Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, přemýšlela jsem o dárku k vánocům a napadlo mě koupit roční dceři notebook od Fisher Price? Jaký je váš názor na tento dárek? a má někdo sním zkušenost? Nevím, zda to nejsou zbytečně vyhozené peníze…
Mně to hlavně přijde hrozně brzy, pro děti jsou tyhle věci návykové. Kup raději něco, s čím si pohraje, co nebude ani hrát, ani svítit, ani nic podobného.
Ale je to jen můj názor, taky máme hracího pejska a telefon - ale právě proto říkám, že už bych to určitě příště nekoupila.
Nevim presne, ktery mas na mysli. My jsme jeden dostali darem, kdyz male nebyl ani rok, mozna 7 mesicu..
Zpiva pisnicky, pocita a hraje.. ja jsem takove hracky nikdy nechtela a nemam rada, ale musim rict, ze male je ted 2.5 roku a dodnes si s nim hraje. Pisnicky uz zna a brouka si s nim. Mam ho dvojjazycne a pamatuje si slovicka v obou jazycich. K memu vlastnimu prekvapeni je to jedna z mala hracek, ke kterym se neustale vraci.
Malej ho dostal asi v 9 měsících a hraje si s ním dodneška - má 2,5 roku. Je hrozně fajn, přijde mi lepší jak ten pes, kterého máme teda taky, ale nikdy neměl až takový úspěch. S tím notebookem si hraje hodně často. Fajn je, že tam jde přepínat ten český a anglický režim, učí to čísla, tvary, jednotlivá slova…
Náš má hrací telefon, balon, hrnec, mobil od FP a jsou to jediný hračky, se kterýma si hraje.
Malý ho dostal minulé vánoce, bylo mu 7 měsíců a hraje si s ním pořád, taháme ho s sebou k babičkám a vždycky ho ve vlaku aspon na půl hodinu zabaví ![]()
Máme, syn ho dostal loni k vánocům, to mu bylo 7 měsíců a hraje si s ním dodnes. Za mě bych koupi určitě doporučila ![]()
Dcera ho dostala ke dvoum narozenim a byla nadsena, chvilku lezel ladem, ale pak se k nemu zase vratila, rocni syn ho ma taky rad, ruzne ho otvira a zavira, pripadne zmacne klavesy.
Taky máme. Malá ho dostala k 1.narozeninám a hraje si s ním do teď (2,5) a to ona na většinu hraček prdí ale tohle se jí líbí
Vůbec mám hračky od FP ráda.
My ho máme, popravdě ani nevím odkdy, tipuji tak 9 měsíců…nejdřív jí ho bavilo otevírat a zavírat, teď už si brouká písničky a mačká si tlačítka (je jí rok a půl). Je u nás používaný skoro každý den. Jen mě mrzí, že už se nám začínají loupat ty klávesky, jako ta čísla na nich.
Určitě bych koupila znovu. ![]()