Mainská mývalí kočka

3102
15.10.13 22:09

mainska myvali kocka

Dobry vecer chtela bych se zeptat jestli je normalni ze je kotatko 3 mesice po ockovani unavene? dalsi dotaz co pouzit proti blecham nase mainka je chytila od tchanovcu psa a netusim co u kotete pouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
15.10.13 22:36

http://www.kocky-pece.estranky.cz/…/blechy.html
my měli Advantage a Stronghold, jen ne u kotěte. Jestli je tříměsíční, tak už snad dobrý, ale ne každý přípravek se smí u koťat použít, tak na to pozor!!!

Ale s tím očkováním nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
15.10.13 22:41

@eetkikinka uz jsem nasla na netu ze je to caste po ockovani ze je kocka unavena taky mate myvalku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.10.13 22:48

A kolik je kotěti? Kočky spí celkově dost. A na bůlechy nevím, možná zajít na veterinu a aplikovat vodičku za krk přímo na blechy. Jiank si nemyslím, že kotěti nějak ublíží šampón proti blechám, ale ta ampule je učinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
15.10.13 22:50

Jestli je trimesicni a je par dni po ockovani, tak se to stat muze, ale jestli je 3 mesice po ockovani, to uz by byt unavene nemelo ;)
na blechy advantage (asi nejlepsi), stronghold/advocate nebo frontline, vse z toho se da pouzit nejpozdeji od 10ti tydnu veku, dat aspon 2× za sebou po mesici. A hlavne dukladne osetrit prostredi, ve kterem se pohybuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
16.10.13 06:48

Dekuji za tipy na ockovani byla vcera ted uz se my tu mota kolem nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.10.13 06:57

Tak já blechy vytahovala ručně a pak koupila v albertu nejlevnější odblechovač, stříkla mu to za krk - vylezla ta největší blecha, co jsem kdy v viděla a byl klid :mrgreen:

Jinak mě taky udivilo, že kotě bylo hravé prvních pár dní a pak šmitec. No a náš teda spí teď furt. Jednou za den ho chytne „blbá“ a zaběhá si jak rapl a jde zas spát. No mě to vyhovuje :mrgreen: Máme teda Ragdolla ne Mývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
16.10.13 07:28

Neporadim co proti blecham. Nase kote je 3 mesice stare aje strasne akcni ( kocka domaci), ale to jen nez jdem do prace a kdyz prijdem z prace, o vikendech prospi skoro cely den, zezacatku jsem myslela, zemu neco je, ale neni :-D takze ai myslim, ze je to normalni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
16.10.13 07:54

@RyBANA my mame taky jeste 5ti mesicni radgolku :lol: a ta teda hodne spi rano beha za malym a pak padne a spi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný