Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer, damy
![]()
Ohledne tehotenstvi jsem jeste velky laik…
Proto se ptam vas, zkusenych zen, zda dusici a silneji pozitivni test i tak muze znamenat, ze bych tehu nebyla? Mimi neni planovane ale rozhodne zadny omyl
V pondeli jdu na gyndu a doufame v potvrzeni ![]()
Dale budu rada za kazdou zkusenost tehulek se snizenou funkci stitne zlazy ci zvysenym prolaktinem. Mne trapi oboje. I proto nas tak rychly pozitivni vysledek prekvapil (vylozene snazeni neprobehlo ale obcas jsme se proste pomilovali se vsim vsudy
)Asi to bude jeden velky zazrak ![]()
@Sokereska Já myslím, že to těhotenství bude, testy máš různé, tak nepředpokládám, že by všechny vyšli falešně pozitivní. Tak potichoučku gratuluji, zázraky se dějí ![]()
Krásné pozitivní testíky, gratuluji
Akorát od pondělní návštěvy gyndy moc neočekávej, doktor ještě nic nepozná, maximálně ti vezmou krev, zda je přítomno hcg. Ale to už jde poznat i z moči ![]()
@Petule030 na to me uz upozornovali pres telefon
Chtela jsem aby se mrkli uz zitra… Na pondeli jsem byla objednana uz predtim ![]()
Vzhledem k te stitne zlaze se to musi rychle resit tak proto trochu pospicham
snad neco zjisti
Zatim mam zpozdeni 3 dny a podle me se nam to „prihodilo“ okolo 23. Tak uvidime ![]()
Taky potichu gratuluji
jen si nemůžu odpustit malou poznámku k pondělní návštěvě gyndy..sice nevím, jak dlouho máš zpoždění, ale pokud máš teď takto „slabě“ pozitivní testy(pozitivní beze sporu jsou, není to už jen dušík, ale ještě to není dálnice),v pondělí ještě s největší pravděpodobností nic moc na UZ neuvidí
myslím to tak, jen abyses případně nenechala vystrašit a nenechala sis zkazit radost, pokud nic moc vidět nebude
je ještě brzy a někteří gynekologové hned úplně zbytečně straší mimodeložním či neprosperujícím
znám to na vlastní zkušenost od starého gyndaře a těch 14 dní strachu úplně zbytečně..:zed:
@hanulka.iks Dekuji za upozorneni, nejak s tim pocitam
Ale sveho gyndu mam moc rada a myslim, ze me na zadne negativni myslenky nenecha myslet
Byla jsem tam na to pondeli objednana jeste pred zpozdenim a testikama
![]()
@Sokereska gratuluju je to pozitivní, na utz sice uvidí prd, ale aspoň ti to potvrdí z krve ![]()
@Sokereska píše:
Dobry vecer, damy![]()
Ohledne tehotenstvi jsem jeste velky laik…
Proto se ptam vas, zkusenych zen, zda dusici a silneji pozitivni test i tak muze znamenat, ze bych tehu nebyla? Mimi neni planovane ale rozhodne zadny omylV pondeli jdu na gyndu a doufame v potvrzeni
Dale budu rada za kazdou zkusenost tehulek se snizenou funkci stitne zlazy ci zvysenym prolaktinem. Mne trapi oboje. I proto nas tak rychly pozitivni vysledek prekvapil (vylozene snazeni neprobehlo ale obcas jsme se proste pomilovali se vsim vsudy;) )Asi to bude jeden velky zazrak
Asi nechápu spojitost se zázrakem
Nicméně to pozitivní je, ale gratuluji taky jen opatrně a potichu, ať se to nezakřikne, byť chápu tvé nadšení.
Pokud máš sníženou funkci št. žlázy jako já, měla bys po potvrzení těhu naklusat k tvému endokrinologovi. Upraví ti dávku Letroxu (?) a řekne, kdy máš dorazit zas.
@hanulka.iks píše:
Taky potichu gratulujijen si nemůžu odpustit malou poznámku k pondělní návštěvě gyndy..sice nevím, jak dlouho máš zpoždění, ale pokud máš teď takto „slabě“ pozitivní testy(pozitivní beze sporu jsou, není to už jen dušík, ale ještě to není dálnice),v pondělí ještě s největší pravděpodobností nic moc na UZ neuvidí
myslím to tak, jen abyses případně nenechala vystrašit a nenechala sis zkazit radost, pokud nic moc vidět nebude
je ještě brzy a někteří gynekologové hned úplně zbytečně straší mimodeložním či neprosperujícím
znám to na vlastní zkušenost od starého gyndaře a těch 14 dní strachu úplně zbytečně..:zed:
Měla jsem to samé prošla jsem si tím teď 2 týdny byla jsem objednaná podle ms ale ovulace probehla mnohem později což jsem věděla ale stejně mě objednali a na prvním to vypadalo na mimoděložní na druhém zamlkle a až na třetím se nám ukázal rošťák
takže pokud bude strašit určitě buď v klidu už kuli miminku