Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Normalne na rovinu bych dárci řekla ze je malá. Však o co jde. S M jsou krásne velikosti,takže není to jako kdyby koupil M a tys byla xl a i to se stává.
@Tichošlápek píše:
Kup si stejnou ve větší velikosti
To by mohlo být reseni ![]()
Myslela jsem taky treba na nejakou úpravu, poposadit knoflík..Nevím, nerozumim šití..
@Victoria1988 píše:
Normalne na rovinu bych dárci řekla ze je malá. Však o co jde. S M jsou krásne velikosti,takže není to jako kdyby koupil M a tys byla xl a i to se stává.
Ja vim, ale tady je kamen urazu. To by se ho silene dotklo. Je to prostě takova natura ![]()
@tabitta spinaci spendlik nebo oboustranná lepicí páska tu mezeru neskovaji? Já to tím řešila s kosilemi do práce, byly mi, ale prostě na prsou se mi mezi dvěma knoflíky rozevirala a tohle bylo elegantní řešení. Větší velikost mi pak zas nesedela… a nebo rychle sehnat stejnou větší jak radí holky výše
a nebo mě ještě napadá pod tu košili vzít tilko nebo jsem měla - nevím jak se tomu říká- takovou bezesvou „lambadku“ bez raminek a tu jsem nosila, když byl u něčeho příliš velký vystrih a nehodilo se to. Ale teda záleží, jak moc malá ta košile je. Jestli jsi v ní naprana jak jitrnicka, tak bych se na to vyprdla a dárci řekla, že je mi malá ![]()
Jestli je to jen o kousek, tak by mohla pomoct oboustranná lepicí páska - nalepit pod tu knoflíkovou légu, bude to držet u sebe a nebude se rozevírat. A vyzkoušet, jestli to s některou podprsenkou nebude lepší.
@Jitul.kaaa9 píše:
@tabitta spinaci spendlik nebo oboustranná lepicí páska tu mezeru neskovaji? Já to tím řešila s kosilemi do práce, byly mi, ale prostě na prsou se mi mezi dvěma knoflíky rozevirala a tohle bylo elegantní řešení. Větší velikost mi pak zas nesedela… a nebo rychle sehnat stejnou větší jak radí holky výšea nebo mě ještě napadá pod tu košili vzít tilko nebo jsem měla - nevím jak se tomu říká- takovou bezesvou „lambadku“ bez raminek a tu jsem nosila, když byl u něčeho příliš velký vystrih a nehodilo se to. Ale teda záleží, jak moc malá ta košile je. Jestli jsi v ní naprana jak jitrnicka, tak bych se na to vyprdla a dárci řekla, že je mi malá
Koukám, že používáme stejné triky.:-) Pěkné tílko barevně ladící ke košili mám taky odzkoušeno, že funguje. Že pak může být rozepnuto o knoflík víc. Případně ten výstřih zahalit vhodně naaranžovaným šátkem.
Když tam chybí ta látka… Nemám ráda, jak to přes prsa blbě pne. Pokud je darující takovej, že by tohle nepochopil, natvrdo bych před ním oblékla jednou tak, jak to je, třeba mu to docvakne. A pak už nenosila.
Můžeš našít jeden knoflík mezi ty dva, co se látka mezi nimi rozevira. Nebo pod košili nos tilko a pak klidně můžeš nechat rozepnuty nějaký ten knoflík navíc.
ja treba rada nosim kosile na tílka, takze rozepnute. tahle by ji nosit neslo? jestli ti jinak je? nebo koupit vetsi velikost, tuhle strelit a darci nic nerikat?