Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, jak často malujete byt a chystáte se někdo letos malovat?
Jaké barvy preferujete? Bílou nebo barevnou výmalbu?
Kolik vás naposledy stálo malování bytu a jak velkého?
Předem děkuji za diskuzi…
Ahoj, malovali jsme dům minulý rok, po pěti letech, a už to není vůbec znát, děti to zas zapatlaly. Malujeme jen bílou. Stalo nás to velký kýbl primalexu Polar, dost času a nervů ![]()
@xstrasilka píše:
Ahoj, malovali jsme dům minulý rok, po pěti letech, a už to není vůbec znát, děti to zas zapatlaly. Malujeme jen bílou. Stalo nás to velký kýbl primalexu Polar, dost času a nervů
@Anonymní píše:
Ahoj, jak často malujete byt a chystáte se někdo letos malovat?
Jaké barvy preferujete? Bílou nebo barevnou výmalbu?
Kolik vás naposledy stálo malování bytu a jak velkého?
Předem děkuji za diskuzi…
Proč anonymně?
@Kobliha51 píše:
Proč anonymně?
anonym je v tomto případě opravdu na hlavu.Co je na malování tak intimního? ![]()
@Burj Chalifa píše:
anonym je v tomto případě opravdu na hlavu.Co je na malování tak intimního?
Mám pocit, že to admini dělají schválně a pak z toho píšou někam články. Jinak to fakt už není možný.
@Kobliha51 píše:
Proč anonymně?
Omlouvám se, zaklikla jsem při vkládání omylem.
Nicméně jiný anonym si tu vylejvá zlost jak je vidno ![]()
Malujeme co 3-max 5 let, ale potřebovalo by to s děckama snad každý rok. Stěhujeme se do nového a tam chci určitě omyvatelnou barvu (možná Dulux), nebo se psem a 2 čuňátkama ty zdi fakt trpí
@nataliekovarova37 píše:
Omlouvám se, zaklikla jsem při vkládání omylem.
Nicméně jiný anonym si tu vylejvá zlost jak je vidno
Ten druhý anonym si viditelně zmýlil diskusi. O malování nepíše nic.
@cell píše:
Malujeme co 3-max 5 let, ale potřebovalo by to s děckama snad každý rok. Stěhujeme se do nového a tam chci určitě omyvatelnou barvu (možná Dulux), nebo se psem a 2 čuňátkama ty zdi fakt trpí
jojo, omyvatelný Dulux má smysl.
@Kobliha51 píše:
Ten druhý anonym si viditelně zmýlil diskusi. O malování nepíše nic.
Asi
Malujeme jenom na bílo, naposled pár měsíců zpátky nám stačilo na 2 pokoje to 5 litrove balení primalexu, musí se to umět naředit, pak ty barvy staci celkem málo, když se koupí v akci je to záležitost na pár stovek.
Krásný den,
anonymní příspěvek, který nesouvisel s diskuzí jsem smazala. Anonymitu zakladatelky jsem také odstranila. Pokud v diskuzi narazíte na příspěvek, který nepojednává o citlivém tématu, jedná se o porušení pravidel. Příspěvek můžete nahlásit a anonymitu prověříme.
Hezký den, Karolína
@admin píše:
Krásný den,anonymní příspěvek, který nesouvisel s diskuzí jsem smazala. Anonymitu zakladatelky jsem také odstranila. Pokud v diskuzi narazíte na příspěvek, který nepojednává o citlivém tématu, jedná se o porušení pravidel. Příspěvek můžete nahlásit a anonymitu prověříme.
Hezký den, Karolína
děkujeme ![]()