Přezuvky pro učitelky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37119
19.12.18 22:24

Učitelka nejsem, oblečení si nos jaký chceš, boty bych si prezouvala. Hned z několika důvodů, hygiena, bude sníh našlapeš všude břečku z venku a jako bonus v prezuvkach pudes příkladem studentům (ti se většinou odmítají prezouvat)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
19.12.18 22:25

@lucieluptakova3 nejsem tedy učitelka, ale koupila bych si pohodlné korkové pantofle a chodila oblečená v tom, v čem se cítím dobře. Pokud jsou to sukně, tak sukně, pokud kalhoty, tak kalhoty. Samozřejmě, že si tedy asi neoblíkneš síťované punčocháče a mini, případně rozervaný rifle.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.18 22:28
@lucieluptakova3 píše:
Ahoj holky jsem zacinajici ucitelka a nastupuju ted od noveho pololeti a chci se zepat jestli je lepsi se prezovat?? a kdyztak do ceho co nosite vy jestli klasicky pantofle nebo nejaky lepsi a v cem je lepsi chodit jestli nejaky dlouhy kalhoty nebo sukne predem diky za odpovedi :D :D

Viděla jsi Bota jménem Melichar? :mrgreen: Dokud se bude přezouvat, úča z ní nebude. Nosila bych zdravotní pantofle. Rozhodně bych se přezouvala. K sukni bych třeba měla jiné čisté boty uložené někde u sebe ve skříni ve škole. Učitelky chodily všelijak - jako šmudly i jako načesané primadony. Ideál je něco mezitím. Jestli ti sluší sukně, klidně je nos. Upravená, jemně namalovaná, nekřiklavé barvy na oblečení, ne krátké sukně. To nemůže nikomu vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.12.18 22:30

dost se ti hodí něco co dýchá, neklouže a je to pohodlné.

Plus teda pokud vás školní řád nutí kontrolovat děti, aby se přezouvaly, tak je to docela chucpe dělat to nepřezutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 22:32

Já se přezouvám každý den, máme to povinně kvůli hygieně. Jinak já nosím kalhoty, pro mě je to pohodlnější než sukně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.18 22:34

Oblečení - to, co ti je pohodlné a co se hodí do dané skoly. Učím na vesnické zakladce a není nic divného, když přijdu v tričku a v mikine, v sáčku bych nezapadala. Být na nějaké „lepší“ střední, asi by to bylo naopak.
Nosím zdravotní pantofle, je mi to pohodlnější a taky nechci chodit ve venkovních botách, když děti za to karam. Ale jsou i kolegyně, co se neprezouvaji.
Jsem taky začínající učitelka (od září), kdybys chtěla, můžu ti napsat email a můžeme se pobavit o dalších věcech :-)

• Citovat
  • Upravit
LiveDream
19.12.18 22:39

Přezůvky - crocsy, oblečení hlavně podle rozvrhu…za mě teda na prvním stupni :-).

• Citovat
  • Upravit
4454
19.12.18 22:49

Já bych teda v pantoflích neučila ani za zlaté prase :mrgreen: Přijde mi to divné, aby mi žáci koukali na ponožky. V létě se nepřezouvám a v zimě třeba do lodiček, balerínek. Oblékám se podle nálady. Já jsem výtvarnice, takže si občas střihu i trochu bláznivějši model. I tím, co má učitelka na sobě působí na studenty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.12.18 22:51

U nás se učitelé nepřezouvají, ani v zimě, a nechápu proč, mají nám jít příkladem, ale většinou je to ještě naopak, a ještě na nás prskají :roll: být vámi, přezouvám se, a něco pohodlného :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.12.18 22:56
@Anonymní píše:
Oblečení - to, co ti je pohodlné a co se hodí do dané skoly. Učím na vesnické zakladce a není nic divného, když přijdu v tričku a v mikine, v sáčku bych nezapadala. Být na nějaké „lepší“ střední, asi by to bylo naopak.
Nosím zdravotní pantofle, je mi to pohodlnější a taky nechci chodit ve venkovních botách, když děti za to karam. Ale jsou i kolegyně, co se neprezouvaji.
Jsem taky začínající učitelka (od září), kdybys chtěla, můžu ti napsat email a můžeme se pobavit o dalších věcech :-)

Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že sáčko je i něco jiného než igelitový pytlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
19.12.18 23:07

Rozhodne ne pantofle. Dost divne. Koupila bych si nejake sexy lodicky na prezuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.12.18 23:59
@zudina píše:
Rozhodne ne pantofle. Dost divne. Koupila bych si nejake sexy lodicky na prezuti

To by pak mohl být docela problém, kdyby došlo k nějakému pracovnímu úrazu. Kolegyně uklouzla na schodech, když scházela do sborovny a zranění si vyžádalo dvouměsíční rekonvalescenci. Právě kvůli nevyhovující obuvi jí úraz nebyl uznán jako pracovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2961
20.12.18 00:16

Nosím úplně běžné, pohodlné oblečení - džíny a triko. Přezouvám se do korkových pantoflí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
20.12.18 06:08

pantofle, džíny, triko, toť má „pracovní“ uniforma. Přezouvám se, neb je mi nepříjemné mít celý den nohy v uzavřených botách z venku. Lodičky ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
20.12.18 07:42

Prezouvam se jen v zime, je mi v kozackach horko. Mam v kabinete kozene balerinky na platforme v nekolika barvach, vybiram podle obleceni. Nechodila bych v pantoflich, vypada to priserne. Jedna kolegyne nosi ty s bambulkou, hruza :)
Plus doporucuju cernou obyc kabelku A4, nosim si v ni po skole veci do hodin. Plus tam mam kapesniky, tampony, cip na obed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková