Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No tak samozrejme bych to reklamovala u toho cloveka, co jsem to koupila. Napodobenina to asi bude, ale je mi to celkem fuk. Je fakt, ze nejslabsi svetlo je oranzove, to je temer neviditelne, ale modre a zelene sviti hezky. Kazdopadne je to efektni a myslim si, ze to 100× predci fosforove hvezdy, ktere jsme na strope meli puvodne a zrovna mesic spadl do postylky kousek od synove hlavy ![]()
tak to je saozřejmně lepší než ty fosforové hvězdy, želvička je mazlivá, vypadá hezky a když vám dobře svítí není co řešit
Kateřina Nováková píše:
tak to je saozřejmně lepší než ty fosforové hvězdy, želvička je mazlivá, vypadá hezky a když vám dobře svítí není co řešit
No kdyby to bylo jine zviratko, budu radsi, syn zelvy moc nemusi, protoze ho jedna v lete kousla, ale snad se prolomi nenavistna bariera ![]()
tak mu řekni, že tohle je ta nejhodnější želvička na světě ![]()
Tak jsem želvu taky koupila. Mi svítí krásně, ale je problém, že ani v jenom režimu nesvítí stále jen jedna barva, buď více najednou, nebo to stále bliká.
MNo a najít sovězdí se mi ted nepodařilo. .-)
také nám svítilo více barev na jednou a ne jedna, takový galimatiáš, a tak hlavně, že ti svítí, souuhvězdí asi nemá cenu hledat ![]()
Ja tam mam 3 tlacitka a kazdy ma jednu barvu a jednou se mi nejak podarilo, ze se barvy po nejakych vterinach menily, ale nesviti vsechny naraz.. ![]()
mohu se zeptat, jaká je to internetová stránka na tu mag.želvičku za 120? Nemohu to tu najít, díky moc
Lenka
ahojky, tu želvičku máme. na hraní neni ,ale malej se na ni dívá tak dlouhoaž z toho usne:-) dokud sme ji neměli, tak taky usnul po náký době sám ale ta želvička nám to dost urychlila. jemu se to líbí.
Kdo by mi poradil nejlevnější ale i nejlepší želvičku?díky L
Ja ji koupila na aukru do cca 250Kc, kupovala jsem dve a lisi se malicko v barve krunyre, jinak je to totez. My na ni od vanoc ujizdime, bez ni se spat proste nejde. Synovec, ktery dostal druhou, ji mel zapnutou jen jeden vecer, nejak ho vydesil mesic, ze to vypada jako srp a ze se pak bal, ze mu nekdo usekne hlavu
![]()