Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
byron píše:
Ahoj všechny maminky!
Prosím poradtě mi, jestli pasuje nějaké stupátko pro větší dítě na bohemia patron- apollon?Děkuji předem za všechny příspěvky…!
Díky za dotaz, taky by mě to zajímalo ![]()
byron píše:
No, fakt to spěchá…ale asi nikdo neporadí
Koukám
Já ti bohužel taky neporadím. U nás to nespěchá, ale taky by mě to zajímalo
patroni mají blbou plochou tlustou tyč ![]()
Aha, tak bych se vzdala patrona, ikdyž je hrozně pohodlnej, mám ještě dvě trojkolky.....
byron píše:
Aha, tak bych se vzdala patrona, ikdyž je hrozně pohodlnej, mám ještě dvě trojkolky.....
Já bych se snad Patrona nevzdala nikdy
Radji bych vozila starší dítko na korbě u nohou miminka nebo bych ho nosila v krosně, jako teď nosíme syna na výlety
Prostě Patrona nedám
![]()
zoubky píše:byron píše:Já bych se snad Patrona nevzdala nikdy
Aha, tak bych se vzdala patrona, ikdyž je hrozně pohodlnej, mám ještě dvě trojkolky.....Radji bych vozila starší dítko na korbě u nohou miminka nebo bych ho nosila v krosně, jako teď nosíme syna na výlety
Prostě Patrona nedám
![]()
No, já jo mám taky ráda, ikdyž je to pro spoustu lidí buranský kočárek.....Já jsem si ho vyhlídla dávno před tím, než jsme otěhotněla.....Koupila jsme si ho na třetí…
Ještě uvidím, nějak to vymyslím…
Mela jsem za Patrona stupatko Lascal http://www.lascal.cz/ Mam ho jeste doma, pouzivala jsem ho jen parkrat, takze je v dobrem stavu, pokud byste mela zajem, napiste SZ.
Ahoj všechny maminky!
Prosím poradtě mi, jestli pasuje nějaké stupátko pro větší dítě na bohemia patron- apollon?
Děkuji předem za všechny příspěvky…!