Malá děloha a otěhotnění

196
20.9.24 12:17

Malá děloha a otěhotnění

Dobrý den ženy kteří mají stejný problém budu rada za vyjádření. Doktorka mi řekla že mám malou dělohu 45mm… holky vy které taky mate malou dělohu. Jak to je s otěhotnenim, donošení miminka, problémy byli nějaké?. S přítelem se chceme snažit už jednou jsem potratila.. mám strach že de to bude opakovat. Proto jsem se otočila sem, věřím se se tu najde někdo kdo má stejný problém a miminko má na světě :,( děkuji za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
599
20.9.24 18:35

Zkušenost nemám, ale děloha se snad při těhotenství trochu zvětší ne :think: je to sval k tomu určený. Zeptej se na to doktorky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.24 20:52

Mně to říkala paní doktorka od 16let, už k ní nechodím, že nedonosim a že mám malou dělohu…první dceru jsem přenášela a měla 3,8kg…to asi tak k té malé děloze…

• Citovat
  • Upravit
196
21.9.24 12:37

Opravdu? 🥺 děkuji moc🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.9.24 12:38

@KiliSmells prosila jsem ženský který mají zkušenosti samozřejmě že až tam bude cesta zeptám se. Chtěla jsem se prozatim obrátit sem 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.24 22:41

Dobrý večer, mám podobně „velikou“ dělohu a v pohodě jsem odnosila dvě děti. Těhotenství naprosto bez problémů nebo nějakých komplikací. Jedno dítko 3.5 kg bylo přenášeno 12 dní, druhé dítko 4.1 kg, přenášeno týden ;) Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí