Malý ospálek :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
7.12.13 12:54

@Ivčis pokud dítě dostatečně přibírá na váze a nemá žloutenku tak je to zcela normální. každé dítě má jiný rytmus.
můj první syn trpěl na koliky a skoro nespal, druhorozená dcera spí dost podobně jako tvůj klučík (kromě noci, to se budí cca 3×)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.12.13 13:06

Opravdu tiše závidím :pankac:,mám doma pravý opak tvého miminka. Buď ráda…já pořád utěšuji řvoucí, nespící mimino :cert: :zed:.Někdo má doma kojence, já mám doma nespokojence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
7.12.13 13:15

No jéjé, syn prospal první 4 měsíce života, to bylo krásné :mrgreen:
né je to naprosto v pořádku a hlavně ho nebuď, pro takhle malá miminka je spánek všechno. Je naprosto nezbytný pro dobrý růst ;)

ono 2 měsíční dítě si stejně neumí hrát a skoro nic, takže by pro něj stějně 8 hodin vzhůru k ničemu nebylo. Ve spánku naopak roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
7.12.13 13:18

@Ivčis moje spala ještě víc než tady píšeš, byla sice na sunaru ale byla schopná v noci spát od měsíce 13 hod. bez probuzení, ráno se najíst a zase spát. má necelé 4 roky a spí v noci 11 hodin a přes den 4… spokojené děcka spí, nespokojené nespí a řvou. užívej si to ;) kakání neřeš, kojené nekakají klidně týden, kdyby ho bolelo bříško nespí a řve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
7.12.13 14:05

Buď ráda prosím tě, mně tříměsíční spinká taky tak, hrajeme si třeba půl hodiny a už si šudlí očička a do čtvrt hodinky je tuhej, chodím spát před den s ním, v noci mi spí buď v tahu celou anebo se budí jednou na kojení, dávám spát ve 20 hodin a vstává 4.30 a pak to ještě zalomí do 7.30, pak si hrajeme, papá a v 10 znovu usíná, pak spí ještě v kočárku cca v 15 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
7.12.13 14:06
@jitina píše:
Opravdu tiše závidím :pankac:,mám doma pravý opak tvého miminka. Buď ráda…já pořád utěšuji řvoucí, nespící mimino :cert: :zed:.Někdo má doma kojence, já mám doma nespokojence :mrgreen:

A já nenakojence. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.12.13 14:27

Opravdu je to v pořádku :palec: máme třetí dítko a je ještě spavější, než předchozí dvě :mrgreen: též spali krásně.
Malému je půl roku a spí od 20h do 6h rána, nakojíme a spí do 8h…okolo 10h jde do kočárku a spí třeba do 14h…pak si dá dáchánek ještě 2× než jde spát, je stále kojený, jen jsem začali se zeleninou a má na půl roce 7,5kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí