Mallorca - hotel Globales Simar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
26.5.16 20:32

Letos už svoje sedadlo…minulý rok seděl na klíně, ale dalo se to…ty dvě hoďky vydržel, ale jak je tam málo místa, tak hledat někde něco nebo si dokonce dojít na záchod byl děs :mrgreen: :mrgreen:

Lítáme jenom s Fischerem, zatím jsme byli vždy spokojení, tak snad to tak zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
10.6.16 21:46

Tak vy už asi frčíte, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
29.6.16 20:02

Omlouvám se, už jsme skoro 14dní doma - tak se ptej :-)

Byli jsme naprosto spokojení :-) A kdybychom měli procestováno i jinde, kde chceme, klidně bychom se sem rádi vrátili :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
1.7.16 21:00

Ahoooj, no konečně :)
dotazy :lol:
1, co hotel
2, co medúzu
3, co boty do vody (alespon detem?)
4, nabízeli vám z CK výlety?
5, má hotel brouzdaliště (v cestovce říkali že jo, ale asi ne, co?)
6, jak jsou daleko ty dvě další pláže a jaké jsou?

A ještě by mě zajímalo, jak je to s tím all inclusive(první a poslední den) To dostanem až od určité hodiny? Takže by jsme měli mít nějaké rezervy jídla vlastního? Třeba ten poslední den máme odlet až 23.30, takže co budeme ten den jíst? Chápeš můj blbej dotaz? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
1.7.16 21:01

Joooo a co kafe a víno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
2.7.16 19:20

A jak jste si to uzili a co prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.7.16 20:38

@Lidulla Hotel krásný, rozdělený na dvě budovy proti sobě. V té hlavní s recepcí je i bazén a bazénový bar, v té druhé je restaurace pro všechny hosty hotelu a další vnitřní bar. Obě budovy mají výhled na moře :-)

Medúzu jsem chytla jednu do kyblíčku a jeden den jich tam pár i plavalo - je to jako popálení od kopřivy, nic hrozného. Ale nás to nikoho nepotkalo :-)

90% hostů botky mělo, ale my ani dítko ne a vůbec nám to neva - jsme zvyklí z CHOR :-)

Delegátka CK Fischer úplně k ničemu, tipy na výlet dostanete v obálce na letišti a pak jsou v deskách cestovky na recepci. Objednávají se u delegátky

Nemá brouzdaliště :-)

Hned pod hotelem je Cala Clara - nádherná mrňavá písečno-kamínková pláž. Dál (cca 30m) od téhle pláže na vlevo je Cala Barques - delší rovná placka převážně kamínky, jsou tam i lehátka za poplatek, a pak ta třetí vpravo od hotelu (jen seběhneš schody nebo obejdeš podél moře s nádhernou vyhlídkou) je Cala Molins - jen písečná a krásná - i tady jsou lehátka.

My měli odlet v noci - náramek nám v pohodě nechali a šli jsme na oběd. Ti co letěli později šli i na večeři :-) Vše Vám řeknou, domluva je v pohodě.

Jelikož nepiju, tak víno neposoudím - ale k obědu i večeři bylo vždy bílé, červené a růžové :-) Kafe k snídani v kávovaru samoobsluha - pak na baru u bazénu celý den bez problému - presso, latté, cappucino…

Dovolená byla suprová, nádherné okolí, neuvěřitelný výhledy - chodili jsme i na prochajdy po okolí a do hor :-) Moře naprosto průzračné a příjemně teplé už teď na začátku června :-) Byli jsme naprosto spokojení a prcek si to bezvadně užil - do dnes všem vypráví o letadlech, moři, restauraci… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
3.7.16 10:13

Tak to jsi me potesila vic nez jsem cekala. Hodne jsem cetla, ze hotel zadna slava, tak jsem rada zes napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.7.16 10:37

@Lidulla Kdy letíte? Pak dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
3.7.16 13:01

Frcime za deset dni. Uz se tesime. Jeste me nekdo nablbnul hlavu s tim, ze mam pomerne velkej sportovni kocarek a ze by s tim mohl byt problem do letadla, at si vezmu golfky. No ja chci ten sportak, co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.7.16 20:13

@Lidulla To je blbost, co jsem viděla, tak se lítá i s velkými kočáry a bez problémů. Nechali jim ho a odbavili před vstupem do letadla a na Mallorce byli až se zavazadly, cestou zpět je měli připravené u východu z letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
21.7.16 11:27

Ahoj, tak jsme taky doma. Souhlasím s tebou, že to bylo moc krásné. Hotel byl pro mě nejlepší tříhvězda, kde jsem kdy byla. A brouzdaliště jsem taky našla. Dva dny jsme měli škaredé počasí, byly obří vlny a pláže byly uzavřené. Další den moře vyplavilo stovky, možná tisíce medúz, takže třetí den bez koupání a čtvrtý den, moře vyplavilo spoustu řas, ale asi za půl dne se už lidé koupali i s řasama. Pak už bylo moře průzračné. Opravdu hezké, manžel by se vrátil za rok na stejné místo, mě zase láká objevovat další nepoznaná místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.7.16 11:50

@Lidulla Tak to je super…my s tím mořem to měli podobné…jeden den zákaz pro obří vlny, další den medůzy po bouřce, ale během odpo už to bylo ok.

A s jídlem a okolím jste byli spokojení? Co děti, užily si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
22.7.16 15:48

S okolím jsem byla moc spokojená, trochu mi tam chybělo víc obchůdků se suvenýry, ale to jsem věděla už dopředu. Jídla bylo vždy dost, výběr super, jen mi trochu chybělo dochutit některá hlavní jídla. Lidé super, hotel super. Hodně jsme chodili animační programy(manžel hrál a já hlídala děti), takže zábava byla. Opravdu jsem nadšená. A kde jste měli pokoj? My přímo nad kuchyní, někdy to tam dělalo sice kravál, ale dalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí