Máme doma vedro

208
24.5.11 12:07

MÁME DOMA VEDRO

Ahoj holky.Mám další dotaz.
V tomhle teple co je venku,máme i doma 28.Malej bývá celkem spocenej a to ho mám jen v bodíčku s krátkým rukávem bez nohaviček.Jsou mu teprve skoro tři měsíce,takže v tomhle pařáku s ním nechodím,ale co mě teda štve,že je i doma pěkně hotovej.Samozřejmě v tom vedru ani neusne.Tak chodíme ven jen večer.Jak to děláte s takovými prcky doma vy?Ještě jsem teda hotová,že bez zavinovačky neusne,a v tomhle vedru a v zavinovačce si asi dokážete představit jak z něj teče. :cry: Rozbalím ho vždy až když usne.
Mám šílený strach ze SIDS,takže ohledně tohohle řeším skoro každou ptákovinu.
Jde mi teda i o noc,jelikož i přes noc máme doma 26,takže spí v dlouhých dupačkách.
Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
24.5.11 12:14

S vedrem doma neporadím, protože jsme loni nechali namontovat klimu (ano, drahé to bylo jako kráva, ale teď aspoň tento problém nemám).

Co se týče zavinování, co ho zavinovat jen do látkové plíny? To ho utáhne, ale nebude v tom vedro jako v zavinovačce. Přelož látkovou plínu na trojúhelník, doprostřed polož dítě, levý cíp založ pod něj, pravý na druhou stranu a na ten bok ho i polož (nebo obráceně a položíš ho na druhý), on si to tím přilehne. U nás to takto stačilo, ani jsem to ničím nepřevazovala, neměl tendence se z toho vymrskat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.5.11 12:14

Ahoj, už mám děti sice starší, ale i tak.
vedro tu bylo i když byly malošci.

Celoý večer, noc a ráno, dokud tady nesvítí větrám do průvanu.
Jakmile sem začíná svítit, zavírám okno, zatahuju žaluzky.

No a nesnesitelné vedro řeším občasným zapnutím větráku.

• Citovat
  • Upravit
22051
24.5.11 12:15

No, jak to máme, taky tak, přes den i ke třicítce, v noci kolem 25 (svítí nám do oken slunce) - museli si zvyknout, oba dva. :nevim: S tím nic nenaděláš, klimatizaci mu přece pořizovat nebudeš.

Dcera je červnová, to byla šílená vedra - tak prostě spala jen v jedné vrstvě (tenkých dupačkách) a zavinutá do tenké plenky, ne do zavinovačky.

Jsou věci, které neovlivníš a děti si na ně musejí zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.11 12:17

No tak plenu jsem zkoušela,ale neuspěla. A když mám doma i v noci vedro,nemám mu dát jen bodíčko?Na noc ho dávám do zavinky,ale pokaždý se odkope,tak už ho nepřikrývám ani dečkou at mu není teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
24.5.11 12:19

vedro doma je na zbláznění, zažila jsem to a už nikdy víc, raději drahou klimatizaci :zed: místo zavinovacky dávej plínu složenou na trojúhelník na psala Wiolla. Pokud se ti zdá moc horkej nabála bych s eobčas dát chladný obklad na zápěstí aby se osvěžil. Na léto se nám osvědčila tato chladící dečka je stašně příjemná na kůži a náš 6m byl pod ní loni i nahý když bylo hodně horko. Na noc bych asi dávala jen body s kr rukávem a lehkou přikrývku, tech 26st je docela dost na spaní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
208
24.5.11 12:20

NE,tak klimatizaci opravdu ne. :-D Větrám větrám,ale už si připadám jako magor,jak ho pořád hlídám.škoda,že můj prcek plenu nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
24.5.11 12:20
Radka1112 píše:
No tak plenu jsem zkoušela,ale neuspěla. A když mám doma i v noci vedro,nemám mu dát jen bodíčko?

Jestli by to znamenalo, že bude spát celou noc s holýma nohama, tak já bych to nedělala. Ono se to nezdá - může být zpocený a přesto prochladnout, spíš to pak jde o to snadněji. Jednu vrstvu bych mu nechala - dupačky+nic nebo zavinovačku+tenké body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
24.5.11 12:21
Radka1112 píše:
No tak plenu jsem zkoušela,ale neuspěla. A když mám doma i v noci vedro,nemám mu dát jen bodíčko?Na noc ho dávám do zavinky,ale pokaždý se odkope,tak už ho nepřikrývám ani dečkou at mu není teplo.

tak pokud se nedaří s plínou tak zkus plátěné prostěradlo, ta zavinovačka je děsně teplá

• Citovat
  • Upravit
4118

Místo zavinovačky můžeš použít povlak na polštář :palec:
Jinak bych se mimčem zdržovala při zemi :nevim:
U nás je taky teplo, ale malou mám celkem navlečenou, protože se plazí po dlažbě, která je jak led.
Jo a s Matym jsem ve velkých vedrech prchala do lesa. Tam jsem seděla v mikině a četla si :pankac: Jak jsem vyšla do města, lidi na mě koukali jak na trotla. Já v riflích a tričku, všichni ostatní oděni minimálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208

super,děkuju,tu dečku určo koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.5.11 12:23

Hele my jsme pod strechou nad nama je akorat puda.Slunce jsem pari od rana zhruba od pul 10.Ted je 12 hodin varim a mam tu 23 stupnu mam kuchyn s obyvakem pari nam od obyvaku od kuchyne kde mam tez okno ne.Loni jsem tu mela i 30. Mame to vyreseno IKEA zavesy jsou dvojite a nepropousti svetlo amme ho dany akorat ze strany jak je balkon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.11 12:24

POVLAK,NO TO JE BEZVA NÁPAD.jinak do lesa bych ráda,ale na Praze 3. :-( Já tady s ním nemám kam jít,aby se nepekl,takže když odejdeme v pět pdódvečer,tak jsme rádi.Bohužel nám to pokaždý neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.11 12:26

No je mi právě divný,že k nám svítí až po 16 hod a stejně je tu jako v sauně.Nesnáším teplo a prcek je zřejmě po mě.BOHUŽEL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
24.5.11 12:28

A nemáte žaluzie ani závěsy? Poradila bych vše na den zatáhnout, aby tam nešlo slunce a větrat jen minimálně, velký větrání až večer. Asi to nejde jinak, než chodit na procházky pozdě odpoledne, nebo večer :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí