Malý penis je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.12.19 09:51

Cimdal víc mě se. e jak tady pod tou tabulkou kde píšeme furt na mě čumí ta blondýnka a že prý má ráda vibrátory na klitoris. Co bych dal za reklamu na ariel aspoň chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.19 09:54

Můj partner má obdobnou velikost a není problém. V posteli je skvělý. Neřeš to.

• Citovat
  • Upravit
144
14.2.20 07:38

Neřešila bych to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.2.20 05:17

Nemůžu si pomoct… „Moje thajská manželka říká, že malý penis přece vůbec nevadí. Já bych byl ale stejně radši, kdyby neměla žádný.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 05:33

Můj muž má 10cm. Z mých dosavadních zkušeností co se týče velikosti a průměru patří k nejmenšímu, co jsem kdy měla. Nicméně jeho vášeň, zručnost a jak skvěle dokáže vnímat moje tělo a po čem toužím, nepotřebuji žádnou velkou kládu. Nikdo jiný mě tak skvěle neuspokojí jako on.
Akorát ať mu řeknu cokoliv, jak je skvělej, úžasnej, báječnej v posteli a nikdy mu neřekla, že jeho penis patří k nejmenšímu, co jsem kdy měla, tak někdy když má splín, tak je mu líto, že ho nemá většího, že by mě prý lépe uspokojil. Pravda, když se mě jednou zeptal, jestli si myslím, že ho má průměrného nebo malýho, tak jsem jen vyjádřila „nooo…“, protože jsem to nechtěla rozebírat, aby se právě necítil nijak špatně. Známe chlapy, jak jsou na to citliví. Asi jako my ženy na téma tloušťka.

• Citovat
  • Upravit
19.2.20 15:25

Nemyslím si, že jde o velikost, ale spíš o šikovnost. :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení