Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky holky,
hledala jsem a žádnou diskuzi jsem nenašla a snad nejsem sama..
Prosím máte radu, typ na super plavky na malá prsa? Ale fakt něco v čem by se člověk cítil dobře
prosím prosím..Dejte mi rady nebo odkazy
jsem z toho vybírání fakt nešťastná..
Ja partnerke kupujem odtialto . Bohuzial ona ma velke prsia tak mi vzdy nadava ze jej odtial vypadavaju a pouziva iba pri mori kde horny diel netreba, alebo kombinuje zo svojimi obrovskymi hornymi dielmi. Na male prsia podla mna idealne.
Edit: Maju tam aj plug strings, sice manipulacia o nieco horsia ako s freutoy, ale zase je to o dost lacnejsie, ale to uz nieje do verejneho bazenu, v hotelovom welness absolutne v pohode.
@IcePlanet7 Calvin Klein, mám 70A. Jsem s nimi spokojena. Maji i na vyber z dvoudilnych plavek bez vystrihu. Podprsenky si kupuju taky od nich, ale bez kostic. Dokonale padnou na tělo.
Za tu cenu to stoji.
@IcePlanet7 píše: Více
A tvoje partnerka točí péčko, že jí na takové účely kupuješ plavky?
@Anča93 píše: Více
Astratex..jinak zavidim, taky bych chtela male ![]()
No a ty potřebuješ, aby to plavky sedly a nebo aby vypadala prsa větší? Tedy nějaký push-up vršek? Jinak já mám dobrou zkušenost s plavkami Etham a Calzedonia. Ale ti asi ještě nemají letní nabídku. Plavky krásné, hezky sedí a vydrží několik sezón.
Ziadne pecko netoci, dokonca ani v burlivich casoch mladi netocila. Iba proste niesme puritani, co sa puritanom tazko vysvetluje ![]()
No, já nejsem puritánka ani náhodou, ale myslím si, že některé věci jsou zkrátka ošklivé a nevkusné. Ale každého vizitka.
Jinak k dotazu, vždyť odívat menší hrudník je jednodušší, než když musíš pracovat s hromadou materiálu, ne?
Nebo ti jde o to, aby prsa vypadala větší? To pak hodně záleží.
Mě přijdou pro malá prsa super plavky s různým řasením nebo volánky vpředu.
@Venetia píše: Více
No vydis a mne pride sileny to co dala vedma nad tebou, pre male holcicky tak do 10r mozno, ale na dospelej zene taketo infantilne uchylne detinske volanky, plysove (alebo podobne) kyticky to je fakt hrozne za mna. Prve co by ma napadlo keby sa tak priatelka obliekla by bolo ci nepotrebuje prebalit.
Aby ste furt iba nereptali, tak som pozeral aj znackove produkty, napriklad toho vaseho Kalvina Kleina a mohlo by to byt pouzitelne.
Ani tento Roxy nieje taky hrozny, ale tam mam vyhradu voci podprsenke, povazujem za velmi neesteticke taketo typicke ramienka ala spodne pradlo. Bud do kriza, alebo za krk, ale spodne pradlo pri vode vypada zvlastne.
Puma tiez ma niektore pekne modely, ale samozrejme zalezi ako velmi ste k danej znacke viazane, mne na znacne nezalezi…
Ale tak kazdy mame iny vkus a paci sa nam nieco ine, obliekajte si co chcete, hlavne aby ste sa v tom citili dobre.
@IcePlanet7 píše: Více
tak z toho bych si nevybrala taky nic, ani kdybych byla mlada a prislusne postavy.
ja taky shanim plavky, ale opacne na velka prsa a bricho. ¨za tim ma jedny ze Shein a celkem ujdou.
Edit: Este som nasiel Versaceho (ta farba a dizajn sa mi ani trochu nepacia, ale co som pochopil tak versace je top u zien) a okrem neho al pull bera, to neviem co je za znacka, ale cena je dost dobra a mohlo by to vyzerat prijatelne ( top je tu a spodok tu )