Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojte,potřebuji radu:mam malovat pohadkové postavičky na zed',nejsem zručna malířka proto je budu obkreslovat,ale chtěla bych je větší než A4,jednou jsem narazila na radu prosvítit to,ale skoušela jsem to.néma někdo stim skušenosti(jaky papír nebo světlo)děkuji za každou radu ![]()
Zkusit půjčit projektor, který se připojí k počítači, nebo meotar jako ve škole…
A nebo přinejhorším čtverečková síť, ale to by byla hrozná pakárna, jestli je obrázků víc…
Na internetu se dají koupit už hotové velké šablony.
Příspěvek upraven 01.10.10 v 13:38
A co si koupit přes internet šablonu? je jich spousta na výběr a na tobě pak akorát bude to hezky obkreslit a vymalovat…
Tady jsou pěkné předlohy… : http://www.predlohy.sk/
Ahoj, my si našli na netu předlohu, tu jsme ve photoshopu rozčtverečkovali a pak si vlascem rozčtverečkovali zeď..Jo, není to zrovna obkreslování, ale myslím, že to zvládne i méně zručný člověk, vždyt dřív bývali i takové omalovánky…
Koukni na můj profil, mám tam album, jak jsme to kreslili…
Ahoj, já malovala dětem v pokojíku přes projektor
Šlo to dobře - obrysy tužkou, vybarveno temperkama ![]()
přes projektor jsem uvažovala,ale negativ se neděla s obrázku stažených s netu,chtěli bychom disney obrázky
xangel87 píše:
Ahoj, my si našli na netu předlohu, tu jsme ve photoshopu rozčtverečkovali a pak si vlascem rozčtverečkovali zeď..Jo, není to zrovna obkreslování, ale myslím, že to zvládne i méně zručný člověk, vždyt dřív bývali i takové omalovánky…Koukni na můj profil, mám tam album, jak jsme to kreslili…
koukala sem na fotečky máte to vážně moc hezký
Ale moc nechápu to s tím photoshopem
to vám tam zvětšili na čtverečkovaný papír nebo jak??
Nene, photoshop je program v PC, dělaj se v něm různé předělávky obrázků atd., něco jako Malování…Manžel vzal tu předlohu a jen jí v tomhle programu rozdělil čárama na čtverečky…
Pak si prostě spočítal, že na výšku je 20 čtverců, na šířku 15, a udělal je vlascem na zeď…Pak už jen koukal na tu předlohu na notebooku a podle ní maloval na zeď růčo tužkou…Snad jsem to vysvětlila aspoň trochu pochopitelně ![]()
týjo tak to je fakt šikulka
to budu muset taky zkusit díky za tip ![]()
holky, zkuste mrknout na www.fotodekorace.cz, mají tam moc hezké dekorace do bytů i domů, třeba si taky vyberete…
Ahojky!
Moc prosím, můžete mi sem hodit nějaké fotečky obrázků, které jste namalovaly dětem do pokojíčku?
Ahoj my s manželem jsme si vybrali obrazek na netu, zvetšili vytiskli třeba na 20 A4 slepily, vystříhli, obkreslili na zed a potom už jen vymalovali. Dělali jsem to porpvé a takhle jsme dopadli
A budeme pokračovat dále
Přeji hodně úspěchů
Ahojky! Myslíte, že to bude pěkný, až to bude domalovaný a vymalovaný?