Malej tlouštíček :-D

Anonymní
24.5.11 22:03

malej tlouštíček:-D

Ahojda,ráda bych se zeptala,kolik tak má mimi ve 4 měsících vážit?Můj má už 8 a půl kilo 8-o neni to moc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2053
24.5.11 22:07

tady záleží kolik měl porodní váhu a jestli je kojený-pokud jo,tak žádná váha není moc :wink: náš malej měl ve 4.měsících 7650g a v půl roce přesně 9kg tak bych se nebála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.11 22:11
berusenka66 píše:
tady záleží kolik měl porodní váhu a jestli je kojený-pokud jo,tak žádná váha není moc :wink: náš malej měl ve 4.měsících 7650g a v půl roce přesně 9kg tak bych se nebála :palec:

porodní váha normální skoro 3 a půl kila a kojím ho jen ráno a v noci,jinak dávám umělé a kaše

• Citovat
  • Upravit
3513
24.5.11 22:14

tak my máme 8,3 kg v 10ti měsících :lol: . Porodní váha 3500 g. Mě řekla doktorka, že v půl roce by mělo dítě zdvojnásobit svoji váhu, v roce ztrojnásobit. Ale tak já bych se nestresovala. Možná bych vyřadila tu kaši, to jsou takové prázdné kalórie. Ale já mám doma nejedlíka, v podstatě maminám, kterým mimča krásně papají moooc závidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
24.5.11 22:15
Anonymní píše:
berusenka66 píše:
tady záleží kolik měl porodní váhu a jestli je kojený-pokud jo,tak žádná váha není moc :wink: náš malej měl ve 4.měsících 7650g a v půl roce přesně 9kg tak bych se nebála :palec:
porodní váha normální skoro 3 a půl kila a kojím ho jen ráno a v noci,jinak dávám umělé a kaše

já nevím,jak sme to měli takhle doma tak mi to nepřijde moc :nevim: každé dítko má své tempo jak v růstu tak i v přibírání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.5.11 22:15
Anonymní píše:
berusenka66 píše:
porodní váha normální skoro 3 a půl kila a kojím ho jen ráno a v noci,jinak dávám umělé a kaše

Tak s takovou váhou si myslím,že ta kaše je zbytečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.5.11 22:16

Moc to určitě není, co takhle vídám děti … a neboj, on ti to ještě vyběhá :-) Tak aspoň bude mít z čeho brát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
24.5.11 22:22

Tak mi jsme při narození měli 4,220kg, ted v necelých 9M má 8,7.. kojila jsem hodně, ted už teda jen ráno a večer… ale myslím si že děcka to vyběhají.. důležité je co ti na váhu řekne lékař, ten to posoudí nejlépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
24.5.11 22:24

No, tak kdybys řekla, že máš plně kojené dítě a na tuto váhu se dostalo jen kojením, pak to rozhodně moc není. Je to akorát, u plně kojených dětí se tohle prostě neřeší.

Ale pokud takto prospívající a prakticky nekojené dítě ve čtyřech měsících dostává kaše, pak ano, podle mne je to moc a je to špatně.

Příspěvek upraven 24.05.11 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.11 22:24
Stensa píše:
Anonymní píše:
berusenka66 píše:

Ale pak spí určo celou noc a vstává kolem 9:-D

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
24.5.11 22:25
MMartina1 píše:
tak my máme 8,3 kg v 10ti měsících :lol: . Porodní váha 3500 g. Mě řekla doktorka, že v půl roce by mělo dítě zdvojnásobit svoji váhu, v roce ztrojnásobit. Ale tak já bych se nestresovala. Možná bych vyřadila tu kaši, to jsou takové prázdné kalórie. Ale já mám doma nejedlíka, v podstatě maminám, kterým mimča krásně papají moooc závidím :palec:

taky mam doma nejedlika, 8 kilo mela az v roce :mrgreen:
priklanim se k nazoru, ze pokud kojis, dite prospiva, kase na noc taky nedavat, kor ve 4 mesicich, staci dat kdyz ma hlad treba mlicko na noc co vic zasyti, prodavaji se, Hami Hajaja atd…
ale jinak bych to taky nejak neresila vic nez je zdravo, jak tu nekdo psal, jak zacne behat, vaha uz tak nahoru nepujde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2053
24.5.11 22:26
Anonymní píše:
Stensa píše:
Anonymní píše:
berusenka66 píše:

tak je fakt,že my byli plně kojení :think:
zakladatelko bude fakt lepší vynechat kaše-proč je vůbec dáváš?špatně ti spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.5.11 22:27
Anonymní píše:
Stensa píše:
Anonymní píše:
berusenka66 píše:

no jooo, ono je to pohodlny,ale to kojeni vickrat za noc by bylo mozna prospesnejsi nez nacpat na noc kasi at mas klid, to nemyslim zle, jen je skoda, kdyz mlicko mas, tak koj, ja jeste v pul roce jsem kojila v noci a budila se i trikrat za noc, to k tomu proste patri.
chapu, ze jsi unavena,taky jsem byla, ale kasi takhle brzo kdyz jeste kojis je opravdu zbytecne.
ale myslim to dobre,tak se neuraz prosimte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2053
24.5.11 22:28
beruska7908 píše:
MMartina1 píše:
tak my máme 8,3 kg v 10ti měsících :lol: . Porodní váha 3500 g. Mě řekla doktorka, že v půl roce by mělo dítě zdvojnásobit svoji váhu, v roce ztrojnásobit. Ale tak já bych se nestresovala. Možná bych vyřadila tu kaši, to jsou takové prázdné kalórie. Ale já mám doma nejedlíka, v podstatě maminám, kterým mimča krásně papají moooc závidím :palec:
taky mam doma nejedlika, 8 kilo mela az v roce :mrgreen:
priklanim se k nazoru, ze pokud kojis, dite prospiva, kase na noc taky nedavat, kor ve 4 mesicich, staci dat kdyz ma hlad treba mlicko na noc co vic zasyti, prodavaji se, Hami Hajaja atd…
ale jinak bych to taky nejak neresila vic nez je zdravo, jak tu nekdo psal, jak zacne behat, vaha uz tak nahoru nepujde :kytka:

ehm s tím,že váha pak nahoru tolik nejde bych moc nesouhlasila :oops: ,náš malej do dvou let přibíral skoro kilo měsíčně-a to jí fakt zdravě a pohybu má taky dost.a teď v necelých 3.letech má 21kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
24.5.11 22:28

Poradila bych se opravdu s lékařem… podle toho grafu ti řekne co a jak, mi najeli na kaši až v 8M… po dohodě s lékařem, malej do té doby spal dobře, ted mi je doporučil že jsou plné vitaminů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí