Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ![]()
Zanedlouho letím na Mallorcu S'Illot.
Jaktam vypadá pláž? Když koukám namapy, přijde mi, že tam jsou jen skály.
A pláž Sa Coma? ![]()
@Lucina666 píše:
AhojZanedlouho letím na Mallorcu S'Illot.
A pláž Sa Coma?
Jé v S Illotu jsem byla, i když už tedy hodně dávno. Moc se mi tam líbilo. Pláž tam byla písčitá a hezká, nebyly tam jen skály, ty nemám ráda, byla tam taková písčitá zátoka. Doporučuji si tam půjčit auto a projezdit ostrov. Třeba Dračí jeskyně byly super.
@Lucina666 píše:
AhojZanedlouho letím na Mallorcu S'Illot.
A pláž Sa Coma?
v téhle destinaci byla kolegyně, která už u nás nepracuje - velice si to letovisko pochvalovala, že je tam vše možné, o pláži nevím, ale byla po dovolené opravdu nadšená - byla tam s asi 14letou dcerou - té se to též líbilo
Jo, pláž má takovou menší, přímo v tom městečku, lehnout i plavat se tam dá. Jinak tam jsou skalnaté zátoky, které taky mají přístup do vody. Ty jsou čistější a dramatičtější. Jinak hodně hotelů a restaurací, to je jasný.
Spíš než na mapu se podívej na net na obrázky nebo videa.
Jinak Mallorca pěkná, když se ti povede vyjet někam do přírody.
@Lucina666 píšu o kolegyni, když tam byli i moji rodiče - pláž písečná v pohodě, písečné dno, pozvolný vstup - mamka neumí plavat, tak velmi pečlivě vybírá pláže, teda byli na pláži Cara Moreira
Já osobně bych si teda tyto informace zjišťovala ještě před koupí zájezdu. Co kdyby všichni napsali, že to tam stojí za starou belu, to byste nejela? ![]()
@lucad77 píše:
Já osobně bych si teda tyto informace zjišťovala ještě před koupí zájezdu. Co kdyby všichni napsali, že to tam stojí za starou belu, to byste nejela?
Zájezd byl pro mě jako překvapení ![]()
@Lucina666 píše:
Zájezd byl pro mě jako překvapení
Tak to potom jo. Mně to bylo kapku divné. Tak fajn, že to lidi chválí. ![]()
Je tam hezky, jemný pisek, zátoky a teplé moře. A čistá voda.
My tam taky brzy poletime, S ´Ilot a v dosahu by mela byt i Sa coma. Jsem rada, ze recenze jsou kladne
. @Lucina666 Kdyz si vzpomenes po dovolene, budu rada za cerstvou recenzi, letime se 2 detma, tak pevne doufam, ze tam nebudou treba meduzy nebo tak…
.
@EtaOva píše:
My tam taky brzy poletime, S ´Ilot a v dosahu by mela byt i Sa coma. Jsem rada, ze recenze jsou kladne. @Lucina666 Kdyz si vzpomenes po dovolene, budu rada za cerstvou recenzi, letime se 2 detma, tak pevne doufam, ze tam nebudou treba meduzy nebo tak…
.
A kdy letite?
Napisu jaky to tam bylo ![]()
@Lucina666 my letime 16.7.
a vy? Diky moc, budes zlata, kdyz si vzpomenes ![]()
@EtaOva píše:
@Lucina666 my letime 16.7.a vy? Diky moc, budes zlata, kdyz si vzpomenes
My už zítra. Vracíme se 2.7.
Klidně se připomeň. Jsem zapomnětlivá
![]()
@Lucina666 jee, tak stastny let a uzijte si dovolenou! Verim, ze tam bude krasne
. Pripomenu se ![]()