Malé dítko

98
24.10.11 19:28

malé dítko

Ahojky, nemáte taky někdo doma drobínka?NAše malá má 35měs.a 90,5cm a 11,1kg.Má VVVsrdce,ale je kontrolována a je v pořádku co se týče mudr.z Motola.Jenže nás vystrašila rndr.csc na antropometrii(měření dětí)že roste dobře,ale je hubená a že má špatnou výživu.Ale ona sní úplně vše kromě mléka.Hodně běhá a má velké hovín…jinak je naprosto v pohodě.Tak nevím jestli se mám strachovat nebo jen vypustit tvrzení mudr.tabulkové.Děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
24.10.11 19:31

vypustit tvrzení doktorky… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.10.11 19:33
kocunka píše:
kocunka píše:

děěěkujiiii :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.10.11 19:34

Jak jsi na tom byla ty, když si byla malá? Já byla malinká a hubená, tabulkám jsem se vyhýbala a dcera bude taky nejspíš po mě. A myslím, že moje mamka byla taky drobek. Tohle je taky docela dědičný, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.10.11 19:36
suik píše:
Jak jsi na tom byla ty, když si byla malá? Já byla malinká a hubená, tabulkám jsem se vyhýbala a dcera bude taky nejspíš po mě. A myslím, že moje mamka byla taky drobek. Tohle je taky docela dědičný, bych řekla.

Já byla taky drobná,ale ryhle jsem to dohonila a mamka taky tu dopékali dnes jsem v normě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.10.11 19:39

Já bych to neřešila,myslím že v tomhle hraje roly i dědičnost.Taky píšeš že si byla drobná.Mě zas doktorka nadávala,že je holka tlustá.Přitom je normální.Ale podle tabulek není :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 19:46

:think: omlouvám se za an,jen k tomu,že nemá mléko: máš holčičku,příjem vápníku do 15 let a dál je pro její další život zásadní ,jestli to ošidíš,tak v dospělosti bude moct počítat s rannou osteoporozou a dalšími problémy. Snaž se do ní dostat jogurty,sýry a potraviny bohaté na vápník a to denně,co my mámy zanedbáme dnes,to se na našich holkách projeví potom. :hug:

• Citovat
  • Upravit
113
24.10.11 19:46

Já bych to asi taky neřešila.. Mé dceři jsou dva roky a má 12kg a něco kolem 87 cm.. a to není zase tak velký rozdíl..Já sama jsem malá a tak nepředpokládám, že dcera bude jiná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.10.11 19:49
Anonymní píše: :think: omlouvám se za an,jen k tomu,že nemá mléko: máš holčičku,příjem vápníku do 15 let a dál je pro její další život zásadní ,jestli to ošidíš,tak v dospělosti bude moct počítat s rannou osteoporozou a dalšími problémy. Snaž se do ní dostat jogurty,sýry a potraviny bohaté na vápník a to denně,co my mámy zanedbáme dnes,to se na našich holkách projeví potom. :hug:

Ona jí všechno jogurty sýry a tak jen to mléko nevypije.Máčím ji i do mléka rohlík a to sní.KAši taky moc nemusí.Již jsem to řešila s mudr.a řekl mi že je vápník i v jiném jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.10.11 19:59

Ahoj, máme to téměř na chlup stejně. Dceři je 34 měsíců, má 89 cm a 11 kg. Je drobná a hubená, ale doktorka to zatím nikdy neřešila. Jídlu tedy moc nedá, do všeho dvakrát kousne, ale na druhou stranou, já byla to samé a přítel je taky hubený, takže má být po kom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
24.10.11 20:52

ahoj zakladatelko,** pamatuju si te uz z drivejska, resila jsi vahu dcerky i malou hlavicku, mam doma to same. moje dcera-3,5 roku, 97 cm a 12,5 kg.oprti tvoji male neji, nechce jist, sni strasne malo, nutime ji odmalicka :zed: mliko nemuze, je alergicka, hovinka na prd, pac ma stenosu konecniku, tudiz musi mit dozivotne dietu :cry:
a pozor! nejsem drobna ja ani ex,takze ted babo rad, jsme oba tlustoprdi :mrgreen: NERES TABULKY :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1113
24.10.11 22:08

Ahoj :kytka: Máme drobínečka.
Náš syn má 22 měsíců/7800g/75cm.
Náš doktor to zase řeší pořád. Takže už jsme byli na endokrinologii, na genetice (vše v pořádku) a dnes mu brali krev na různé alergie, cukrovku, celiakii. Doktory už bytostně nesnáší, protože ho neustále píchají a berou krev, ale zatím se zdá být vše OK. Maličký je už od narození. My rodiče jsme taky malí - oba. U nás bude asi problém v tom, že toho moc nesní. Ale v poslední době se to už lepší. Co takhle nějaké doplňky výživy? My dáváme do papání Fantomalt (složitý cukr) a začal trošku víc přibírat, endokrinoložka také radila Nutrinidrink (bílkovina). Existují ještě další přípravky a dodají jídlu to, co právě potřebujete. Ale asi by bylo třeba zeptat se nějakého nutričního poradce.
Pokud Ti malá pěkně papá a nic závažného se nezjistilo, byla bych v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí