Kde pro nabytek v polsku,plovoučky,sedačka?

198
30.9.10 12:52

kde pro nabytek v polsku,plovoučky,sedačka?

Maminky, potřebovala bych poradit, kde je v Polsku prodejna plovoucich podlah a sedaček?Blizko hranic u českeho těšina.popřipade mi napište zkušenost s timto zbožim z polska .diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
30.9.10 13:01

Ahoj, škoda že jsi od Těšína.Taky bydlíme u hranic do Polska ale ve východních čechách.Máme odtamtud sedačku i plovoučku.
Sedačka je řekla bych co do kvality srovnatelná s těmi levnějšími co koupíš u nás.Mám pocit že to jsou stejně Polské. :wink: JO - a máme ji asi 5 let,spali jsme na ní 2 roky a ted slouží opravdu jako sedačka,nějak moc prosezená ani zničená není.
Plovoučky máme půl roku a máme dva druhy.Jednu tu úúúplně nejlevnější 6mm mají děcka v pokojíku a druhou máme v obýváku.To je 7mm a jiný dekor.Tmavší,víc členitý.S obojím naprostá spokojenost.Ono prý nejvíc záleží na tom jak se podlaha položí.Když poctivě,tak i nejlevnější bude sloužit dlouho.A když se to odflákne tak i drahá se začne třeba prošlapovat,rozjíždět se ve spojích a tak různě.
Takže za mě-spokojenost.Jo,jezdíme do Bystryca Klodzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
30.9.10 13:12

diky za radu.a kolik staly ty tenke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
30.9.10 13:37

Nějak mezi 80 - 100kč.Už to nevím přesně.Jestli ti můžu dát ještě tip na levný plovoučky tak mrkni na Baumax a Obi.Tam mívají vždycky něco v těchhle cenových kategoriích.Je to co do kvality stejný,mrkni i na diskuze na http://www.living.cz/
tam se rozebírá všecko možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
30.9.10 13:40

Na plovoučku doporučuju Castoramu! :wink: Obr výběr a ceny mnohem lepší než u nás, něco tam mají i o polovinu levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.9.10 13:52

Pro hobby věci stačí Castorama, na nábytek doporučuju dojet do IKEA v Katowicích. Na netu (ikea.cz a ikea.pl) si vyhlídni co by se hodilo, porovnej ceny (u nábytku je většinou polská IKEA o dost levnější), zkontroluj jestli to mají na skladě a vyraž. Platit lze kartou i v restauraci a na pumpě, balení je v krabicích takže stačí kombík nebo malý vozík, cesta je tak na hodinu a půl. Obchoďák je o něco větší než v Ostravě. Samozřejmě, že hned u hranic je spousta prodejen nábytku, ale je typicky „polský“ - levný, ale ta kvalita, zpracování a design nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
30.9.10 19:46

pro nábytek bych určitě doporučovala Ikeu v Katowicích, je to kvalita a je to levnější než tady v Ikei, my jsme tak kupovali kuchyň a když budem obměňovat nábytek tak určitě pojedem tam. Na sedačce jsem chtěla ušetřit tak jsme koupili ve Scontu, polská výroba a nadávám do dneška jak špaček, kvalita katastrofa a když jsme k tomu koupili hned křesla tak jsme to nestačili ani smontovat a už jsme jeli 3× reklamovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
30.9.10 19:51

Ahoj, taky doporučuji Castoramu v Polském Těšíně a Ikeu v Katovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.10.10 10:51

Ja bych doporucila Leroy Merlin, ktery se nachazi v Bielsku - Bialej je tam velki vyber plovoucich podlah a v Katovicich vedle Ikei je velky obchod s nabytkem - Agata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miloš-K
11.1.12 21:37

Kam z východních čech pro nábytek

Dobrý den,
mohla byste mi prosím sdělit kde v Polsku jste nakupovala nábytek? Jsem také z východních čech. Děkuji za info

• Citovat
  • Upravit
5
24.1.14 19:24

Nákup sedačky v Polsku

Prosím zkušené o radu s koupí sedací soupravy v Polsku ve Wroclawi ( mám to asi z Prahy nejblíž) jsou tam asi dva nebo tři salony, kde prodávají sedačky firmy Wajnert, což se mi zdá docela kvalitní. U nás ji prodává Jamall. Bohužel tu co mám vyhlédnutou tady mají vystavenou jen v provedení látkovém a jediný model. Navíc jen zoufale malý výběr barev kůže.
Pokud ji na místě objednám, přivezou mi ji do Prahy? Kolik asi stojí doprava? Lze platit v Eurech?
Máte někdo zkušenost se sedačkami Wajnert, co do kvality? Např Ego nebo Acari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
9.6.15 06:31

Kam na postel v Polsku

Dobré ráno, ráda bych se zeptala, kde se dá koupit v Polsku postel pro dceru. Chci, aby měla přistýlku i úložný prostor a velikost 90×200. Vyjíždět budeme v pátek z Karviné, takže poblíž hranic. Kam doporučujete se podívat? Budu ráda i za webové odkazy.
Jde mi o to, že stejně máme pocit, že tady v okolí se vše z Polska dováží, tak proč si tam nezajet sami ;)
Přeji krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
9.6.15 09:05

@Králičice Bielsko-Biala http://www.agatameble.pl/…omieszczenia a nebo jestli znáš cestu na Carrefour, tak bych se ti pokusila vysvětlit ještě jeden nábytek, jinak je vše na míru hned za hranicemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
9.6.15 09:35

@pvmr - děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
9.6.15 09:52
@Králičice píše:
@pvmr - děkuju :hug:

nemáš zač ;) líbí se ti něco v té Agátě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný