Máme doma vedro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12667
24.5.11 16:44

nam pomohli hodne tmave zaluzie a hodne hrube svetlo a teplo nepriepustne zavesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.5.11 17:24

V minulém bytě jsme taky mívali vedro, okna na západ, takže odpoledne tam pražilo. Pomáhalo neotvírat okna a zatahovat tmavý rolety. Ale přes den jsme byli v práci, takže doma nikdo a zataženo nevadilo.
V práci jsem mívala do zásuvky topítko, umělo i zimu:-) Akorát je to asi žrout elektřiny. Stálo pár stovek. Ale aspoň na usnutí nebo v tom nejhorším asi dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.5.11 18:00

A hodně prý také pomáhají venkovní žaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.11 19:25

Už jsme v bytě zkoušely snad úplně vše,tak snad už se jen odstěhovat. :zed: Kdyby šlo o mě,tak mě je to v celku fuk,ale ten malej si to fakt užívá,takže jeho je mi líto,tak už nevím jak mu ulevit.Ted je půl osmé a máme tady 29,8 takže nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
24.5.11 19:30

a nepřemýšleli jste o nějaké mobilní klimatizaci? například tady , zase tak drahé to není a třeba by to o pár stupínků pomohlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
208
24.5.11 20:08

no TAK TOHLE MĚ NeNAPADLO,TAKŽE JE TO JASNÝ.Super.Mooooc děkuju,do toho půjdu určo.Snad nám budou závidět i eskymáci jakou budeme mít zimu. :dance: :potlesk: DĚKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.5.11 22:08
Radka1112 píše:
no TAK TOHLE MĚ NeNAPADLO,TAKŽE JE TO JASNÝ.Super.Mooooc děkuju,do toho půjdu určo.Snad nám budou závidět i eskymáci jakou budeme mít zimu. :dance: :potlesk: DĚKUJU

To mají naši. Je to určitě zajímavá levnější alternativa zabudovaných klimatizací. Akorát je to velká kráva, dělá to randál a musíš mít hadici/odvod šoupnutou ven z okna (je to takové nic moc hezké). Ale funkci to určitě splní na výbornou, naši jsou schopni si s tím doma udělat úplnou lednici… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.11 22:22
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
31.5.11 18:29

Ahojky maminky,
taky dnes resim obrovske teplo :jazyk: Ještě k tomu jsme po očkování, takže super kombinace!
Diky vsem za skvele napady, premyslela jsem taky o nejakem prijemnem osvezeni pro moji 5měsíční holčičku, ale bala jsem se prochlazeni!
Koupani ve vanicce se bojim, abych je zatim neblbla, ze ma naucene pokoupani spinkat na celou noc, ale za rok bude vanicka na terasce urcite :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.5.11 18:40

Já bych se koupání během dne nebála. Moje doktorka mi to dokonce doporučila ve vedrech. Klidně i několikrát denně mrně osvěžit třeba jen sprchou.

Lindsy píše:
Ahojky maminky,
taky dnes resim obrovske teplo :jazyk: Ještě k tomu jsme po očkování, takže super kombinace!
Diky vsem za skvele napady, premyslela jsem taky o nejakem prijemnem osvezeni pro moji 5měsíční holčičku, ale bala jsem se prochlazeni!
Koupani ve vanicce se bojim, abych je zatim neblbla, ze ma naucene pokoupani spinkat na celou noc, ale za rok bude vanicka na terasce urcite :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 20:29

Není to sice optimální řešení, ale v místnosti s počítačem se občas teplota přehoupne do šílených výšin, tak na okno zavěsím mokré prostěradlo a dost to pomůže :-). Samozřejmě, že větrák nebo klima by byly lepší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí