Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, byly jste někdo v Dinosariu a Majalandu v Praze na Ruzyni? Stojí to za to, pro děti sedm a čtyři? Díky za info.
Jo, podle fotek těch atrakcí je to přesně pro tyhle mladší děti. Určitě budou nadšené. Navíc je to nové - líbivé.
Ahoj, ráda se podělím o zkušenost v Majalandu. Byla jsem tam včera s dětmi (4 a 12 let).
Doporučuji:
Co se nám líbilo:
Na čem můžou ještě zapracovat:
Celkově se nám v Majalandu moc líbilo. Byli jsme tam 6 hodin a holky nechtěly jít domů. Je to vhodné pro děti vyšší než 1 metr, jinak se nedostanou na všechny atrakce. Takže věk 4 a 7 let je ideál ![]()
Příspěvek upraven 16.01.22 v 20:28
@Janasofinka a u 12 letého dítěte taky kontrolovali, jestli má test? Nebo ne? U vstupu, nebo třeba v restauraci?
A je to i pro ty starší?
@Petra Z Ano, kontrolovali i 12leté děti - očkování nebo negativní test. Kontrola probíhá u vstupu u pokladen. V restauraci nás pak nikdo nekontroloval. Dcera (12 let) si to tam užila takže je to i pro takhle velké děti. Fakt parádní je horská dráha. Byli jsme na ni několikrát.
Myslíte, že to má cenu i pro dítko 2 a půl roku nebo tam pro takhle malé děti nic není?
@LolaAA Pro menší děti jsou tam taky různé atrakce a dětské hriště. Jen je potřeba zvážit, zda mu nebude líto, že ho nepusít na nějaké atrakce. Já osobně bych s 2,5 letým dítkem nešla. Bylo by mi líto těch peněz za vstup ![]()
@Janasofinka
Dobrý den, mohu se zeptat jak se vám podařilo objednat lístky online? Já to zkouším pro 14 lidí, psala jsem jim - žádná odezva, telefon taky nefunguje, tak já už nevím, problémy od počátku, přestávám se tam těšit 🤦♀️ 🙏 🤔
@Miruska77 Kupovala jsem rodinnou vstupenku na dinosaury online. A v pohodě. ![]()
Moc se nám tam líbilo, mají to hezky udělané. ![]()
@Miruska77 Dobrý den, popravdě taky jsem s tím trochu bojovala, protože my jsme navíc ještě zadávali telefonní číslo, abychom získali slevu 100 Kč u 3 vstupenek
. Ale nakonec se to povedlo. Co jsem teď koukala, tak maximálně lze koupit 10 vstupenek do 1 košíku.
Ahojky, byli sme na těch dinosaurech děti7 a 14 mladšího to bavilo chvilku, ale on celkově skoro nikde nevydrží, staršího to bavilo, ale oba se těšili na virtuální realitu, mladší byl prvně a to si užili, samozřejmě chtěl i do Majalandu, ale i tak už toho měl dost, takže snad příště, takže sem pochopila dobře, že na některé atrakce může i dospělý, takže by si to tam mohl užít i starší syn? A pokud se on line zaregistruju nebudou pak chtít nějaké poplatky? Za nás dinosaury doporučujeme Lucka
Chystáme se poprvé do Májalendu, co jsem dříve četla z Bořislavky jezdíval autobus zdarma, je to stále nebo ho zrušili?