Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky
jdu si pro inspiraci. Ve školce kam chodí naše malá budou slavit dětský den. Je to vesnická školka s minimálním rozpočtem, takže rodiče přispívají krom školkovného „na všech frontách“. Na zmíněnou oslavu dětského dne mají rodiče přinést 17 kusů něčeho. Tím je myšleno např. 17 lízátek, 17 balíčků mini pastelek… Ve školce je totiž 17 dětí a učitelky jim z vybraných „darů“ udělají na oslavu balíčky. Nechci kupovat žádné sladkosti a tak přemýšlím a nic mě nenapadá. Jsem ochotná do toho vrazit max. 500 tj. na jedno dítě asi 30 korun. Nějaké nápady???
Bublifuky napr.
, to ťa výjde ešte lacnejšie a deti sa potešia ![]()
Sice píšeš žádné sladkosti, ale první co mě napadlo je kinder vajíčko
![]()
Nejaky maly privesek jakoby na klice se zviratkem, male omalovanky, micek, nejake samopelky nebo i treba blocek nebo tak neco ![]()
Autíčko, panenku, míček - u nás velmi oblíbené v té době hopíci, omalovánky s pastelkami. Má to být 17 stejných věcí, nebo různé?
Balónky - v hračkárně se dají sehnat do 5 kč za kus. Reflexní náramky 20-30Kč. Bublifuk +-12 Kč. Modelína. Škrabací obrázky.
Než jsem to napsala, už se opakuji ![]()
Příspěvek upraven 17.05.16 v 18:32
@debra.morgan píše:
@pikola za píštalku ji budou všichni milovat
Tak stacila by frkacka ![]()
Hopík, malé zvířátko, přívěsek na klíče(baťůžek) např: http://www.autabruder.cz/…ratko-p16147?…
Bublifuk jsem teď v hračkárně kupovala za 14,–, to by se jim taky mohlo líbit.
Na ebay mají plyšové peněženky zhruba za dvacku kus, ale do 1.6. to asi nedojde… nějaké firemní omalovanky (hasiči, policajti, Lesy ČR)? Domácí modelina nebo jiné samo domo?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.