Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojda, chtěla jsem se zeptat, kdo z Vás má zkušenosti s jídlíčky ze skla, konkrétně skvrny po ublinknutí. Já malému vařím, ale občas dám skleničku, ale to jen tak 3× do měsíce. Ale když ublinkne, prostě to nemůžu dostat dolů. A to že neublinkne jednou! Dávám Hami, měli jsme i Hipp. Nevím, jestli jsou ty skleničky opravdu tak super, jak propagují, ale po ničem jiném neblinká ( kromě čistého jogurtu ). I Vanish jsem zkoušela trošinku, ale nepomohlo. Díky za každou radu, S.
SOuhlasím, že skvrny po „skleničkách“ jsou barevnější a nejdou vyprat… či hůř.
Když nad tím přemýšlím, kdoví co v tom je,aby to bylo barevný…?
NiKi
jinak pomáhá Vanish, ne trošku, ale pořádná šupa na skvrnu a pak i do pračky…
NiKi
Ahoj. Tak u nás ani Vanish nezabral, tak jsem si objednala PreWash sprej od Amway, kdysi ho naši mívali doma. A ten je k nezaplacení.
Díky za radu, kolik ten sprej od Amway stojí ?
maji asi 150 ml kolem 150-200 tuším, ten co mám já je 400ml a asi 300. Fakt nevím přesně, on vydrží strašně dlouho. A je fakt perfektní. Jen nastříkáš a pak vypereš.
Všechny skvrny od jídla zaručeně zmizely po použití soli na skvrny. Za pár korun v DM. Taky to nedělám podle návodu, dám to do lavoru, trošičku vody a pořádně posolím. Nechám to tam dokud skvrny nezmizí. Nemá se to dělat, ale než ty oblečky vyhodit…
Vanish absolutně nezabral.