Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat jak se zapíná magická želvička? Vím zní to vtipně ale já jsem vložila baterky zapla a nic tak nevím zda mi nepřišel vadný kus.
Ale je tam u toho také kulaté malé kolečko u toho napsané 4.5v tak nevím jestli to je na nabíjení nebo na nějakou malou baterku co jsou například v hodinkách.
Ale v krabici žádný kabel nebyl k tomu tak opravdu nevím. Tak se chci zeptat jestli jste neměli podobnou zda se nemá nějak nejdřív nabít nebo nějaké speciální tužkové baterie. Jinak přikládám foto toho kolečka u želvy
Děkuji předem za odpovědi ![]()
A co říká návod?
Dle kolečka je to na adaptér, ale pokud je tam prostor i na baterky, tak by to taky mělo fachat, odkud to máš?
Návod ani v krabici nebyl, koupila jsem ji na Magická-Svitici-Zelvicka. cz za 199+99 poštovný. Já jí právě hned nevyzkoušela když mi přišla až dnes když jí malá otevřela tak jsem tam dala baterky a nic. Nesvítí ani nehraje
JJ, vyhledala jsem si jí a je to klasická čínská hračka…My máme doma berušku, ale ta fachá, takže Tě nemine reklamace…
Tak to mi tedy poslali vadný kus a 300 korun se jen tak prolítlo oknem
a ani to nemam jak reklamovat protože oni tam na stránkách žádný kontakt nemají a já hloupá si vyhodila papír na které byla jejich adresa. ![]()
http://magicka-svitici-zelvicka.cz/…nkyZelva.pdf
někde v půlce, co jsem četla je adresa na zasílání reklamací..bod 7.6.
zkus to, pak maximálně se obrátit na ČOI
@plrenatanadamirek jestli máš to co my tak vespod je čudlik u baterek tak ho musíš posunout a nahoře jsou pak čudlíky a těma si to dáš jak chces
Pisou ze na krunyri jsou jeste tlacitka, kteryma se zapne dava barva…
to taky nic neudela?
Jak želvička funguje
Stačí zapnout posuvný spínač do polohy ON a želvička je připravena k provozu. Následně stisknutím jakéhokoliv tlačítka umístěného na krunýři se zapne daná barva, respektive souhra barev. Tlačítka jsou označena, Rčervená, B-modrá, G-zelená, hold-automatická kombinace barev. Pokud tlačítko znovu stlačíte, funkci vypnete. Barvy lze pouštět jak samostatně, tak současně. Želvička se automaticky po 45 minutách vypíná. Když ji nebudete chtít delší dobu používat, stačí posunout posuvný spínač do polohy OFF.
7.6. Reklamace zasílejte na adresu
TUS, s. r. o.,
Dvořákova 44/14, 60200 Brno,
spolu s reklamačním protokolem.
Reklamace na dobírku nepřijímáme. Zaruka je 2 roky
Příspěvek upraven 25.12.13 v 08:37
@plrenatanadamirek píše:
Tak to mi tedy poslali vadný kus a 300 korun se jen tak prolítlo oknema ani to nemam jak reklamovat protože oni tam na stránkách žádný kontakt nemají a já hloupá si vyhodila papír na které byla jejich adresa.
taky malá dostala a funguje normálně, dala jsem baterky zapla a pak těma čudlíkama na krunýři si měnila barvy, já jí objednávala taky z netu za stejnou cenu ale z jiného obchodu, takže je to určitě vadný kus
Želvu dostaly oba synové, fungují. Dali jsme baterky, přesunuli na břiše z polohy off do polohy on zapínátko a pak na krunýři jsme to stláčeli a svítí to:-).
Malá taky dostala, akorát berušku, my teda k ní měli usb kabel, který se strká do té dírky a pak zapojíš do počítače. No a já umělec jsem dala baterky do berušky a pak chodila a vyšilovala, že nefunguje.
Pak přišel manžel, zkontroloval a zjistil, že jsem měla jednu baterku naopak
Takže zkus, nepředpokládám, že je víc takových jako já, ale za zkoušku nic nedáš ![]()
Tak já mám vadný kus protože všechno jsem zkoušela. Želvička mi přišla na dobírku a reklamační protokol jsem u toho žádný neměla. Takže jsem prostě naletěla
![]()
JINAK DĚKUJI ZA ODPOVĚDI HEZKÉ SVÁTKY
@plrenatanadamirek Proc to tak rychle vzdavat, tam napis mejla optej se a uvidis co ti reknou nebo poradi… info@svitici-magicka-zelvicka.cz
Já jim napíšu 20,12 mi přišla tak uvidím co mi odepíšou. Já blbka ji hned nevyzkoušela já ji rovnou zabalila a otevřela až včera ![]()
Tak to je opravdu hezký ono ani nejde jim odeslat email mají nějak špatnou adresu protože mi přišlo že zprávu nelze odeslat od mailer damon.