Mallorca - konec září

50
8.9.22 20:41

Mallorca - konec září

Ahoj holky,
chystáme se s malou na konci září na Mallorcu. Prosím kdo byl, tak je to ještě na koupání nebo už je chladno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21025
8.9.22 22:07

Zatím neporadím, odjíždím tam teď v neděli (11.9.), vracím se 15.9., takže pokud si vzpomenu, tak napíšu :palec:

Nicméně předpokládám, že se budeme koupat, že teplo bude.. nebo alespoň v to doufám :D

Hezký večer,
Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9409
8.9.22 22:12
@Vetenet píše:
Ahoj holky,
chystáme se s malou na konci září na Mallorcu. Prosím kdo byl, tak je to ještě na koupání nebo už je chladno?

Ahoj, já byla na Mallorce druhý týden v září (nooo tedy v roce 2008) a bylo tam ještě vedro (přes 30 stupňů přes den určitě), tak nevím, jak teď, ale snad i na konci září ještě teplo bude, sledujte předpověď, až bude na ten týden, kdy tam máte jet. Držím palce, ať se ještě vykoupete, za mě je Mallorca krásná a i kdybych se tehdy nekoupala, tak si myslím, že bych si to užila, půjčili jsme si auto a ostrov projezdili. A strašně se mi líbily Dračí jeskyně, ale to by asi pro malou úplně nebylo, nevím, kolik jí je tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.9.22 22:33

Uplne v pohode. Akorat tam dost fouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
8.9.22 23:08

My byli před pár lety na konci září.
Dokud svítilo sluníčko, tak to šlo, ale jakmile zašlo, už to nebylo léto.
Koupání v moři jsme zvládli, v bazénu v hotelu moc ne.

• Citovat
  • Upravit
2720
8.9.22 23:11

Kamarádka jezdi každý rok poslední týden v září. A pokaždé se vrátí spokojená, opálená a vykoupaná. Prý se tam teploty drží okolo těch 30 stupňů ještě.
Ať Vám počasí klapne!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12341
9.9.22 05:36

Jezdívali jsme opakovaně prvních 14 dnů v říjnu do Španělska, jak na Mallorku, tak do Andaluzie. Pokaždé bylo teplo. Co jsem sledovala počasí, tak půlkou října se to lámalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí