Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky maminky, chtela bych se optat zda máte nekdo zkkušenost s malováním na zed přes projektor… zkoušela jste to nekterá a kde je možné toto sehnat??? kolik to asi tak stojí ??? mám spoustu otázek… pokud bude z vás nejaká ochotná … dekuji ![]()
Ahoj, já malovala přes projektor autobus, stále teda není hotový ![]()
Projektor jsem měla vlastní, promítla na zeď, obkreslila tvar, vypla projektor a vybarvila, nějak nevím co víc k tomu
![]()
@Žirafátko ahoj dekuji a jaký si mela??? a kde si sehnala ten obrázek to je nejaký spešl??? omlouvám se třeba za blbý dotazy ![]()
To je normálně fotka, mužem vyfocená
. Typ projektoru nevím, muž dojde do 10 minut domu, tak se ho zeptam ![]()
Jinak jsem toho doma na zdi namalovala spoustu, to víš, umělec ![]()
Na záchodě mumínky atd. ale to jen tak od ruky.
Maluji vodovkami, neb tempery dělají vrstvu. Přemalovat se to dá v pohodě, záleží na vodovkách. Jednou jsem koupila nějaký „jedovatý“ a modrá nešla dolů, tak se za stovku koupila taková speciální barva a tou to šlo normálně přemalovat ![]()
@bberunda píše:
jinak pekný autobus…![]()
škoda že není hotový
![]()
jsem líná matka
![]()
Já nemalovala přes projektor, ale přes obrázky a taky dobrý.A malovala jsem primalex barvama
@Caty jojo to jsem se taky chtela optat čim se to má vybarvit…
Bberundo malovala jsem primalex barvičkama. vodovky jsou na mě moc tekuté
žirafátko děkuju. Taky jsem si mákla ty jo. Už bych do toho asi nešla
@Caty no tak to je krásný… neco podobného bych chtela taky líbí se mi dysney zvířátka od Snehurky… chtela bych lesík http://www.veselyklaun.cz/…hracka-foto/ … srnku, zajíce,,,atd atd...... moc zručná ppráve nejsem, ale chtela bych si to udelat sama…
bberundo já jsem si u paní na mimibazaru objednala obrázky, ona mi je překreslila na velké papíry, ty jsem podlepila kopírákem, překreslila na zed a pak vymalovala. možná najdu kontakt na tu pani. Těch obrázkl tam mám víc, mrkni, udělala je fskt hezky a vyšlo mě to asi 1300 ty obrázky.
bberundo to je hezký obrázek, sněhurka by byla moc hezká. Já jsem potřebovala pro kluka a holku.