Přezuvky pro učitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
29.12.18 13:20
@SAJ píše:
V rámci čerpání FKSP poukaz na zdravotní pantofle? Jako fakt? :D :D :D :D No, tak to ještěže jsme nic nedostali. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co tě na tom rozesmálo? Samozřejmě se nás ptali a my jsme si to tak odsouhlasili. Náhodou to bylo fain.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.12.18 13:36
@hanka.br. píše:
Co tě na tom rozesmálo? Samozřejmě se nás ptali a my jsme si to tak odsouhlasili. Náhodou to bylo fain.

Zapomínáš, že se nepřezouvám. ;) Mně by byl takový poukaz dost k prdu. ;) Jako u nás přezouvání fakt není potřeba, kdybych dělala s malýma, tak by to bylo o něčem jiným. Třeba na koberec bych v botech nešla.

Ale naštěstí to řešit nemusím, díkybohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.12.18 14:15
@SAJ píše:
Zapomínáš, že se nepřezouvám. ;) Mně by byl takový poukaz dost k prdu. ;) Jako u nás přezouvání fakt není potřeba, kdybych dělala s malýma, tak by to bylo o něčem jiným. Třeba na koberec bych v botech nešla.Ale naštěstí to řešit nemusím, díkybohu.

No to je jasný. Jenže ty jsi učitelský ostrašující příklad, na to nezapomeň zase ty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.12.18 14:23
@hanka.br. píše:
No to je jasný. Jenže ty jsi učitelský ostrašující příklad, na to nezapomeň zase ty:-)

No jo, vlastně! :mrgreen:

Tak to v tom případě je všechno v nejlepším pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
29.12.18 14:28

všechny učitelky, co jsem kdy viděla, měly lodičky - snad kromě tělocvikářky, ta nosila pořád tenisky, triko a cosi jako rifle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.18 14:33
@SAJ píše:
To by možná mohl, ale upřímně, fakt bych to chtěla v reálu zažít. :D

Moje pritelkyne je ucitelka na prvnim stupni zakladni skoly, doporuceni prezouvat se maji. Ona to i z ciste vychovneho hlediska povazuje za podstatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.12.18 14:52
@DalsiSycekObecny píše:
Moje pritelkyne je ucitelka na prvnim stupni zakladni skoly, doporuceni prezouvat se maji. Ona to i z ciste vychovneho hlediska povazuje za podstatne.

Doporučení rozhodně není to samé, co závazné nařízení.

Hele u těch malinkých bobků na prvním stupni to i chápu, ale na SŠ mi to přijde totálně absurdní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.18 12:02
@SAJ píše:
Doporučení rozhodně není to samé, co závazné nařízení.

Vam doporuceni ci prani vaseho reditele neni prikazem? ;)

@SAJ píše:
Hele u těch malinkých bobků na prvním stupni to i chápu, ale na SŠ mi to přijde totálně absurdní.

To beru, na stredni skole s pubertaky je to jiz od veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.12.18 12:17
@DalsiSycekObecny píše:
Vam doporuceni ci prani vaseho reditele neni prikazem? ;)

To víš, ze je. Ale i přání ředitele musí mit oporu v zákoně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 11:11

Nakonec jsem zvolila tyhle přezuvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 11:50

Zdravotni korkova obuv?

A Comenia Script?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
15.1.19 12:26

Já se oblíkám normálně, džíny, triko, svetřík nejčastěji :-) ted teda legíny a dlouhý svetříky, těhotenské mikinové šaty a tak :-) v 6. měsíci.
Do zimy jsem se normálně přezouvala, mám lepší pantofle, ale měla jsem i „crocsy“, chtěla jsem jít příkladem, ted jsem jen líná se ohybat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
15.1.19 12:28

Jo a učim na střední, v životě bych nenosila lodičky, páč by mi upadly nohy ani kostýmky, v tom bych se necítila dobře, nosím to, co je mi pohodlné. Stejně tak i moje kolegyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
15.1.19 19:00
@lucieluptakova3 píše:
Nakonec jsem zvolila tyhle přezuvky

Bacha GDPR. A ne, nedělám si srandu, mohl by to být průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
15.1.19 19:02
@hesnom píše:
Jo a učim na střední, v životě bych nenosila lodičky, páč by mi upadly nohy ani kostýmky, v tom bych se necítila dobře, nosím to, co je mi pohodlné. Stejně tak i moje kolegyně.

Letos maturuju, nové lodičky i šaty mám koupené, jen mám fakt hrůzu, že mi fakt upadnou nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková