RNDr. Petr Fořt - Moderní výživa pro děti

3
25.7.06 22:36

RNDr. Petr Fořt - Moderní výživa pro děti

Ahojte, mám prosbičku, nemáte někdo doma už nepotřebnou knížku RNDr. Petra Fořta - Moderní výživa pro děti. Vyšla přibližně 1999-2000. Koupím za původní cenu. Případně prosím o kontakt na nějaké knihkupectví, kde se dá ještě sehnat. Díky moc!

Jana + Andík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4270
25.7.06 23:36

Ahojky, a co si ji půjčit v knihovně. U nás v Brně ji mají v Mahenově. Měla jsem ji půjčenou. Jinak ti moc neporadím. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
26.7.06 08:43

http://knihy.abz.cz/…-zeny-a-deti

Našla jsem tohle,ale to asi není ono…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambule123
11.5.10 18:58

Dětská výživa

Pokud vám mohu doporučit vůbec tuto knihu nekupujte a řiďte se radami své maminky a babičky.Díky této knize můj vnuk má ve 14 měsících necelých 8 kilo a je veden jako podvyživený a hrozí mu gastroskopie střev, proti čemuž se my babičky bouříme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
lenny22
15.5.13 00:00

Právě jsem odložila knihu „Aby dětem chutnalo“. Bohužel s velkým zklamáním. Tento autor mě donutil, abych si o něm něco na internetu našla. Tak nečtivou, nesrozumitelnou a kontroverzní knihu jsem dlouho nečetla. Myslím, že maminky jsou změtí informací zahlceny. 80 % knihy je kritika na ostatní autory, zvyky našich maminek(babiček)a na kdeco. Opravdových rad, které si čtenář žádá, je poskrovnu v jednolitém textu. Nezpochybňuji znalosti autora, ale význam této knihy nechápu! Nevím, kdy naposledy jsem se rozčílila nad knihou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.13 00:38

Reaguji take.mam s dr. fortem velmi spatnou zkusenist a take varuji!! Jako pise bambule, nectete bkbosti a ridte se osvedcenymi radami maminek,babicek.fort je jen na penize a fakt neni dobry

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure