Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry vecer chtela bych se zeptat jestli je normalni ze je kotatko 3 mesice po ockovani unavene? dalsi dotaz co pouzit proti blecham nase mainka je chytila od tchanovcu psa a netusim co u kotete pouzit.
http://www.kocky-pece.estranky.cz/…/blechy.html
my měli Advantage a Stronghold, jen ne u kotěte. Jestli je tříměsíční, tak už snad dobrý, ale ne každý přípravek se smí u koťat použít, tak na to pozor!!!
Ale s tím očkováním nevím.
@eetkikinka uz jsem nasla na netu ze je to caste po ockovani ze je kocka unavena taky mate myvalku?
A kolik je kotěti? Kočky spí celkově dost. A na bůlechy nevím, možná zajít na veterinu a aplikovat vodičku za krk přímo na blechy. Jiank si nemyslím, že kotěti nějak ublíží šampón proti blechám, ale ta ampule je učinnější.
Jestli je trimesicni a je par dni po ockovani, tak se to stat muze, ale jestli je 3 mesice po ockovani, to uz by byt unavene nemelo ![]()
na blechy advantage (asi nejlepsi), stronghold/advocate nebo frontline, vse z toho se da pouzit nejpozdeji od 10ti tydnu veku, dat aspon 2× za sebou po mesici. A hlavne dukladne osetrit prostredi, ve kterem se pohybuje.
Dekuji za tipy na ockovani byla vcera ted uz se my tu mota kolem nohou
Tak já blechy vytahovala ručně a pak koupila v albertu nejlevnější odblechovač, stříkla mu to za krk - vylezla ta největší blecha, co jsem kdy v viděla a byl klid ![]()
Jinak mě taky udivilo, že kotě bylo hravé prvních pár dní a pak šmitec. No a náš teda spí teď furt. Jednou za den ho chytne „blbá“ a zaběhá si jak rapl a jde zas spát. No mě to vyhovuje
Máme teda Ragdolla ne Mývala.
Neporadim co proti blecham. Nase kote je 3 mesice stare aje strasne akcni ( kocka domaci), ale to jen nez jdem do prace a kdyz prijdem z prace, o vikendech prospi skoro cely den, zezacatku jsem myslela, zemu neco je, ale neni
takze ai myslim, ze je to normalni ![]()
@RyBANA my mame taky jeste 5ti mesicni radgolku
a ta teda hodne spi rano beha za malym a pak padne a spi ![]()