Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, někdo osobní recenze na tento hotel?
My taky. Koukala jsem teda jen na recenze hotelu (což asi i ty
) Tak už si to trochu tam dovedu představit. Jen pořád nevím, jestli brát boty do vody, někde píšou ano, někde ne… stejně tak někde píšou bacha na medúzy a někde ne( asi podle roč. období). A celkem asi budem bojovat s těma schodama tam, protože máme velkej a těžkej sporťák. Snad nám sami od sebe dají pokoj v přízemí, když je hotel bez výtahu. V cestovce máme hlášenou cest. postýlku aby už byla připravená snad jim to docvakne a dají to do přízemí
a chceme jet do Marinelandu pokud bude možnost a budou to tam nabízet. A co vy? Co jsi už nastudovala a co tě ještě zajímá?
@Lidulla Já mám recenze projetý snad všude…boty nebereme, nikde jsme neměli a nikdy nepořebovali, tak snad to nebude poprvé
Medůzy - no nevím, ale řekla bych, že fakt podle ročního období - my letíme už za chvilku, tak snad tam nebudou
Kočár bereme taky, ale asi ho nebudeme brát na pláž. A na výlety jsem jen tak rychle mrkla a chtěli bychom do té Pollensi, víc asi ne.
Kdy letíte?
No my jedeme až za dlouho. 13.7. No takže mám výhodu a pak poreferuješ ![]()
Jasnačka, já už začínám balit
Taky máme zamluvenou postýlku, ale stejně dítko bude spát s námi
![]()
Akorát letíme v noci, tak uvidíme, jak to bude - prý by na pokoji měl být balíček ![]()
S těma botama jsem zatím rozhodnutá je koupit, ale pokud nebudou třeba tak je ráda nebudu pořizovat. A jak máte velkého prcka. Budeš mu brát nějaké jídlo z domu? Já asi nic, jen prostě pár balíčku sušenek do ruky do kočáru, flašku na pití a asi konec. Ale asi koupím dětem svítící náramky, ať je večer najdu.
Jako tam letíte v noci, jo? Z Prahy? My teda zpět letíme v noci( Palma 22:30). A kdy teda startujete?
2,5roku
Už letěl, takže ví, ale vždy přes den, tak teď poprvé v noci
Jídlo asi jen nějaké sůši na pokoj na ty první dny a pití. Máme allin, tak snad nebude nic potřeba ![]()
Tam i zpět letíme v noci. Tam odlet z PHY v devět večer a zpět odlet z Palmy v deset večer ![]()
Pěkné časy ti povím
Tak malý asi usne, že? Já co se týče dětí, tak už to nijak neplánuju, často to bylo jinak a akorát jsem z toho dopředu vystreslá, že to nezvládnem
No a recenze na all žrádlo, byly taky super, to se těším, hlavně můj chlap
Zjisti mi, jak je to tam s vínkem a kávou ![]()
@Lidulla Nádhera viď
Ale za to žrádlo to stojí
… my se taky těšíme na jídlo - prý spousty ryb a mořských plodů, zeleniny, ovoce a salátůůů…na to se mooooooooooc těším
S kávou doufám, že bude - jsem závislák
A vínko zjistím ![]()
Jedete s dvěmi dětmi? Jak velké?
KLuci mají 7,5let a skoro 2roky. Já kafe právě taky můžu pořád, je to naše první all, takže nevím. Ten výlet co jsi psala, to je co? A kdy frčíte, že už balíš? A může se zeptat kolik si berete peněz? My přemýšlíme, že vezmeme letos míň v porovnání, že jsme vždy mívali polopenzi.
@Lidulla Letíme za čtrnáct dní
Nikde jsem akorát nenašla, jestli mají dětské židličky v restauraci - máš nějaké info?
Tím, že máme opět Allin - bereme méně, nic snad kupovat nebude třeba. Ale oba máme karty - kdyby bylo potřeba. V hotovosti ještě nevím, to musí zajistit manžel
![]()
Zidlicky fakt nevim, ale vetsinou mivaji vsude takovy ty na zaveseni o stul. Nas malej se cizich zidlicek boji, tak on bude na velke. A melej bude mit poprve svoje sedadlo v letade? Nas bude na kline, to potes koste
jedete taky s fischerem?