Šířka digestoře 90cm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Šířka digestoře 90cm
Ahoj, chtěla jsem se zetat jestli na šíři digestoře. Mám jednu vybranou ale má na šířku 90cm. Bude to vypada blbě k varné desce o šířce 60cm? Díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jde ti o rozměr varné desky nebo skříňky/šuplíků pod ní?
My máme digestoř sirokou 90 cm a pod ní šuplíky 90 cm. Varná deska má klasický rozměr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ukulina píše:
Jde ti o rozměr varné desky nebo skříňky/šuplíků pod ní?
My máme digestoř sirokou 90 cm a pod ní šuplíky 90 cm. Varná deska má klasický rozměr.
Jde mi o rozměr 90cm digestoř versus varná deska 60cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše deska má 59 cm. Já nevidím problém v poměru desky a digestoře, ale spíš digestoře a skříněk dole. Dám ti sem na chvíli foto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to šoupnidej kraj digestoře na kraj varné desky a těch zbývajících 30cm, klidně by mohlo být víc
ne nad pracovní deskou, nevypadá to špatně, viděla jsem to v kuchyňském studiu, škoda, že už mám kuchyň hotovou, bezva nápad, často se ten prostor pod digestočí, co není varná deska, hodí, na parní hrnec, rychlovarnou konev…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Digestoř máme 90 cm, desku cca 59cm a pod ní tři metrový (na šířku) šuplíky. Fotku sem dávat nebudu, jsem zapřísáhlý nedavač soukromých fotek na net. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořídila bych si to i kdyby to nevypadalo dobře. Já mám digestoř stejně širokou jako desku a skříňky kolem digestoře jsou nabobtnaný, protože ne každý hrnec fouká páru přímo nahoru. Teď si za to rvu vlasy, že jsem o tom nepřemýšlela. Ale když jsem si pořizovala první kuchyň, tak jsem předtím nikdy nevařila a neměla tudíž zkušenosti. No tímto způsobem jsem si pos*rala více věcí v kuchyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme taky 90cm digestoř a indukce má 60cm.
Nevypadá to blbě, můžu poslat fotku do sz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pod indukci máme šuplíky výsuvné 90cm, že jsem nechtěla skříňku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit