Majitelka bytu mi chodí na byt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
666
5.10.15 21:24

Majitelka bytu mi chodí na byt

Ahoj, chci se zeptat, zda ma majitel bytu mi bez myho svolení chodit na byt? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1531
5.10.15 21:27

Urcite nesmi, my to meli tedy ve smlouve ze bez naseho souhlasu a bez naseho dozoru nesmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461

@angelsface Ne. Nevím, jestli je nějak zákonem dané, jak by to mělo přesně probíhat, ale my třeba máme ve smlouvě, že nám musí dát vědět 14 dní předem, kdyby sem chtěla přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023

@angelsface asi záleží co je ve smlouvě, ale já jsem to nedělala. Vždy jsem napsala a pak jsem se stavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.10.15 21:28

Záleží na tom, jak to máte ošetřené ve smlouvě…pokud tam máš, že smí, tak smí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 21:29

Určitě by nemel. Byt pronajimame a nikdy by nas nenapadlo tam najemcum vlézt 8o Jen jednou tam sel manžel s nejakym opravarem, ale to byli nájemníci doma…

• Citovat
  • Upravit
6157
5.10.15 21:32

No to nesmí, bez vaší přítomnosti ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.10.15 21:34

Koukni co máš ve smlouvě, mělo by to tam být uvedeno…jak často a určitě ve tvé přítomnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
5.10.15 21:36

Mám ve smlouvě napsaný, ze nájemce umožní pronajimateli přístup do bytu za účelem kontroly jeho stavu a způsobu užívání a to po předchozím oznámení a po dohodě s nájemcem, vždy za účasti nájemce nebo jeho zástupce. Nájemce souhlasí s tím, aby pronajímatel měl k dispozici klíče od bytu pro případ nezbytné potřeby vstupu do bytu…

Mám uz takovej pocit, ze tu uz po několikátý byla. Nezaviram totiž druhý dveře, jen privru. Dnes opět byly zavřený. Tak co s tím mám dělat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
5.10.15 21:39

Nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.10.15 21:40
@angelsface píše:
Mám ve smlouvě napsaný, ze nájemce umožní pronajimateli přístup do bytu za účelem kontroly jeho stavu a způsobu užívání a to po předchozím oznámení a po dohodě s nájemcem, vždy za účasti nájemce nebo jeho zástupce. Nájemce souhlasí s tím, aby pronajímatel měl k dispozici klíče od bytu pro případ nezbytné potřeby vstupu do bytu…Mám uz takovej pocit, ze tu uz po několikátý byla. Nezaviram totiž druhý dveře, jen privru. Dnes opět byly zavřený. Tak co s tím mám dělat? :zed:

Nastražit „pastičku“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.10.15 21:53

No jen mě napadá…že by i průvan..? Jen vyloučit všechny ostatní možnosti, aby nebyl fakt pořádnej trapas až to budete vážně řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
5.10.15 21:56
@Lanear píše:
No jen mě napadá…že by i průvan..? Jen vyloučit všechny ostatní možnosti, aby nebyl fakt pořádnej trapas až to budete vážně řešit?

Bohužel. Ty dveře, když se dozaviraji. Tak vrzou, nezaviram je, abych tím neobtěžovala sousedy. Je to i zvuk, kterej vadí me. Takže pruvanem by se opravdu samy nedovrely :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
5.10.15 22:01

@angelsface a jak dlouho tam bydlíte? Co třeba to zaonačit a zeptat se jestli není možné, že by předchozí nájemníci měli ještě klíče, že máš pocit, že vám tam někdo leze? Pokud tam fakt leze, tak jí to třeba trkne, pokud ne, tak jí neurazíš. A nebo jako v jedné pohádce - rozprášit po zemi mouku a uvidíš stopy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.10.15 22:05

A já bych dočasně vyměnila vložku, pokud by tam lezla, tak se ozve a na to konto bych operovala s tím, že tam bez nás nesmí :nevim: Takže buď se prozradí a bude moci prd, nebo bude zticha, protože to jako neví. nebo fakt ten průvan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí