Malý zázrak?

30
8.9.16 19:47

Dobry vecer, damy :kytka: :mavam:
Ohledne tehotenstvi jsem jeste velky laik…
Proto se ptam vas, zkusenych zen, zda dusici a silneji pozitivni test i tak muze znamenat, ze bych tehu nebyla? Mimi neni planovane ale rozhodne zadny omyl :srdce: V pondeli jdu na gyndu a doufame v potvrzeni :hug:
Dale budu rada za kazdou zkusenost tehulek se snizenou funkci stitne zlazy ci zvysenym prolaktinem. Mne trapi oboje. I proto nas tak rychly pozitivni vysledek prekvapil (vylozene snazeni neprobehlo ale obcas jsme se proste pomilovali se vsim vsudy ;) )Asi to bude jeden velky zazrak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2730
8.9.16 19:51

@Sokereska Já myslím, že to těhotenství bude, testy máš různé, tak nepředpokládám, že by všechny vyšli falešně pozitivní. Tak potichoučku gratuluji, zázraky se dějí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.9.16 19:54

Očividně pozitivní testíky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.9.16 20:00

Krásné pozitivní testíky, gratuluji :kytka: Akorát od pondělní návštěvy gyndy moc neočekávej, doktor ještě nic nepozná, maximálně ti vezmou krev, zda je přítomno hcg. Ale to už jde poznat i z moči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.9.16 20:07

@Petule030 na to me uz upozornovali pres telefon :-) Chtela jsem aby se mrkli uz zitra… Na pondeli jsem byla objednana uz predtim :lol:
Vzhledem k te stitne zlaze se to musi rychle resit tak proto trochu pospicham :cert: snad neco zjisti :think: Zatim mam zpozdeni 3 dny a podle me se nam to „prihodilo“ okolo 23. Tak uvidime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.9.16 20:09

Taky potichu gratuluji :kytka: jen si nemůžu odpustit malou poznámku k pondělní návštěvě gyndy..sice nevím, jak dlouho máš zpoždění, ale pokud máš teď takto „slabě“ pozitivní testy(pozitivní beze sporu jsou, není to už jen dušík, ale ještě to není dálnice),v pondělí ještě s největší pravděpodobností nic moc na UZ neuvidí ;) myslím to tak, jen abyses případně nenechala vystrašit a nenechala sis zkazit radost, pokud nic moc vidět nebude :mavam: je ještě brzy a někteří gynekologové hned úplně zbytečně straší mimodeložním či neprosperujícím :zed: znám to na vlastní zkušenost od starého gyndaře a těch 14 dní strachu úplně zbytečně..:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.9.16 20:14

@hanulka.iks Dekuji za upozorneni, nejak s tim pocitam :-) Ale sveho gyndu mam moc rada a myslim, ze me na zadne negativni myslenky nenecha myslet :-)) Byla jsem tam na to pondeli objednana jeste pred zpozdenim a testikama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.9.16 20:43

@Medvídě30 dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
8.9.16 20:47

@Sokereska gratuluju je to pozitivní, na utz sice uvidí prd, ale aspoň ti to potvrdí z krve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25396
8.9.16 21:02
@Sokereska píše:
Dobry vecer, damy :kytka: :mavam:
Ohledne tehotenstvi jsem jeste velky laik…
Proto se ptam vas, zkusenych zen, zda dusici a silneji pozitivni test i tak muze znamenat, ze bych tehu nebyla? Mimi neni planovane ale rozhodne zadny omyl :srdce: V pondeli jdu na gyndu a doufame v potvrzeni :hug:
Dale budu rada za kazdou zkusenost tehulek se snizenou funkci stitne zlazy ci zvysenym prolaktinem. Mne trapi oboje. I proto nas tak rychly pozitivni vysledek prekvapil (vylozene snazeni neprobehlo ale obcas jsme se proste pomilovali se vsim vsudy;) )Asi to bude jeden velky zazrak :dance:

Asi nechápu spojitost se zázrakem :think: Nicméně to pozitivní je, ale gratuluji taky jen opatrně a potichu, ať se to nezakřikne, byť chápu tvé nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
8.9.16 21:23

@Aries6 nejsi jediná, já tu větu taky nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.9.16 21:32

Pokud máš sníženou funkci št. žlázy jako já, měla bys po potvrzení těhu naklusat k tvému endokrinologovi. Upraví ti dávku Letroxu (?) a řekne, kdy máš dorazit zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
8.9.16 21:33
@hanulka.iks píše:
Taky potichu gratuluji :kytka: jen si nemůžu odpustit malou poznámku k pondělní návštěvě gyndy..sice nevím, jak dlouho máš zpoždění, ale pokud máš teď takto „slabě“ pozitivní testy(pozitivní beze sporu jsou, není to už jen dušík, ale ještě to není dálnice),v pondělí ještě s největší pravděpodobností nic moc na UZ neuvidí ;) myslím to tak, jen abyses případně nenechala vystrašit a nenechala sis zkazit radost, pokud nic moc vidět nebude :mavam: je ještě brzy a někteří gynekologové hned úplně zbytečně straší mimodeložním či neprosperujícím :zed: znám to na vlastní zkušenost od starého gyndaře a těch 14 dní strachu úplně zbytečně..:zed:

Měla jsem to samé prošla jsem si tím teď 2 týdny byla jsem objednaná podle ms ale ovulace probehla mnohem později což jsem věděla ale stejně mě objednali a na prvním to vypadalo na mimoděložní na druhém zamlkle a až na třetím se nám ukázal rošťák :)) takže pokud bude strašit určitě buď v klidu už kuli miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 09:06

Taky tiše gratuluju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie