Mám být jinde?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35438
22.11.17 08:30

Taky byla doba, kdy jsem podobný pocit měla a myslím si, že byl oprávněný a racionální. Ale změnila jsem některé věci a na některých pracuju. Záleží na tom, proč máš tento pocit, tohle není asi na diskuzi na emiminu, ale na delší a podrobnější konzultaci s odborníkem. Záleží na tom, proč ten pocit máš, co se ti stalo, nebo možná nestalo a na práci na tvé osobnosti, vnímání okolí a postavení v okolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
22.11.17 08:49

Co vim, tak do urciteho veku je tohle bezne. Melo by to ale samo odeznit uz v detstvi. :think: Zkusil bych psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.11.17 09:17

V tomhle by ti mohl pomoct někdo, kdo se zabývá minulými životy. Znám člověka, který takhle pomocí, tuším, hypnozy tě „vrátí“ do minulého života :mrgreen:. Já osobně na to moc nevěřím, ale mám kolem sebe lidi, kteří si to nemohou vynachválit. Se spoustou věcí v životě se díky tomu dokázali prý vyrovnat. Myslím, že se tomu říká regrese, ale nejsem si jistá. Za zkoušku nic nedáš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
22.11.17 09:28

Tak ono každá má pocit, že by se měla narodit jako Paris Hilton. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
22.11.17 09:46
@samá práce píše:
Tak ono každá má pocit, že by se měla narodit jako Paris Hilton. ;) :)

Bylo by dobré mluvit jen za sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.11.17 09:51
@samá práce píše:
Tak ono každá má pocit, že by se měla narodit jako Paris Hilton. ;) :)

To tezko. :roll:

• Citovat
  • Upravit
40377
22.11.17 09:55
@malyprinc12 píše:
Pěkný den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo prožívá podobný celoživotní pocit, že tady nemá být? ´Já tento pocit měla už jako dítě…prostě silný pocit, že jsem se narodila špatně, jinam, do jiné rodiny (??)..nevim…kdykoliv jsem ale měnila prstředí, stejně jsem měla vždy všude pocit, že tam nemam být že mam být jinde…vím že to zní blbě a ani nevim, jestli to dobře vysvětluji…člověka tento pocit strašně zatěžuje…

Když jsem byla dítě, tak jsem taky měla tenhle pocit a dokonce o tom mamce vyprávěla.
Nevím, jestli to bývá u dětí časté anebo ne, moje dcera nic takového se mnou neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
22.11.17 10:12
@malyprinc12 píše: …tak naší mamce se nesmělo říkat nic, u nás se celkově nic nesmělo říkat…ani jinde…vůbec si nepamatuju, že bych mohla něco takového se svojí mámou probírat…zpětně-po tom, co jsem se pak všechno dozvěděla o ní a jejím zdrav stavu, se divim, že jsme (mam segru) to všechno „daly“…je fakt, že si to pak člověk nese do dalšího života…ve svých rodičích vzory nemá a když je chce vidět jinde, tak ho tam nechtějí se slovy „když si Tě z*urvili vaši, tak ať se starají dál“

Tak já jsem byla hodně malá a přesto si to pamatuju, že jsem jí vyprávěla o jiné mamince…
Tak co asi měla se mnou dělat, i když myslím, že moc příjemné jí to nebylo.
Je fakt, že takové ty kamarádky z nás nikdy nebyli, ale snažím se i ted s ní vycházet v dobrém, jak to jde, je prostě dost jiná než já.
Rodiče si prostě nevybíráme a máme jen jedny…

Jestli to u vás doma nebylo moc dobrý, tak to mě mrzí, je to pak opravdu těžší do dalšího života :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat