Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojda, má někdo zkušenosti s plínami z Makra? Jak jsou kvalitní, lepítka nebo suchý zip… Mějte se fajn, S.
Dobré ranko,
my je dostávali loni v porodnici, byly igelitové, jakmile jsem měla namazané ruce, lepítka nelepila. Nevím, ale jestli nemají více druhů, jako třeba Tesco, jedny jsou igelitové (bílé), druhé super(fialové). Teď jsem ještě objevila modré Helen Harper Kva Kva a ty jsou super.
Peťula
V nějakém testu asi tak před půl rokem až rokem vyšly jako nejhorší, poslední, hned před nima bílý tesco. Ty my třeba používíme když tuším že bude malá kadit nebo půjde za chvíli do vany. Jsou igeliťáky s lepítkama, ale nikdy neprotekly ani se neoprudila. Švagrová dávala svým dětem jen tyto plíny a byla spokokená i když měla i pampers a spol. Jde asi o to co člověk chce a kolik je ochoten za to dát.
Ahojky,
já jsem s těmito plínami velmi spokojená. Mají jen 1 druh a to igelitové s lepítky. Momentálně na ně je v Makru akce balík za 177,– a prodávají se po dvou balíkách.
Dávala jsem je i na noc, když mi došli papírovky v aktuální velikosti a nechtěla jsem kupovat další malé, když už jsme najížděli na větší velikost a byla opravdu spokojenost.
Malá se nikdy neoprudila, ani neměla zádou reakci na kůži.
Peťula a Julinka (momentálně v plíně z Makra)
Tak já jsem si naopak plínky z Makra značky ARO velmi oblíbila. Používám je už od narození Anetky a jsem s němi velmi spokojená. Cena je taky výhodná, stojí myslím pod 2,5 Kč za ks. Nedám na ně dopustit, žádné jiné nechci
Nikdy nám neprotekly tak, jak když jsem jednou zkoušela balík Pampersek, v těch byla malá vždy až na zádech.
Tak já jenom plínky z Makra. Doufám, že je na tom někdo stejně jako já a nejsu exot. I když v Makru ve Zlíně jsou vždy Arovky první pryč. Tak je nás asi víc těch spokojených.
Maji i newborn makro plinky? popripade za kolik a jestli mate nekdo zkusenosti? Dekuji