Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, chtěla bych se zeptat, byla jsem pred 3 dny na magnetické rezonanci mozku, volali jsme na neurologii a jsem objednána za 2 tydny s tím ze rekli ze nám výsledky reknou až osobne…. zajimalo by me jestli mate někdo zkusenosti jestli mužů byt v klidu a nebo je moznost ze neco našli? Predem dekuju za odpoved😊
Mě když něco našli na magnetu tak si mě pozvali hned jak měli výsledky, volali mi. Jinak jsem měla termín taky za čtrnáct dní s tím, že si tam řekneme výsledky.
Já jsem z magnetické dostala přímo papír s výsledky a CD k tomu
@Kyticka1234554321 píše: Více
Zpracovani vysledku trva tech cca 14 dnu. Jses objednana rychle, tak bud rada a zbytecne nestresuj.
@cancerka píše: Více
Na cd ti to nahrajou, ale urcite nezhodnoti. Stejne tak si myslim, ze ti nedali rozbor vysledku hned po vysetreni ![]()
Spíše bych byla v klidu. Jako naschvál ti zásadně nic nenajdou nebo ne až tak důležitého.
Spis jde o to, ze se nechteji s kazdym vybavovat po telefonu.
Ja si teda volat mela, ale do ambulance jsem byla objednana az za 2,5 mesice. Nalez jsem teda mela a rovnou sla na navazujici vysetreni. To budou vysledky taky za 14 dnu. Vsechno je ale tak, aby to do navstevy ambulance bylo hotove.
@Kockazvysocan píše: Více
dali mi i popis výsledků a zhodnocení, ale je fakt, že to nebylo MR mozku, ale MR páteře, pět minut jsem na to čekala v čekárně
To je dost divné. To zřejmě hledali něco konkrétního a našli nebo nenašli. Vyšetření podrobně popisuje radiolog a fakt mu to nemůže trvat 5 minut. ![]()
kdyby tam byla nějaká hrůza, volali by ti.
mezi náma, v 99,9% jsou ty rezonance normální, protože se dělají kvůli každýmu prdu.
Výsledek spolehlivě přijde až po týdnu (bez ohledu na to, co ti na rezonanci říkali, neplatí to, nebývá to dřív), my teda do telefonu výsledek na požádání sdělíme, zejména, když je objednací termín zadlouho a pacient má nervy v kýblu, ale ten další týden zdržení už se asi vydržet dá.
asi to možný je, jestli tam seděl nudící se radiolog, on na to stejně dýl jak 5 minut nekouká. Ale obvyklé to rozhodně není.
@lucad77 píše: Více
Není to divné, já měla kotník také hned. Nejspíš velmi záleží na tom, co a kde to je, mozek bude dost složitý. Ale zlomeniny, přetržené vazy, vyhřezlou ploténku vidí na těch snímcích téměř i laik.
@Pudloslava píše: Více
Tak já si měla volat po 14 dnech a díky nálezu jsem šla na LP tak, aby se vyšetření a výsledky stihly než půjdu do ambulance. Ale u mě se nález na MR očekával.
@lucad77 píše: Více
dřív se to dělalo běžně, taky jsem dostala výsledek hned. Ted už ne, ted to posílají.