Maloobchod - rady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tady najdeš odpovědi na všechny tvé dotazy http://jakpodnikat.cz/…zivnosti.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Letošní základní poplatky jsou 1797 a 1943. Daňový paušál či příjmy a výdaje se musíš rozhodnout, co je pro tebe výhodnější. asi schovávat učty a po roce sečíst a dle toho zvolit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HankaHK píše:
Letošní základní poplatky jsou 1797 a 1943. Daňový paušál či příjmy a výdaje se musíš rozhodnout, co je pro tebe výhodnější. asi schovávat učty a po roce sečíst a dle toho zvolit.
Díky Ti mockrát.
- Citovat
- Upravit
Dočetla jsem se, že pokud bych měla jako vedlejší činnost, socku zaplatím až po daň. přiznání nebo vůbec, podle zisků.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dočetla jsem se, že pokud bych měla jako vedlejší činnost, socku zaplatím až po daň. přiznání nebo vůbec, podle zisků.
Ano, ale musíš splňovat podmínky pro to, aby samostatná činnost byla brána jako vedlejší (zaměstnání, pobírání RP, apod.) a to jsi nenapsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, včera jsem to celé pročetla a bude to hl. činnost, nemám na výběr ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj ženy,
jdu se k Vám tak mírně poradit, okolí nemusí vědět, prosím anonymně.
K otevření obchodu s dámskou módou mi stačí má ŽL.??:
Živnostenské oprávnění č.1
Provozovny
Předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Druh živnosti: Ohlašovací volná
Obory činnosti: Velkoobchod a maloobchod
Jako podnikatelka mám povinnost si platit socku a zdravotku, ozve se mi nějaká duše, co podniká a řekne kolik platí?
Docela plavu v tom, že musím vést nějaké účto, a sice mám maturitu na ekonomce, ale učitel celé hodiny svačil, tak moc nevím

Zda účto paušální nebo schovávat faktury?
Děkuji všem za rady.