Majitelé vozíku Croozer
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
majitelé vozíku Croozer
Zdravím všechny, kdo užíváte vozíky za kolo Croozer, já osobně vlastním Croozer kid for 2. V nedávné době se ke mě dostal tento článek . Co na to říkáte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Skvělý - takže napřed se proti vozíkům za kolo brojí kvůli bezpečnosti a když se prokáže, že jsou daleko bezpečnější než sedačky, tak jsou zase vyrobené ze škodlivých látek
Taky máme Croozer kid for 2 a v létě jsme z něj byli nadšení - malá v něm spinkala jak andílek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ráda, že jsme vybrali Chriota. ![]()
JE někde, jaké konkrétní kodliév látky. zvlášt u tyčí mi to přijde zvláštní, títě ani tahoun s ní téměř nepřidou do kontaktu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspoň jednou jsme vybrali dobře ![]()
Ale stejně je to taková tabulka trochu na nic, když se člověk nedozví, jaké konkrétní látky co obsahuje a čím jsou nebo mohly by být škodlivé…
![]()
Není to někde podrobněji rozebrané?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem to řešila, článek jsem četla ještě před koupí vozíku, ale nakonec po porovnání různých hodnot a norem jsme ho kupili i tak - nesplňuje sice normy na to, aby ho mohlo děcko všude ožužlat, ale to ho zatím ani nenapadlo. Mrkni sem: http://www.croozer.de/…er_news.html a na odkazy na té stránce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podrobněji to bylo rozebrané na stránkách toho ACADU, ale nevím, teď jsem tom neviděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alokea píše:
Ahoj, taky jsem to řešila, článek jsem četla ještě před koupí vozíku, ale nakonec po porovnání různých hodnot a norem jsme ho kupili i tak - nesplňuje sice normy na to, aby ho mohlo děcko všude ožužlat, ale to ho zatím ani nenapadlo. Mrkni sem: http://www.croozer.de/…er_news.html a na odkazy na té stránce
jako i u těch tyčí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na tyhle zprávy ja kašlu z vysoka.
před lety tu byla haló věc, že kočár Quinny speedi je nebezpečný, neb „obsahuje škodliviny, které k dětem nepatří“.
po podrobném zkoumání se přišlo na to, že použili pro vyhodnocení špatný předpis,. a pro madlo, které drží rodič v ruce aplikovali vyhlášku platnou pro hračky, které dítě cucá! ![]()
takže když není konkrétní údaj, jaká škodlivina, kde, jak je škodlivá, tak mě to nezajímá.
((mmchodem, jsem chemik a můj šéf, profesor, mi tehdy potvrdil, že by moje dítě muselo denně tak 12hodin žužlat držadlo kočárku, aby to mělo vliv a navíc, že limity jsou trochu divně nastavené )
to samé u autosedaček, já tedy raději látky bránící hoření, než nebezpečnou sedačku, moje dítě běžně necucá to, na čem sedí ![]()
croozer je bezpečný stejně jako chariot a to je pro mě stěžejní, na škodliviny jim kašlu.
tu odolnost jsem moc nepochopila, máme croozer 2009 a neřekla bych, že nneí odolný..ba právě naopak.. a lyžařský set je tedy daleko lepší na croozera of Fialy než origoš chariot. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi to jedno, všude je něco a naše děti ve sterilním prostředí nežijí. Horší jsou třeba výfukové plyny, ozonová díra a tak ![]()
Děti v tom máme od jara do podzimu, denně ne, tak to vážně neřeším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že kdyby měl člověk zkoumat každou škodlivinu, budeme jíst asi nějaký granule a dejchat kyslík z bomby, a i tak bychom neměli jistotu.. za našeho dětství se hromada věcí neřešila, postýlky byly natřeny jedovatými barvami, a lidstvo tady stále je… Chariot je sice parádní, ale 20000 kč v porovnání s croozerem za 7000 je dost velká raketa… Pokud člověk není opravdu sportovec, croozer splní účel… Další věc je, do jaký míry jsou podobný testy spíše placenou reklamou… Tohle se už nedovíme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi a chtěla bych se zeptat na veškeré zkušenosti s vozítkem (asi croozer),zda je vhodné pro 5 měsíční dvojčátka - jen na cyklostezky, zda jste koupili nové nebo z bazaru, jak těžké je vozítko s dětma…atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak maly deti bych do toho nedavala.
Ale je to prima vec, kdyz jsme mohli jezdit, tak jsme jezdili dost hodne. Jezdila jsem teda normalne po silnici, ne po cyklostezkach. Auta se vyhybala velkym obloukem. Na rovine se s tim jede vcelku v pohode, ale do kopce je to fakt makacka
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišanda Ž.. dá se koupit tzv. miminkovník - vypadá to podobně jako autosedačka a přidělává se to na sedačku vozíku. Je to pro mimča do 10 měsíců - my ho máme a vozili jsme v něm naši malou - cca od 6. měsíce ![]()
http://www.sportobchod.cz/…-croozer.htm
a my koupili tenhle (přišel mi lepší
)
http://internetovy-obchod.msbox.cz/…2-dp-167262/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišanda Ž.. píše:
@mona77 asi bude lepší až budou sedět, že?
No ja osobne s klukama zacala jezdit az kdyz sedeli.
Nejak k tomu miminkovniku nemam duveru. Ale jezdi s tim spousta lidi, tak treba to nebude tak spatne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit