Fisher Price svítící notebook

744
19.12.13 17:18

Fisher Price svítící notebook

Ahoj, přemýšlela jsem o dárku k vánocům a napadlo mě koupit roční dceři notebook od Fisher Price? Jaký je váš názor na tento dárek? a má někdo sním zkušenost? Nevím, zda to nejsou zbytečně vyhozené peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
19.12.13 17:26

Mně to hlavně přijde hrozně brzy, pro děti jsou tyhle věci návykové. Kup raději něco, s čím si pohraje, co nebude ani hrát, ani svítit, ani nic podobného.
Ale je to jen můj názor, taky máme hracího pejska a telefon - ale právě proto říkám, že už bych to určitě příště nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.12.13 17:32

mame ho a super

Nevim presne, ktery mas na mysli. My jsme jeden dostali darem, kdyz male nebyl ani rok, mozna 7 mesicu..
Zpiva pisnicky, pocita a hraje.. ja jsem takove hracky nikdy nechtela a nemam rada, ale musim rict, ze male je ted 2.5 roku a dodnes si s nim hraje. Pisnicky uz zna a brouka si s nim. Mam ho dvojjazycne a pamatuje si slovicka v obou jazycich. K memu vlastnimu prekvapeni je to jedna z mala hracek, ke kterym se neustale vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
19.12.13 17:37

Ano, přesně tenhle myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.12.13 17:39

Malej ho dostal asi v 9 měsících a hraje si s ním dodneška - má 2,5 roku. Je hrozně fajn, přijde mi lepší jak ten pes, kterého máme teda taky, ale nikdy neměl až takový úspěch. S tím notebookem si hraje hodně často. Fajn je, že tam jde přepínat ten český a anglický režim, učí to čísla, tvary, jednotlivá slova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.12.13 17:40

Máme ho taky a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.12.13 17:40

Náš má hrací telefon, balon, hrnec, mobil od FP a jsou to jediný hračky, se kterýma si hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28843
19.12.13 17:41

Malý ho dostal minulé vánoce, bylo mu 7 měsíců a hraje si s ním pořád, taháme ho s sebou k babičkám a vždycky ho ve vlaku aspon na půl hodinu zabaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
19.12.13 18:01

Máme, syn ho dostal loni k vánocům, to mu bylo 7 měsíců a hraje si s ním dodnes. Za mě bych koupi určitě doporučila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.12.13 18:03

Dcera ho dostala ke dvoum narozenim a byla nadsena, chvilku lezel ladem, ale pak se k nemu zase vratila, rocni syn ho ma taky rad, ruzne ho otvira a zavira, pripadne zmacne klavesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
19.12.13 18:46

Taky máme. Malá ho dostala k 1.narozeninám a hraje si s ním do teď (2,5) a to ona na většinu hraček prdí ale tohle se jí líbí :D Vůbec mám hračky od FP ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
20.12.13 12:32

My ho máme, popravdě ani nevím odkdy, tipuji tak 9 měsíců…nejdřív jí ho bavilo otevírat a zavírat, teď už si brouká písničky a mačká si tlačítka (je jí rok a půl). Je u nás používaný skoro každý den. Jen mě mrzí, že už se nám začínají loupat ty klávesky, jako ta čísla na nich. :dance: Určitě bych koupila znovu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
20.12.13 12:32

@Margery my ho taky máme i jako super zábavu do auta. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie