Nedostala jsem to. Mam strach.

Anonymní
20.9.24 08:02

Nedostala jsem to. Mam strach.

Ahoj. Menstruaci jsem mela naposled od 5.8.
To ze se mi to posunulo neni zas tak divne, neni to uplne poprve. Ale co je poprve je, ze si myslim ze jsem mela ovulaci i dle testu a hlanu kolem 4-5.9. A vzdycky jsem to do 15 dnu od ovulace dostala a ted nic nebo vzdycky…Po dobu pul roku co to sleduji…
Nemohu brat prasky(husta krev). V srpnu jsem mela strevni asi virozu i pritel a slo vsechni horem i spodem a okolo 5.8 jsem dobirala antibiotika, ale preci jen ta ovulace probehla i kdyz ppzdeji…Chranime se kondomem a pri ovulaci k tomu prerusovanou souloz (dokoncili jsme to potom jinym zpusobem). Test jsem si delala 3× nikde jsme nic nevidela. Fotku mam jednoho z nich. Cim by to mohlo bejt? Jak mam 100%vyloucit tehostenstvi? Finance bych to nezvladla. Bojim se napsat na gyndu. Prijdu si jak školačka a pritom mi bude 30cet a jsem mama.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35769
20.9.24 08:14

Těhotenství můžeš 100% vyloucit. Problém bude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.24 08:16

Do kdy mam prosim cekat nez budu kontaktovat gynekologa? Je mozny ze stres muze zabranit tomu, ze menstruace neprijde i presto ze byla ovulace?

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
20.9.24 08:21

Zavolej si na gyndu. Řekni že mas zpoždění bez pozitivního testu a oni si tě objednají na kontrolu. Možná doporučí i test pro jistotu zopakovat za pár dní.

Jinak preji ať vše dobře dopadne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21580
20.9.24 08:23

Řešila jsem vynechání menstruace u dcery. Pokud je vyloučené těhotenství, tak sestřička říkala, že máme něco u nich řešit až po dvou vynechaných cyklech. Ale není nic jednoduššího, než si na tu gynekologii zavolat a domluvit se. U dcery byl důvod v úbytku na váze, stresu a nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
20.9.24 08:29
@nozu píše: Více

Aha. Sestra taky řešila vynechány cyklus a na kontrolu si ji radši pozvali během 2 týdnů. Zjistila se cysta.

• Citovat
  • Upravit
21580
20.9.24 08:47

@zuzanka320 no proto píšu, že si má zakladatelka zavolat na gyndu. Ono to bude fakt individuální. Dcera měla nakonec zpoždění 3 týdny. Ale musela nabrat na váze, což je u ní docela dřina. Má genetické předpoklady k vychrtlosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
20.9.24 08:52

Můj doktor taky vždycky radil, že pokud nejsou jiné problém - bolest, výtok - tak řešit, až případné druhé vynechání menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
20.9.24 10:03
@Anonymní píše: Více

Stres to může způsobit. Když jsem byla já dlouhodobě ve stresu, přestala jsem menstruovat. Šla jsem na gyndu, nenašli žádný problém a doktorka mi právě řekla, že mám okamžitě udělat něco s tím stresem, jinak bude zle…

Tak jsem se zbavila stresorů (nebylo to tak jednoduché, jak to píšu :D ) a menstruace se zase vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
20.9.24 13:09

Zašla bych na krev a pak zavolala na gyndu ať se na vás podívají a asi se pobavila a nějaké formě HA nebo nehormonalnim tělísku ať nemusíte řešit tyto stresy tehotenstvi to bejt klidně může pokud se třeba opozdila ovulace nic není na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.24 13:35

Ja jsem si myslela ze stres ovlivnuje ovulaci. Ale kdyz ovulace probehla tak ze menstruace musi 10000%prijit do 15dnu

• Citovat
  • Upravit
655
20.9.24 14:09

A ovulace byla na 100% kdy víte? Nemusí Ms přijít do 15 dnů každá žena má jiný cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.24 18:31

@Lenca118 vzdycky ksyz mam zpzdeni tak to je protoze pozdeji ovuluji ale potom to vzdy mam do 15 dnu..minimalne 6 mesicu to tak bylo vzdycky.. ovulace byla kolem 4-5.9 test pozitivni ovulacni byl 5.9

• Citovat
  • Upravit
655
20.9.24 18:56

5.9 ovu test pozitivni tím ovulace cca mohla bejt 5.9-6.9 + teda 14-15 dní datum Ms -+ tím pádem datum Ms +- 20.9-22.9 a ATB klidně mohla rozhodit Ms udělala bych test za par dní a když tak si zašla k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí