Mam bolesti..

Anonymní
12.6.22 18:37

Mam bolesti..

Ahoj, mam silene bolesti. V ustech v leve casti dole. Myslela jsem si, ze mam kaz a v patek rano jsem sla k zubari, kde mi rekl, ze kouka na krasne zdrave zuby a kaz nevidi. Delal nekolik rentgenovych snimku. Vypadala jsem jak blazen. Rekl mi, ze by navstivil orl nebo neurologa. Pokud to o vikendu neprejde beznymi analgetikami. Celou noc jsem nespala, porad jsem se budila. Me prvni kroky rano v sobotu smerovali na pohotovost. Kde mi pan dr. rekl, ze se jedna o trojklanny nerv a predepsal mi Aulin. Prvni jeho davka zabrala asi na 4 hodiny. A dnes uz mam maximum co jsem si mohla vzit a stale to boli jak cert. Placu bolesti. Prosim mate nekdo zkusenost? Co delat nebo co pomaha? Nebo jit znova na pohotovost ale primo na neurologii? Nebo znovu k zubari? Jsem zoufala a citim bezmoc a strach 😭 😭 ☹️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66574
12.6.22 18:40
@Anonymní píše:
Ahoj, mam silene bolesti. V ustech v leve casti dole. Myslela jsem si, ze mam kaz a v patek rano jsem sla k zubari, kde mi rekl, ze kouka na krasne zdrave zuby a kaz nevidi. Delal nekolik rentgenovych snimku. Vypadala jsem jak blazen. Rekl mi, ze by navstivil orl nebo neurologa. Pokud to o vikendu neprejde beznymi analgetikami. Celou noc jsem nespala, porad jsem se budila. Me prvni kroky rano v sobotu smerovali na pohotovost. Kde mi pan dr. rekl, ze se jedna o trojklanny nerv a predepsal mi Aulin. Prvni jeho davka zabrala asi na 4 hodiny. A dnes uz mam maximum co jsem si mohla vzit a stale to boli jak cert. Placu bolesti. Prosim mate nekdo zkusenost? Co delat nebo co pomaha? Nebo jit znova na pohotovost ale primo na neurologii? Nebo znovu k zubari? Jsem zoufala a citim bezmoc a strach 😭 😭 ☹️️

zubař bude zbytečný, pokud nemáš kaz, tak on trojklanný nerv neléčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 18:43

Premyslim jestli jit znova na pohotovost, nebo primo na neurologii na pohotovost? Nevydrzim to v noci :-( silene to boli, nejradeji bych si ty zuby vytrhala i kdyz to neni nima. 😭 😭 😭

• Citovat
  • Upravit
81572
12.6.22 18:52

Pokud je to skutečně zánět trojklanného nervu, tak na neurologii, ale pochybuji, že ti nějak pomůžou. Je mi líto, ta bolest je hrozná. Ale zkus, pro tyto případy pohotovost je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
12.6.22 19:35

Na neurologii a nechat si předepsat tramal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 20:18

Dekuju moc, uz tu sedim ❤️️

• Citovat
  • Upravit
1034
12.6.22 20:31

Soucítím a držím palce. Zánět trojklanného nervů se řadí mezi největší bolesti. Ať je brzy lépe! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 20:46

Bolest trojklaného nervu je hrozná, já měla od zubu. Zub byl na první pohled v pořádku, zánět šel zevnitř od zubní dřeně zubu.
Jinak dráždění nervu může být z oblasti očnice, dutin nebo třeba při borrelioze či pásovém oparu. Neurolog pozná, jaká větev trojklaného nervu je postižená. Jinak ORL a oční vyšetření.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex