Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@SAJ píše:
V rámci čerpání FKSP poukaz na zdravotní pantofle? Jako fakt?![]()
![]()
![]()
No, tak to ještěže jsme nic nedostali.
![]()
![]()
Co tě na tom rozesmálo? Samozřejmě se nás ptali a my jsme si to tak odsouhlasili. Náhodou to bylo fain.
@hanka.br. píše:
Co tě na tom rozesmálo? Samozřejmě se nás ptali a my jsme si to tak odsouhlasili. Náhodou to bylo fain.
Zapomínáš, že se nepřezouvám.
Mně by byl takový poukaz dost k prdu.
Jako u nás přezouvání fakt není potřeba, kdybych dělala s malýma, tak by to bylo o něčem jiným. Třeba na koberec bych v botech nešla.
Ale naštěstí to řešit nemusím, díkybohu.
@SAJ píše:
Zapomínáš, že se nepřezouvám.Mně by byl takový poukaz dost k prdu.
Jako u nás přezouvání fakt není potřeba, kdybych dělala s malýma, tak by to bylo o něčem jiným. Třeba na koberec bych v botech nešla.Ale naštěstí to řešit nemusím, díkybohu.
No to je jasný. Jenže ty jsi učitelský ostrašující příklad, na to nezapomeň zase ty:-)
@hanka.br. píše:
No to je jasný. Jenže ty jsi učitelský ostrašující příklad, na to nezapomeň zase ty:-)
No jo, vlastně! ![]()
Tak to v tom případě je všechno v nejlepším pořádku. ![]()
všechny učitelky, co jsem kdy viděla, měly lodičky - snad kromě tělocvikářky, ta nosila pořád tenisky, triko a cosi jako rifle
@SAJ píše:
To by možná mohl, ale upřímně, fakt bych to chtěla v reálu zažít.
Moje pritelkyne je ucitelka na prvnim stupni zakladni skoly, doporuceni prezouvat se maji. Ona to i z ciste vychovneho hlediska povazuje za podstatne.
@DalsiSycekObecny píše:
Moje pritelkyne je ucitelka na prvnim stupni zakladni skoly, doporuceni prezouvat se maji. Ona to i z ciste vychovneho hlediska povazuje za podstatne.
Doporučení rozhodně není to samé, co závazné nařízení.
Hele u těch malinkých bobků na prvním stupni to i chápu, ale na SŠ mi to přijde totálně absurdní.
@SAJ píše:
Doporučení rozhodně není to samé, co závazné nařízení.
Vam doporuceni ci prani vaseho reditele neni prikazem? ![]()
@SAJ píše:
Hele u těch malinkých bobků na prvním stupni to i chápu, ale na SŠ mi to přijde totálně absurdní.
To beru, na stredni skole s pubertaky je to jiz od veci.
@DalsiSycekObecny píše:
Vam doporuceni ci prani vaseho reditele neni prikazem?
To víš, ze je. Ale i přání ředitele musí mit oporu v zákoně. ![]()
Já se oblíkám normálně, džíny, triko, svetřík nejčastěji
ted teda legíny a dlouhý svetříky, těhotenské mikinové šaty a tak
v 6. měsíci.
Do zimy jsem se normálně přezouvala, mám lepší pantofle, ale měla jsem i „crocsy“, chtěla jsem jít příkladem, ted jsem jen líná se ohybat ![]()
Jo a učim na střední, v životě bych nenosila lodičky, páč by mi upadly nohy ani kostýmky, v tom bych se necítila dobře, nosím to, co je mi pohodlné. Stejně tak i moje kolegyně.
@lucieluptakova3 píše:
Nakonec jsem zvolila tyhle přezuvky
Bacha GDPR. A ne, nedělám si srandu, mohl by to být průšvih.
@hesnom píše:
Jo a učim na střední, v životě bych nenosila lodičky, páč by mi upadly nohy ani kostýmky, v tom bych se necítila dobře, nosím to, co je mi pohodlné. Stejně tak i moje kolegyně.
Letos maturuju, nové lodičky i šaty mám koupené, jen mám fakt hrůzu, že mi fakt upadnou nožičky.