Make-up MAC: máte zkušenost?

1014
25.4.16 14:13

Make up MAC máte zkušenost?

Ahoj :) ráda bych si pořídila make up od MAC a chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti, rady atd. :) mám suchou pleť a hodně červené tváře, nechci vypadat jako umělotina, ale žádný z makeupů z drogerie mi nevyhovuje a proto hledám něco lepšího :) zkoušela jsem i revlon, ale po něm mě strašně pálili tváře a na mě nebyl moc hezký :) jsem světlá, používám skoro nejsvětlejší odstíny a i ty jsou na mě občas dost tmavé :) děkuji za každou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9658
25.4.16 14:22

@anonymka227 zajdi do prodejny a vyzkoušej ho. Jinak nemá smysl make-up vybírat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 14:24

@anonymka227 určitě bych se zasla podívat do prodejny a makeup ozkousela. Me vyhovoval face & body- je tedy hodně tekutý, lehký a krytí spis menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.4.16 14:24

@Pam12 Já mám Prahu docela daleko :( proto jsem se chtěla zeptat tady ať vím, jestli má význam kvůli němu jet do Prahy nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.4.16 14:26
@anonymka227 píše:
@Pam12 Já mám Prahu docela daleko :( proto jsem se chtěla zeptat tady ať vím, jestli má význam kvůli němu jet do Prahy nebo ne :)

to ti asi nikdo neporadí… já mám kolem sebe kupu lidí, který mají MAC rádi, já ho na obličeji nesnesu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.4.16 14:27

Pouzivala jsem mac fix fluid. Kryje paradne, dlouho drzi a docela rychle se vsakne. I pres dobre kryti nedela pocit masky jako revlon colorstay. A mela jsem od macu jeste face and body. Da se vrstvit, na suche kuzi nedela supiny. Moc ale nezakryje. Je to takovy tekuty bb krem. Oba make upy mi vydrzely pres rok(denni uzivani)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.4.16 14:30

@Pam12 a můžu se zeptat proč? :) jako vzhledově nebo vadí tvé kůži? :) já mám právě kůži docela citlivou, proto si myslím, že mě pálil i ten revlon :) já bych ho chtěla strašně moc vyzkoušet, ale s miminem se tahnout do Prahy jenom kvůli makeupu :) asi si budu muset počkat, až tam budu mít někdy cestu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.4.16 14:33

@Gabi91 na ten fix fluid jsem slyšela samou chválu, ale nevím co by na něj řekla moje suchá pokožka :D revlon se mi vůbec na kůži nelíbí :) ten face and body si myslím, že pro mě asi nebude, kvůli tomu začervenání, to asi nezakryje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
25.4.16 14:47

@anonymka227 Do Prahy jenom kvůli tomu asi nemá cenu jezdit. Ale jinak můžu doporučit vyzkoušet. Mám mineralize moisture, mám taky suchou pleť. Jinak je potom důležité natrefit na dobrou vizážistku, protože na prodejně nezkoušíš vzorky sama, ale líčí tě s nimi právě vizážistka. A sice se snaží mít profi světla, ale stejně to není ono a vybrat správně odstín není jednoduché. Já takhle obešla dvě prodejny a teprve když mi v obou doporučovali to samé, tak jsem koupila.

• Citovat
  • Upravit
131
25.4.16 15:02

@anonymka227
Mam taky hrozne suchou plet a presusene licka a bradu. Takze v zime, lete, pri stresu vypadam jak rak :oops: :) a fix fluid sedl vpoho. Nedela ani supiny.. Je ale tezke trefit odstin. Me tento make up vybirala primo na prodejne a dalsi jsem si koupila svetlejsi. Takze tak. Asi bych zkusila pohledat bazarove. Holky nekdy tyto znackove make upy prodavaji prakticky nepouzite. Treba prave proto, ze netrefily odstin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.4.16 15:28
@anonymka227 píše:
@Pam12 a můžu se zeptat proč? :) jako vzhledově nebo vadí tvé kůži? :) já mám právě kůži docela citlivou, proto si myslím, že mě pálil i ten revlon :) já bych ho chtěla strašně moc vyzkoušet, ale s miminem se tahnout do Prahy jenom kvůli makeupu :) asi si budu muset počkat, až tam budu mít někdy cestu :)

já měla ten mineralize moisture… hodně světlý odstín, jsem hodně bledá, ale prostě připadala jsem si, že mám na sobě masku, bylo to strašně nepřirozený a navíc mám hodně suchou pleť a kolem nosu a na bradě se mi dělaly šupinky.

já za sebe z levnějších makeupů můžu doporučit Max Factor Ageless Elixir make-up- ten mají snad všude a můžeš vyzkoušet i v DM třeba

a z dražších od diora Diorskin Nude Skin Glowing Makeup - ten taky seženeš v třeba v parfumériich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 15:29

@anonymka227 a proc jste se rozhodla zrovna pro značku MAC? Třeba úžasný je makeup od značky La Mer. Je rovnou s peci a vhodny na suchou pokožku. Nebo bobbi brown ma uzasne makeupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.4.16 15:53

@Gabi91 dobrý nápad :) mrknu se, nejlepší by bylo sehnat nějaký vzorek, nebo pokud by mi někdo kousíček neodlil :) abych si vůbec udělala představu :)
@Pam12 já mám problém taky kolem nosu :) vždycky tam mám šupinky i když mám hydratační krém, na ten max factor mrknu :) můžu se zeptat, jak je krycí a jaké má odstíny?
@bílá kočka na MAC čtu všude dobré recenze, tak mě zrovna napadl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.4.16 15:55
@anonymka227 píše:
@Gabi91 dobrý nápad :) mrknu se, nejlepší by bylo sehnat nějaký vzorek, nebo pokud by mi někdo kousíček neodlil :) abych si vůbec udělala představu :)
@Pam12 já mám problém taky kolem nosu :) vždycky tam mám šupinky i když mám hydratační krém, na ten max factor mrknu :) můžu se zeptat, jak je krycí a jaké má odstíny?
@bílá kočka na MAC čtu všude dobré recenze, tak mě zrovna napadl :)

ty jo, kolik má odstínů ti neřeknu, já vím, že si beru konkrétní číslo a už to ani nezkouším, protože to používám roky, krycí je tak středně, ale dobře se roztírá a je hodně přirozený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 17:53

Ještě me napadá Bourjois Healthy Mix Foundation

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat