Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chystáme se s malou na konci září na Mallorcu. Prosím kdo byl, tak je to ještě na koupání nebo už je chladno?
Zatím neporadím, odjíždím tam teď v neděli (11.9.), vracím se 15.9., takže pokud si vzpomenu, tak napíšu ![]()
Nicméně předpokládám, že se budeme koupat, že teplo bude.. nebo alespoň v to doufám ![]()
Hezký večer,
Viki ![]()
@Vetenet píše:
Ahoj holky,
chystáme se s malou na konci září na Mallorcu. Prosím kdo byl, tak je to ještě na koupání nebo už je chladno?
Ahoj, já byla na Mallorce druhý týden v září (nooo tedy v roce 2008) a bylo tam ještě vedro (přes 30 stupňů přes den určitě), tak nevím, jak teď, ale snad i na konci září ještě teplo bude, sledujte předpověď, až bude na ten týden, kdy tam máte jet. Držím palce, ať se ještě vykoupete, za mě je Mallorca krásná a i kdybych se tehdy nekoupala, tak si myslím, že bych si to užila, půjčili jsme si auto a ostrov projezdili. A strašně se mi líbily Dračí jeskyně, ale to by asi pro malou úplně nebylo, nevím, kolik jí je tedy.
My byli před pár lety na konci září.
Dokud svítilo sluníčko, tak to šlo, ale jakmile zašlo, už to nebylo léto.
Koupání v moři jsme zvládli, v bazénu v hotelu moc ne.
Kamarádka jezdi každý rok poslední týden v září. A pokaždé se vrátí spokojená, opálená a vykoupaná. Prý se tam teploty drží okolo těch 30 stupňů ještě.
Ať Vám počasí klapne!!! ![]()
Jezdívali jsme opakovaně prvních 14 dnů v říjnu do Španělska, jak na Mallorku, tak do Andaluzie. Pokaždé bylo teplo. Co jsem sledovala počasí, tak půlkou října se to lámalo.