Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Šel bych do bytu který má vlastní dveře
tyhle napůl společné cože je úplně na dvě věci ![]()
Prostě další dveře, pokud jdou dát tak, aby byli mezi schody nahoru se sklepem a vaším bytem.
Nebo branku, kterou pes nepřeskočí, a pak toho psa, co pohlídá ![]()
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji poradit bydlíme v pronájmu ve spodním patře rodinného domku hned nad námi bydlí sestra od našeho pána majitele, tyto patra jsou rozděleny na dva byty. Jenže na naší chodbě máme společný sklep. Takže čas od času si tam buď majitel nebo právě paní sestra jdou pro jejich věci. Pan majitel vždy alespoň zazvoní že jde do sklepa jenže jeho sestra nezvoní a ve chvíli kdy jedeme na nákup či na návštěvu k příbuzným nám tam paní sestra chodí do bytu a kouká zda mám uklízet nebo ne a jak to tam vypadá. Už jsem se s ní několikrát dohadovala že se to nedělá a že by se jí také nelíbilo kdyby jsme chodila k ní nahoru. (Pan majitel o tom ví že nám sem leze) a moje otázka zní co by jste v takové situaci dělali vy
řekla bych majiteli, že si najdu jiné bydlení, jestli si sestru neusměrní. A že najít slušné nájemníky je někdy pěkný kumšt, a ještě slušné a blbé, co by trpěli jeho sestru.
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík
My bohužel nemáme zatím jinou možnost
A jak velké bydlení a za kolik je nájem samozřejmě pokud je to za hubičku tak se dá i něco překousnout ale tohle už je moc. ![]()
Bych se schoval do skříně a počkal až přijde smejdit
a pak bych ji prefiknul
![]()
@JiříkMazlík je to 3+1 a nájem není zrovna příjemný, nás napadlo pořídit kameru i když nevíme jestli to k něčemu bude
Přece jenom majitel stojí za svoji sestrou a ona sem dřív vlezla i když jsme byly normálně doma ![]()
@gabrriel o pejskovi jsme přemýšleli už jako parťáka pro dceru ale paní majitelka se prý boji zvířat takže psy i kočky zakázané, jediné co máme dovolené jsou zvířata v teráriu
Tak že nájem drahy jako prase soukromí žádné. To nějaký byt v paneláku vyjde určitě líp. No kamera ti akorát ukáže kde lezla jinak bude knicemu. A co ostatní dveře od místnosti? Jdou zamykat?
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík je to 3+1 a nájem není zrovna příjemný, nás napadlo pořídit kameru i když nevíme jestli to k něčemu bude
Přece jenom majitel stojí za svoji sestrou a ona sem dřív vlezla i když jsme byly normálně doma
Jak jako ze stoji za svoji sestrou? V cem? Jemu neprijde djvny, ze vam tam leze?
Delala bych ji aspon to same, kdyz odjede, vlezla bych ji do bytu. A nebo i kdyz tam bude, jako to udelal vam. Oko za oko..
To opravdu nejde zamknout? Nějaké další dveře z té chodby? Obývák, ložnice, pokoj? Já bych si kameru pořídila, chtěla bych vědět co přesně u mě v bytě dělá, hledala zároveň nový byt a při odchodu ukázala záznam a řekla, že mi chybí 50 tis
ne tohle porušení soukromí by bylo pro mě nepřijatelné
@JiříkMazlík jdou ale nemáme klíč, takže budeme měnit fabku a začne se zamykat všude
@marcellia on o tom ví ale nic s tím nedělá
A jenom aby měl pokoj od své sestry tak mi vždy vynadá za „nepořádek“ a podob.
@Anonymní píše:
@marcellia on o tom ví ale nic s tím nedělá
A jenom aby měl pokoj od své sestry tak mi vždy vynadá za „nepořádek“ a podob.
To je ale fakt desny..tam bych to psychicky vubec nedavala. Fakt byste nenasli neco v panelaku cenove dostupnejsiho?..jinak ale jak jsem psala, delala bych ji to samy co ona vam..
Holky, potřebuji poradit bydlíme v pronájmu ve spodním patře rodinného domku hned nad námi bydlí sestra od našeho pána majitele, tyto patra jsou rozděleny na dva byty. Jenže na naší chodbě máme společný sklep. Takže čas od času si tam buď majitel nebo právě paní sestra jdou pro jejich věci. Pan majitel vždy alespoň zazvoní že jde do sklepa jenže jeho sestra nezvoní a ve chvíli kdy jedeme na nákup či na návštěvu k příbuzným nám tam paní sestra chodí do bytu a kouká zda mám uklízet nebo ne a jak to tam vypadá. Už jsem se s ní několikrát dohadovala že se to nedělá a že by se jí také nelíbilo kdyby jsme chodila k ní nahoru. (Pan majitel o tom ví že nám sem leze) a moje otázka zní co by jste v takové situaci dělali vy