Malinkatí broučci v bytě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
25.9.11 22:26

Co je to za broučky netuším, ale mi od ryběnek pomohlo obyč. SAVO :pankac: . Do vteřiny je po nich a pak tam nelezou. :dance: . Když se občas objeví stačí vytřít a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
26.9.11 08:39
eviliska píše:
Co je to za broučky netuším, ale mi od ryběnek pomohlo obyč. SAVO :pankac: . Do vteřiny je po nich a pak tam nelezou. :dance: . Když se občas objeví stačí vytřít a je klid.

a jak ho ředíš?myslíš savo prim?já používám max san.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
26.9.11 11:57

Normálně, když ty potvory uvidím, pošplíchám jim to tam a potom vytřu jenom vodou. Používám obyč SAvo prim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.11 18:20

sav pužívám taky a často,ale vždycky v noci-chodím pzdě spát-jakmil jdu na wc,tak tam nejmín jednu vidím-ve dne nechodí…ale vylézají zpod prahu-jsme v nájmu a na chodbě je udělaná plovoučka,evidentně ne úplně kvalitně a co je pd tím,netuším a nechci si ani představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
26.9.11 19:19

tak zkus chloraminové tabletky - rozdrobit pod práh. Můj říká, že to doma smrdí špitálem, ale faktis žádné ryběnky nemám. Vadí jim podle mě ten chlór.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.9.11 19:31

přidávám se do diskuze.Ty broučky máme taky.V bytě 89 procent vlhkosti a po celodenním vysoušení večer 60 procent.Nechali jsme udělat rozbor těch broučků a jsou to prý potravinový broučci, ale my je máme ve všech místnostech.veškeré potraviny mám v plastových dozách a ale už se tak přemnožili , že musíme volat deratizační firmu.Na octomilky je holky nejlepší kelímek od jogurtu nebo něčeho jiného.Do toho vymačkejte trošku citronu, dejte tam třeba kousek broskve a můžete i trošku vína.Zabalte ho do potrav.folie . ale pořádně ať není mezerka a špičkou nože udělejte dírky.Mušky se dostanou dovnitř, ale ven neeeeee :dance: :dance: :dance: osvědčené a za jeden-dva dny máte pokoj.Pokud vylítávají z odpadu tak tam nasyp hydroxid sodný a zalij horkou vodou, ale pozor strašně to bublá ať tě to nepostříká :think: :think: likvidaci zdar........ :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
27.9.11 10:01
kacafazolka píše:
přidávám se do diskuze.Ty broučky máme taky.V bytě 89 procent vlhkosti a po celodenním vysoušení večer 60 procent.Nechali jsme udělat rozbor těch broučků a jsou to prý potravinový broučci, ale my je máme ve všech místnostech.veškeré potraviny mám v plastových dozách a ale už se tak přemnožili , že musíme volat deratizační firmu.Na octomilky je holky nejlepší kelímek od jogurtu nebo něčeho jiného.Do toho vymačkejte trošku citronu, dejte tam třeba kousek broskve a můžete i trošku vína.Zabalte ho do potrav.folie . ale pořádně ať není mezerka a špičkou nože udělejte dírky.Mušky se dostanou dovnitř, ale ven neeeeee :dance: :dance: :dance: osvědčené a za jeden-dva dny máte pokoj.Pokud vylítávají z odpadu tak tam nasyp hydroxid sodný a zalij horkou vodou, ale pozor strašně to bublá ať tě to nepostříká :think: :think: likvidaci zdar........ :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

dneska to narvu do odpadu - uplně se stydim se někoho pozvat - furt mi lítaj svinky z odpadu jak kdybych byla špindíra a to fakt pořád uklízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.10.11 20:26

Tak co?Zabralo to? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
10.6.12 10:41

Broučci se objevili i u nás =( právě jsem je vysála, ale jak vás čtu, tak to asi nepomůže =( a já si myslela, že jsou to nějací broučci co požírají dřevo, protože nám vylízají z parket =( jestli máte někdo nějaký trik mimo deratizační firmu dejte vědět =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skoroblazen
4.6.13 18:29

pidibroučci

Máme je doma taky a taky nemůžu najít co to je, ale dala jsem před pár dny do zásuvky přípravek proti hmyzu, není škodlivý ani pro zvířátka, sama mám dvě kočky a vypadá to že broučci umírají

• Citovat
  • Upravit
mia123
31.7.13 14:29

@Trolíci ahoj,mne sa neskutocne premnozili a uz som z nich na nervy, cez vikend idem vyskusat atak fumigator, tak dufam, ze to zaberie, neskusali ste ho niekto?

• Citovat
  • Upravit
338
1.8.13 22:09

My je doma máme taky je to hnus vypadá to že lezou z komína protože jich je nejvíc v koupelně kde jsou dvířka od komína. zkoušela jsem to tam vyčistit a vystříkat ale nic nepomáhá! už jsem z toho na mrtvici dnes jsem jednoho našla dokonce u malé v postýlce! :cert: loni zmizeli když jsme začali topit v krbu. letos nám budou frézovat komín už teď se bojím kolik jich pak vyleze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia123
2.8.13 10:16

@hiki123 u nas lezu z povaly, dufam, ze v zime tam zmrznu a znizi sa ich vyskyt, tiez som na nervy, videla som tiez aj po posteli nejakych lozit :( nikdy som sa tak netesila na zimu ako teraz. zajtra ideme fumigovat cely dom aj povalu.

• Citovat
  • Upravit
25.6.14 13:55

Já tu a tam doma našla takového malého broučka 1mm-1,5mm a prázné schránky od nějakých červů. Tak jsem vyházela všechny krabice s oblečením co byly v posteli pořádně vysála vystříkala parkety biolitet a je klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.6.14 09:09

Tak my je máme stále, já nevím co na ty mrchy pořídit :-( Biolitem je zabiju, ale pořád jsou noví a noví… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný