Tvrdnutí bříška v klidu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.8.20 15:23

Tvrdnutí bříška v klidu

Zdravím :mavam: Jsem 39+5 a mám časté tvrdnutí břicha. V různých článcích čtu, co je normální a co ne. Co prý není normální je, když tvrdne břicho v klidu. Což se mi teď poslední dva dny děje. Leže im na gauči a najednou břicho jako šutr. V noci se probudim a opět tvrdé břicho. Nechce se mi zbytečně plašit ale zase nechci ani nic podcenit. Kontrolu mám naplánovanou na pátek, proto se chci zeptat, zda s tím máte zkušenosti, že je to takhle na konci těhotenství zcela normální nebo mám pádit k doktorce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
19.8.20 15:26

Jo je to normalni. Za pár dní jsem porodila. Poslední 2 dny před porodem mi tvrdilo imrvere.

• Citovat
  • Upravit
266
19.8.20 15:31

Mně tvrdne i v klidu snad od 20.tt. Doktorka se vždycky jen přesvědčí, že je prcek v pořádku a já se neotevírám, kromě magnosolvu (jen 1 sáček denně) to nijak řešit nechtěla, prý je to fyziologická příprava dělohy na porod. Teď jsem ve 36.tt a zatím nerodím, takže na tom něco bude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.8.20 15:35
@Silurian píše:
Mně tvrdne i v klidu snad od 20.tt. Doktorka se vždycky jen přesvědčí, že je prcek v pořádku a já se neotevírám, kromě magnosolvu (jen 1 sáček denně) to nijak řešit nechtěla, prý je to fyziologická příprava dělohy na porod. Teď jsem ve 36.tt a zatím nerodím, takže na tom něco bude. :D

Zhruba od 34tt by se hořčík měl vysadit, aby se nebrzdil porod..tak pozor na to :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 15:38

Diky za info :palec: Taky jsem četla, že se takhle děloha připravuje na porod ale nebyla jsem si jistá tím, že se to děje i v klidu, protože všude píšou, že se to dost často děje po nějaké námaze a v klidu by se to břicho právě mělo naopak uvolnit. Asi lepší nečíst články na internetu :roll:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
19.8.20 16:11
@Anonymní píše:
Diky za info :palec: Taky jsem četla, že se takhle děloha připravuje na porod ale nebyla jsem si jistá tím, že se to děje i v klidu, protože všude píšou, že se to dost často děje po nějaké námaze a v klidu by se to břicho právě mělo naopak uvolnit. Asi lepší nečíst články na internetu :roll:

Jak jsi napsala.
Telo se chystá, věř že to bude brzy :P

• Citovat
  • Upravit
266
19.8.20 16:47

@mackA159 Já ho zrovna dvakrát poctivě nebrala, abych se přiznala, nepřišlo mi, že by mi ulevoval (břicho tvrdlo pořád stejně), takže jsem ho vysadila už asi před měsícem. :lol: A jsem ráda, jen ať se děloha hezky snaží a je za měsíc připravená na rychlý a hladký porod, který jsem si „vysnila“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí