Honzik se napije. To toho taky dost vypil po douscich.
Nebo kombinovat caj- jiny caj, treba lehce oslazeny- voda-jeste co te napadne, aby mela na vyber.
Zkus to dat do lahvicek od jupiku, nebo jak se ten druhy napoj jmenuje, v plastove lahvicce. Mozna to zabere.
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
9.3.06 17:38

…zatím díky, posouvám nahoru… Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.3.06 19:08

Ahoj,měli jsme avent a docela to šlo,ale nic moc. Nakonec jsme skončili u MAM z DM drogerie,má větší objem a líp se mu z něj pilo. Na cesty ho máme dodnes a pořád drží bez výměny těch ventilků. Nám vyhovuje. Má snad jednu chybu-nedá se zavřít,takže se může to pítko umazat,když spadne na zem atd.
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.3.06 21:49

Ahoj,
nám se Avenťácký hrnek osvědčil, malý z něj začal pít někdy kolem 8měsíců, to spíš ale jen zkoušel, nějak jsem mu ho nenutila. Jinak pil z dudlíku a částečně pije dodnes. Zároveň ale umí pít ze slámky, špuntíku od Jupíka, i z dospěláckého hrnku, když mu to někdo drží, i z tohohle hrnečku - takže to střídáme. A s tím silikonovým kroužkem nemáme problém…Navíc mám i ostatní flaštičky Avent, takže se jednotlivé díly („uši“, víčka,…) dají kombinovat. Je to jediný hrnek (aspoň co mám zkušenost), který fakt nekape a zároveň ze z něj pití dá docela lehce tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.3.06 21:50

ahoj,
my máme taky „picí“ problém, z 99% bumbáme jen MM (za 3 týdny bude mít syn rok), zkoušeli jsme

• avent magic cup - ani ťuk
  • tekoucí hrníčky z IKEA - zelený žabák a tučňák - trošinku si cucnul, ale spíš žužlal tučňákovu čepičku
  • obyč hrneček - taky si trochu loknul, většinu ale stejně vylijeme
  • různé lahvičky s dudlíkem - to ani náhodou
    Poslední objevy:
  • netekoucí hrneček z DM - prý Babylove, ale ve skutečnosti je to Nuby - docela pijeme!!, opravdu to neteče, tak hrnek leží v postýlce a když syn chce, zkusí si trochu cucnout. A je k tomu ochranný kryt.
  • lahev od vody Rajec - docela je dobrá - je netekoucí!, dá se dítku stříknout trochu tekutiny do pusinky :twisted: Jenom bych do ní asi nedávala teplejší nápoje.

TAkže já jsem na tom zatím tak, že doufám, až budu odstavovat, že mrňous bude mít žízeň a pít začne.
Ten hrnek Avent zatím úplně nezavrhuju, možná ho časem využijeme.
 PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.3.06 11:55

Taky ještě dost kojím, malé bude 10 m. Hrnek Avent jsem jí dala asi v 8 m, se zeleným náústkem a chytla se hned. MOc toho teda nevypije, většinou tak pocucává, ale aspoň něco. A vřele doporučuju. Už si hrnek podrží sama ale neumí ho naklonit, takže spolupracujeme :D . Koupila jsem s ušima tu větší verzi ( 260 ml ? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí