Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bohužel špatnou, na kontrole u dr. jsem měla být 6+4, ale odpovídalo max.5+2. Doktorka tomu dávala sanci, že může být mladší, ale já jsem věděla, že pak byl manžel pryč. Na kontrole za dva týdny potvrzene zamlkle těhotenství a potom revize v nemocnici.
Teď jsou to zrovna 2 roky, v postýlce mi spinká 11 měsíční dcerka. Dali jsme si pak 4 měsíce pauzu a vyšlo to hned napoprvé.
Držím palce, ať to není vas případ ![]()
Já bohužel taky špatnou. Podle ms 8tt, ale první kontrola a utz 6tt - i když jsem věděla, že to prostě časově nesedí - ale byla srdeční akce. Další kontrola podle ms 10tt, podle utz 7tt a zamlklé těhotenství. Musela jsem na revizi… Prostě takhle na začátku nevíš nikdy…čekat, čekat a čekat…víc udělat nejde…-Drž se, třeba to bude dobrý!
Já se ti pokusím dodat aspoň trochu naději. Mám tři děti - ani jedno z nich neodpovídalo na začátku těhotenství velikostně týdnu. Srovnalo se to až kolem 10. týdne, prostě mi ze začátku nějak pomalu rostou, snad to bude i tvůj případ! ![]()
Ahoj, naději máš určitě, ta umírá poslední ![]()
Ale bohužel má osobní zkušenost, mě těhotenství také neodpovídalo..měla jsem být skoro 8tt a dítko vycházeli na 6tt. Říkali, že žádná katastrofa. Rostlo. Pak přišel hematom..skoro stejně velký jako plod..asi víš jak to dopadlo. Přikláním to k tomu hematomu..ale kdo ví, kdyby bylo větší jak mělo být, třeba by se to nestalo.. třeba''..
Nebuď nervózní, buď v klidu, ono ne vše je hned tragédie..držím vám palce ![]()
Ahoj holky,
možná budete vědět - dnes jsem byla na kontrole, měla bych být 6+5, ale doktor sice něco viděl, ale říkal, že je to maličké. Lovil mimi asi půl hodiny a nakonec na ultrazvuku naměřil 2 mm. Tvrdí mi, že jsem mohla otěhotenět později. Já ale měla 19.7. pozitivní ovu test a za ten rok už ovulaci poznám podle symptomů spolehlivě. Navíc od 24.7, byl manžel pryč.
Za 2 týdny jdu na kontrolu, ale to čekání je hrozné. Nemáte někdo stejnou zkušenost a jak to dopadlo?