Majitelky BUZZíků poraďte - stabilita kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
28.8.11 13:57

majitelky BUZZíků poraďte

Ahoj. Ráda bych se zeptala na sporťák od Quinny. Jsme pro něj více méně rozhodnutí, jen mě včera zaskočil manžel tím, že když si ho zkoušel, mu přišlo, že je kočárek jako by vachrlatý, povolený, ne dost dotažená konstrukce.. Nevím, jak víc to vysvětletlit, sám nenašel přesná slova, ale vím asi, jak to myslel. Jednalo se o kočárek, který byl jetý jen párkrát, jako nový, ale přesto mě to nahlodává, zda si nekoupit raději nový. Nebo budí Buzz takový dojem? V našem městě není krám, kam bych si jej mohla jít zkusit, takže to zkouším nejprve tady. Jinak je rozdíl mezi kolekcí 2010 a 2011? Díky, ženský :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
498
28.8.11 17:26

Ahoj : )

My máme taky „Buzzíka“ po kamarádce a opravdu budí dojmem, že je „vachrlatý“ .. ale v celku jsem s ním spokojená, je hodně lehoučký, skladný, akorát oproti Moon S4 co máme ještě je nižší. Ale jinak jsem s ním spokojená. Máme starší verzi, novou jsem zatím neměla možnost porovnat, takže v tomhle neporadím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
28.8.11 18:09

Jojo, také když jsme si ho přivezli domů, tak jsem byla trošku udivená, jakto, že nový Buzz je tak „houpací“ ze strany na stranu, ale kamarádka má také nový a také jí to dělá. Je to tak schválně, aby to s miminkem moc nemlátilo, když jedeš po nějakém těžším povrchu. Přeci jenom je to spíš terénní kočárek. Já s ním jsem spokojená maximálně a jak říkám, rozdíl ve viklání mezi novým a použitým bude jen minimální. Za mě: jdi do něj!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.8.11 18:15

Stabilní je Buzz oproti jiným trojkolkám dokonale. Dítě v něm fakt nepřevrátíš. Ale ty se asi ptáš na to, že je takový jakoby rozvrzaný nebo jak to napsat. My ho teda nekupovali úplně nový, ale také se kynklá a je to u těchto kočárků normální. Já pak v šoku jela rychle do obchůdku a zjišťovala, zda-li jsem nekoupila nějaký šmejd, ale je to OK, dělá to i úplně nový kočárek. Ono, když na Buzze „přecházíš“ z nějakého echt tvrdého kočárku, tak je trošku divný, ale po první jízdě ti to už vůbec nepřijde. :potlesk:
Já teda na něj také nedám dopustit, jen teď pracně sháním tu zvětšovací vložku, aby se mi tam dvouročák vešel i v zimě, je poněkud rozměrnější než ostatní děti :roll: :roll: :roll: Nová stojí strašný prachy, tak hledám nějakou bazarovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.11 18:18

Kynklá se, ale ne nějak dramaticky, prostě jak píše někdo výše - je to teréňák a ten nemůže být tvrdý :pankac:
Kolekce 2010 je lepší, protože má možnost výměny velikosti vložky (polstrovaná menší nebo ta větší), kdežto kolekce 2011 má už jenom jednu vložku a to je naprd. Pro malé mimi je velká, pro velké děti pak malá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
58
28.8.11 18:55
Anonymní píše:
Kynklá se, ale ne nějak dramaticky, prostě jak píše někdo výše - je to teréňák a ten nemůže být tvrdý :pankac:
Kolekce 2010 je lepší, protože má možnost výměny velikosti vložky (polstrovaná menší nebo ta větší), kdežto kolekce 2011 má už jenom jednu vložku a to je naprd. Pro malé mimi je velká, pro velké děti pak malá :nevim:

jak jen jednu vložku? nejde do něj dát ta xl vložka? nebo co myslíš tou polstrovanou vložkou? na pohled mi přijdou úplně stejná, nevidím ezi 2010 2011 rozdíl, vložky jsem myslela, že jsou stejné 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.8.11 18:59

… jinak moc díky, jsem v klidu, že to kyklán je normální a má tak být kvůli konfortu dítěte. jak tu už někdo psal… opravdu je rozdíl v sedačkách 2010 a 2011? chtěla jsem kočárek už pro malé mimi. nechci tedy, aby mi v tom malá klondala a taky v nm pak chcem nějakou dobu jezdit, do kočárku jsem se úplně zabouchla, ale jak to tak vypadá,asi budem muset vyrazti x km daleko do brna či prahy a na kočár se podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.8.11 19:18
ildiko píše: … jinak moc díky, jsem v klidu, že to kyklán je normální a má tak být kvůli konfortu dítěte. jak tu už někdo psal… opravdu je rozdíl v sedačkách 2010 a 2011? chtěla jsem kočárek už pro malé mimi. nechci tedy, aby mi v tom malá klondala a taky v nm pak chcem nějakou dobu jezdit, do kočárku jsem se úplně zabouchla, ale jak to tak vypadá,asi budem muset vyrazti x km daleko do brna či prahy a na kočár se podívat

Nevím, jak máš staré dítko, ale já našeho klučíka vozila od 3. měsíce (zato mě tu některé ukamenují :zed: ) ALE byl v lehu, asi po 1,5 měsíci jsem ho dala do polosedu, vždy směrem ke mně. Byl totálně nadšený od začátku. V korbě mě totálně řval :roll: Nemohli jsme jezdit nikde, byla to až ostuda :oops:

K těm kolekcím. Já mám tu, kde lze vyměnit vložky (menší a ta větší), ale u té úplně nové je jen jedna vložka. Proto za sebe doporučuji také spíš kolekci 2010. Teď si nejsem jistá, ale ta ještě starší kolekce (s tou hnustnou velkou boudou) měla také jen jednu vložku a myslím si, že to byla ta současná větší. :nevim: :?:

Jinak jsem se usmála tad tím, jak píšeš, že manžel vybíral kočárek :lol: To u nás fakt nehrozí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
28.8.11 19:26
ildiko píše:
Anonymní píše:
Kolekce 2010 je lepší, protože má možnost výměny velikosti vložky (polstrovaná menší nebo ta větší), kdežto kolekce 2011 má už jenom jednu vložku a to je naprd. Pro malé mimi je velká, pro velké děti pak malá :nevim:
jak jen jednu vložku? nejde do něj dát ta xl vložka? nebo co myslíš tou polstrovanou vložkou? na pohled mi přijdou úplně stejná, nevidím ezi 2010 2011 rozdíl, vložky jsem myslela, že jsou stejné 8-o

Anonymka to píše správně: kolekce 2011 už nevyrábí 2 vložky, ale rovnou je v kočárku napevno jedna. Starší kolekce (ne ta úplně nejstarší) mají možnost přes takovou drážku nasadit buď tu pro malé mimi nebo pro velké děti. I mě to přijde praktičtější. Hele, jestli máš možnost koupit nový od někoho, kdo ti ho dá za menší peníze než stojí úplně nový na krámě a je to ten, kde lze měnit ty 2 vložky, tak bych do něj šla a ušetřila si benzin za koukačku nového.
Ale ty píšeš, že ho manžel už viděl, tak to je v poho, když víte, do čeho jdete, ne? :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
29.8.11 07:57
EvitaT píše:
ildiko píše: … jinak moc díky, jsem v klidu, že to kyklán je normální a má tak být kvůli konfortu dítěte. jak tu už někdo psal… opravdu je rozdíl v sedačkách 2010 a 2011? chtěla jsem kočárek už pro malé mimi. nechci tedy, aby mi v tom malá klondala a taky v nm pak chcem nějakou dobu jezdit, do kočárku jsem se úplně zabouchla, ale jak to tak vypadá,asi budem muset vyrazti x km daleko do brna či prahy a na kočár se podívat

Nevím, jak máš staré dítko, ale já našeho klučíka vozila od 3. měsíce (zato mě tu některé ukamenují :zed: ) ALE byl v lehu, asi po 1,5 měsíci jsem ho dala do polosedu, vždy směrem ke mně. Byl totálně nadšený od začátku. V korbě mě totálně řval :roll: Nemohli jsme jezdit nikde, byla to až ostuda :oops:

K těm kolekcím. Já mám tu, kde lze vyměnit vložky (menší a ta větší), ale u té úplně nové je jen jedna vložka. Proto za sebe doporučuji také spíš kolekci 2010. Teď si nejsem jistá, ale ta ještě starší kolekce (s tou hnustnou velkou boudou) měla také jen jednu vložku a myslím si, že to byla ta současná větší. :nevim: :?:

Jinak jsem se usmála tad tím, jak píšeš, že manžel vybíral kočárek :lol: To u nás fakt nehrozí… :lol:

:mrgreen: kočár jsem vybrala já po netu a protože paní, od které hobudeme brát, není z našeho okresu, manžel se na něj jel podívat, když měl cestu kolem. ale jinak jsem si jistá, že by ho i sám vybral, sám totiž nejlíp ví, co jenejlepší… jako všichni chlapi :pankac:
naší malé jsou také 4 měsíce a kupuji Buzze proto, že v hluboké korbě není možné dojet ani pro rohlíky, lidé se otáčejí, malá z toho má trauma, ječí jak o život, chci vyjet na prochajdu se spokojeným mimčem:-) ok, takže vezmem ten, co viděl manža, tj kolekce, tuším, 2009, nebo nový 2010. jsem ráda, že jste to tu zmínili, chtěla jsem samozřejmě 2011 jakožto ne nejnovější a nejlepší:think: s vložkou napevno to ale nemá význam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
29.8.11 09:04

Tak to s tím řevem v hluboké korbě máme fakt stejný… 8-o Ani netušíš, teda spíš tušíš, jak mi bylo, než jsem dojela do krámu. Lidi si mysleli, že jsem dítě položila na hřebíky, jak řvalo. Uvidíš, jak se v Buzzíkovi krásně malé pojede a bude po řevu.

K té kolekci, ono co je nové, neznamená, že je lepší či promakanější. Tohle bohužel Quinny podcenilo a proto je tak velký zájem mezi maminkami právě o ty kolekce 09,10, kde jsou dvě vložky. I se lépe prodávají než když se někdo zbavuje té nové :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí