Sporťák Jané 2007, 2008 nebo 2009?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14434
19.8.11 13:12

Sporťák JANÉ 2007, 2008 nebo 2009?

Ahojky
chci si koupit sporťák pro malou janéčko a nevím jaký ročník koupit. Mohl by mi někdo poradit jestli je v nich nějaký rozdíl nebo je to jedno jaký ročník koupím?Četla jsem něco o padající zadní brzdě a o užší sedačce.Tak nevím do kterého roku jít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
19.8.11 13:25

A jaký máš na mysli? :think:

Pokud Jané Slalom Pro, tak u těch je to skoro jedno, v podstatě jde jen o design a barvy. Brda drncá u hodně kusů, ale obecně jsou to kočáry držáci, snadné na manipulaci i skladné do auta a lehké. Koupila jsem ten 2009 a po měsíci ho prodala a koupila si Reverse - má hlavně otočnou sedačku (na mrně nefouká, vidíme na sebe, může kočár tlačit a nebojuju s protivětrem na in-linech) a stříšku, která už nepotřebuje žádné další clonění (slunečník, sluneční clonu) a nemá klasickou brzdu, tak se nekopu za chůze, jen cvakačku přímo na kolečku. Hodně jsem četla, jak je úzký a všichni jsou v praxi překvapení, jak je velký, záda má delší, než klasický a dítě se v něm nebortí ke straně, jdou utáhnout kšírky a další detaily zpříjemňující používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.8.11 13:38

měli jsem 2007 a 2009. U staršího padala brzda, šisovaly barvy, praskala slída na okénku stříšky, popř. se vytrhovala ze švů.
2009 byl jediný problém: zpočátku jakoby vrzavě křupalo kolečko, promazala se vnitřní osa a jezdil bez problémů.

U Reverse se mi nelíbily kolečka, taky jsem pak četla, že dělaly neplechu, ale úplně osobní zkušenost nemám.
Je pravda že zas má lépe vyřešený sed a vůbec celkově otáčení, tu clonu atd.¨Má užší sedačku, ale není tam zas takový rozdíl. Můj syn není žádné tintítko a přesto se vešel i s fusakem a měl tam moc místa okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.8.11 13:52

Zuzi, proč kolečka? Jsou stejná, jako u klasiky - nafukovací a s nastavitelným odpružením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
19.8.11 14:37

Mě se taky možná trochu víc líbí ta starší stříbrná, ale jinak reverse :srdce: A nevím jestli to je jen dojem, ale starší mi připadají o něco málo větší a pneumatika vyšší :nevim: Ale jinak prostě nafukovačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
19.8.11 14:48

Ahoj, já mám reverse i 2009 a rozdíl v kolečkách je, že u reversu jsou asi 3× širší, ale zas nemaj vzorek, takže v zimě to pak vyjde nastejno. Co se mi na reversu nelíbí, že celý to uložení kolečka je plastový, kdežto 2009 má kovový.
Tracy Z těch třech kolekcí, co píšeš, je úplně jedno, kterou vybereš, jsou v podstatě stejný. Sedačku mají stejně širokou,to reverse(kolekce 2010) je užší. Zrovna tak kolekce 2011 se vrátila k předchozím modelům a je zase velká a široká, ta má jen jiný použitý materiál co se látek týče. Je to takovej ten „neoprén“, co je na reversu. Mimochodem to mi přijde dooost dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.8.11 16:47
Háta_x píše:
Zuzi, proč kolečka? Jsou stejná, jako u klasiky - nafukovací a s nastavitelným odpružením.

jo? tak to jsem blbá a myslela jsem, že jsou úplně jiný. Tak to omluva Reversovi
jak ten neopren je opravdu super materiál. Měli jsme Utopii a nikdy jsme nepotřebovali pláštěnku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.8.11 17:51

juj omlouvám se,měla jsem na mysli slalom :) večer si to tady pročtu detailněji až bude čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
19.8.11 19:22
Tracy píše:
juj omlouvám se,měla jsem na mysli slalom :) večer si to tady pročtu detailněji až bude čas :)

Však my tu všechny mluvíme o Slalomu :mrgreen: Reverse je z kolekce 2010, narozdíl od předchozích a následující, má otočnej sed, jen je menší(kratší) a užší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
19.8.11 19:50
spaagetka píše:
Tracy píše:
juj omlouvám se,měla jsem na mysli slalom :) večer si to tady pročtu detailněji až bude čas :)
Však my tu všechny mluvíme o Slalomu :mrgreen: Reverse je z kolekce 2010, narozdíl od předchozích a následující, má otočnej sed, jen je menší(kratší) a užší :wink:

Do asi 2005?2006? slalom - adaptérový, pak do 2009 slalom pro bazadaptérový, v roce 2010 otočný slalom pro reverse teď 2011 slalom pro /„limitovaná edice“/ i reverse. Jinak jané má těch kočárů víc unlimit, rider, trider, dřív nomad jen co mě tak napadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
19.8.11 21:36
nausikaa píše:
spaagetka píše:
Tracy píše:
Však my tu všechny mluvíme o Slalomu :mrgreen: Reverse je z kolekce 2010, narozdíl od předchozích a následující, má otočnej sed, jen je menší(kratší) a užší :wink:
Do asi 2005?2006? slalom - adaptérový, pak do 2009 slalom pro bazadaptérový, v roce 2010 otočný slalom pro reverse teď 2011 slalom pro /„limitovaná edice“/ i reverse. Jinak jané má těch kočárů víc unlimit, rider, trider, dřív nomad jen co mě tak napadá.

A už ty nový reversy 2011 prodávaj? Sestřenka totiž chtěla ten fialkovej a ještě v červnu jí v Handy tvrdili, že ho zatím nemaj :nevim: Takže objednávala přes nějakej německej web(o-baby.de), páč tam jí ho objednali, i když v nabídce ho neměli a koukám, že reversy tam stále nenabízí :nevim: . Nevím teda, co Handy a ostatní barvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.8.11 21:50

přes o-baby jsem taky objednávala a vřele doporučuji. Servis lepší než Češi. Měla jsem strach, co a jak při reklamaci, ale přišla už prasklá pumpička s novým kočárem, bez výhrad poslali ihned novou na svoje náklady. Když nám při čištění praskl ten černý střed na kolečku sporťáku, taky okamžitě poslali. Takže za mě jednička - to jen tak na okraj.
V Handy přístup otřesný - chtěla jsem barvu korbičky, kterou nikde neměli, v Praze mi ji akorát naslibovali a do červenci, kdy jsem měla TP, bych ji neměla.

jinak teda po přečtení o kolečkách bych šla do 09 nebo Reverse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.8.11 23:27

Tak vypadá to,že jsem narazila na slalom 2009 jen má ulomený ten střet na kole,drží na jednom „háčku“ takže seženu na to nový.Mám se obrátit na to handy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.8.11 08:56

já bych šla určitě do 2009. nejen, že budou v lepším stavu :wink: (obecně),ale jediný má vložku, co se celá vyndá a vypere, a hlavně je užší, než ty dva předtím a dítě se tak děsně nesune ke straně. má rozepínací boudu (zvrchu), je z ní jen síťka, takže super větrání..
má ho sestřenka a kamarádka a vozila jsem v něm i svoje, a musím říct, že ta vložka si mě získala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
23.8.11 16:18

tak to je super.už se na něj těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie